VagosM Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση της http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1142976&page=3&category=69977719&catalog=20 στη Asus p5k deluxe. Τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Τώρα σοβαρά, τι είδους απάντηση περιμένεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 δεν μπορώ να την περάσω με ενοχλεί η ψήκτρα της μητρικής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Απ' όσο ξέρω, δεν τίθεται θέμα ασυμβατότητας μεταξύ των 2. Δες εδώ: http://www.hwbox.gr/showthread.php?t=303&garpg=2 και πες ποια ψύκτρα σε ενοχλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 στο κέντρο που είναι νομίζω πάνω από το chipset. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Αυτό που λες (θαρρώ πως) είναι το chipset (περίπου στο κέντρο της μητρικής), το από κάτω που αναφέρει "Ai Lifestyle" είναι το/η Southbridge. Χμμ, αν σίγουρα βρίσκει εκεί, δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagosM Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Τι πάτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παράξενο μου φαίνεται πάντως, δεν έχω διαβάσει κάτι. Βέβαια η ψύκτρα της Northbridge είναι αρκετά ψηλή στη συγκεκριμένη μητρική. Περίμενε να postάρει κανένας που έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.