Προς το περιεχόμενο

Δορυφορικος Δέκτης

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω δορυφορικο δεκτη, τι μου προτεινετε?

Τα λεφτα δεν ειναι εμποδιο, αλλα στις προτασεις σας θελω μου ειστε λιγο αναλυτικοι γιατι τωρα μπαινω στον χωρο.

Δημοσ.

Πες περίπου τι θέλεις να κάνεις γιατί έχει δέκτες απο 80ε ( που κάνουν μια χαρα την δουλειά τους - ίσως κάνου και παραπάνω απο όσα επιτρρέπονται....) και φτάνουν μέχρι και 1000+ε όπου εκεί ξεφέυγεις βέβαια αλλά ξεφεύγεις και σε δυνατότητες.Εγώ αν θα έπαιρνα θα έπαίρνα dreambox.Πιστέυω είναι αρκετά καλόι για τα λευτά τους...και δεν είναι ανάγκη να πάρεις γνήσιο αλλά κάποιον clone όπου κάνει την ίδια δουλειά με λιγότερα λευτά.

Δημοσ.

φιλε leukonas επειδη τωρα παω σε δορυφορικη θα ηθελα μεχρι 500 ευρο εναν δεκτη. Θα αγοραστει ομως απο e-shop.

Θα ηθελα ομως να μου πεις, εστω και με pm, τα παραπανω που μπορουν να κανουν, απ οσα επιτρεπονται...

Δημοσ.
φιλε leukonas επειδη τωρα παω σε δορυφορικη θα ηθελα μεχρι 500 ευρο εναν δεκτη. Θα αγοραστει ομως απο e-shop.

Θα ηθελα ομως να μου πεις, εστω και με pm, τα παραπανω που μπορουν να κανουν, απ οσα επιτρεπονται...

Με αυτον θα πρεπει να εισαι ικανοποιημενος

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808067

Δημοσ.

απειρα φορουμ http://www.google.gr/search?hl=el&q=satellite+forum&meta=lr%3Dlang_el...

Εχεις πιατο μεγαλο ανω του μετρου,με μηχανισμο ή χωρις?ποσους δορυφορους θελεις να πιανεις?

εχεις tv με hdmi?

αν εισαι διατεθημενος να δωσεις λεφτα για ξενο πακετο που να πιανει κ hd καναλια τοτε σιγουρα οι hd δεκτες οπως ο 800αρης ο παραπανω ειναι υπεραρκετος(ειτε κλωνος ειτε original).

Δημοσ.

το εψαξα λιγο το θεμα και με ενδιαφερει να πιανω κι αλλα καναλια, που δεν ειναι free αλλα μπορουν να γινουν. Εχω hdmi και καλη οθονη.

Δημοσ.
το εψαξα λιγο το θεμα και με ενδιαφερει να πιανω κι αλλα καναλια, που δεν ειναι free αλλα μπορουν να γινουν. Εχω hdmi και καλη οθονη.

Πας στον 800αρη χωρις καμια αλλη κουβεντα. Δαγκωτο που λεμε :P

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα για τον υπολογιστή. Πιο οικονομική λύση και με περισσότερες δυνατότητες.

Δημοσ.
Θα σου πρότεινα να πάρεις κάρτα για τον υπολογιστή. Πιο οικονομική λύση και με περισσότερες δυνατότητας.

Περισσοτερες δυνατοτητες απο τον dreambox; Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση :-)

Δημοσ.
Περισσοτερες δυνατοτητες απο τον dreambox; Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση :-)

πες μου κατι που κανει ο δεκτης σου και δεν το κανει η καρτα στον υπολογιστη.......?

ακομα και οικονομικα αν το δεις συμφερει 100%.......

εγω με 55 ευρω και εχω δεκτη με hd......εσυ με 400 να μην σου πω 1000......βλεπεις διαφορα........

Δημοσ.

ΓΙΑ πες κι αλλα φιλε μου για την καρτα στον υπολογιστη,ενδιαφερονται κι αλλοι ¨)

συγνωμη εαν φευγω απ το θεμα για λιγο αλλα εχω εναν απλο δεκτη με 100 ευρω και οπως καταλαβαινεις πιανει ολα τα βαρετα αυτα τα free με αποτελεσμα να εχω 8 μηνες να τον ανοιξω,για δωσε μας φως,θα δουμε τιποτα με καρτα στο pc?υπαρχει και καρτα για hd καναλια?μπορω να συνδεσω το πιατο που εχω ηδη?μηπως εκανα πολλες ερωτησεις?

ευχαριστω προκαταβολικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...