mchrisober Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω δορυφορικο δεκτη, τι μου προτεινετε? Τα λεφτα δεν ειναι εμποδιο, αλλα στις προτασεις σας θελω μου ειστε λιγο αναλυτικοι γιατι τωρα μπαινω στον χωρο.
leukonas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Πες περίπου τι θέλεις να κάνεις γιατί έχει δέκτες απο 80ε ( που κάνουν μια χαρα την δουλειά τους - ίσως κάνου και παραπάνω απο όσα επιτρρέπονται....) και φτάνουν μέχρι και 1000+ε όπου εκεί ξεφέυγεις βέβαια αλλά ξεφεύγεις και σε δυνατότητες.Εγώ αν θα έπαιρνα θα έπαίρνα dreambox.Πιστέυω είναι αρκετά καλόι για τα λευτά τους...και δεν είναι ανάγκη να πάρεις γνήσιο αλλά κάποιον clone όπου κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερα λευτά.
mchrisober Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 φιλε leukonas επειδη τωρα παω σε δορυφορικη θα ηθελα μεχρι 500 ευρο εναν δεκτη. Θα αγοραστει ομως απο e-shop. Θα ηθελα ομως να μου πεις, εστω και με pm, τα παραπανω που μπορουν να κανουν, απ οσα επιτρεπονται...
talisman Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 φιλε leukonas επειδη τωρα παω σε δορυφορικη θα ηθελα μεχρι 500 ευρο εναν δεκτη. Θα αγοραστει ομως απο e-shop.Θα ηθελα ομως να μου πεις, εστω και με pm, τα παραπανω που μπορουν να κανουν, απ οσα επιτρεπονται... Με αυτον θα πρεπει να εισαι ικανοποιημενος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808067
leukonas Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 και με αυτό http://www.europesat.gr/index.php?act=viewProd&productId=110 κάνεις μια χαρά δουλειά...........αλλά δεν τον έχει το e-shop αλλά τον έχουν παντού....
ArisG88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μην παρεις κανεναν sd δεκτη γιατι δεν αξιζει. Το DM800 θα τον βρεις εδω http://www.satsonix.gr/indexgr.html
mchrisober Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 να ρωτησω και κατι ακομη, υπαρχει κανενα γνωστο φορουμ για το αθλημα??
kage Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 απειρα φορουμ http://www.google.gr/search?hl=el&q=satellite+forum&meta=lr%3Dlang_el... Εχεις πιατο μεγαλο ανω του μετρου,με μηχανισμο ή χωρις?ποσους δορυφορους θελεις να πιανεις? εχεις tv με hdmi? αν εισαι διατεθημενος να δωσεις λεφτα για ξενο πακετο που να πιανει κ hd καναλια τοτε σιγουρα οι hd δεκτες οπως ο 800αρης ο παραπανω ειναι υπεραρκετος(ειτε κλωνος ειτε original).
mchrisober Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 το εψαξα λιγο το θεμα και με ενδιαφερει να πιανω κι αλλα καναλια, που δεν ειναι free αλλα μπορουν να γινουν. Εχω hdmi και καλη οθονη.
ArisG88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 το εψαξα λιγο το θεμα και με ενδιαφερει να πιανω κι αλλα καναλια, που δεν ειναι free αλλα μπορουν να γινουν. Εχω hdmi και καλη οθονη. Πας στον 800αρη χωρις καμια αλλη κουβεντα. Δαγκωτο που λεμε
StavrosD Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα για τον υπολογιστή. Πιο οικονομική λύση και με περισσότερες δυνατότητες.
ArisG88 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα για τον υπολογιστή. Πιο οικονομική λύση και με περισσότερες δυνατότητας. Περισσοτερες δυνατοτητες απο τον dreambox; Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση
StavrosD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Περισσοτερες δυνατοτητες απο τον dreambox; Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση Και όμως...
veneton Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Περισσοτερες δυνατοτητες απο τον dreambox; Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση πες μου κατι που κανει ο δεκτης σου και δεν το κανει η καρτα στον υπολογιστη.......? ακομα και οικονομικα αν το δεις συμφερει 100%....... εγω με 55 ευρω και εχω δεκτη με hd......εσυ με 400 να μην σου πω 1000......βλεπεις διαφορα........
ados Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ΓΙΑ πες κι αλλα φιλε μου για την καρτα στον υπολογιστη,ενδιαφερονται κι αλλοι ¨) συγνωμη εαν φευγω απ το θεμα για λιγο αλλα εχω εναν απλο δεκτη με 100 ευρω και οπως καταλαβαινεις πιανει ολα τα βαρετα αυτα τα free με αποτελεσμα να εχω 8 μηνες να τον ανοιξω,για δωσε μας φως,θα δουμε τιποτα με καρτα στο pc?υπαρχει και καρτα για hd καναλια?μπορω να συνδεσω το πιατο που εχω ηδη?μηπως εκανα πολλες ερωτησεις? ευχαριστω προκαταβολικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.