neopas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 εκανα εχτες συμπιεση αρχειων για εξοικονομηση χωρου απο την επιλογη της εκαθαρισης δισκου. Τωρα μου εμφανιζει τα συμπιεσμενα αρχεια με μπλε γραμματα κυριως μουσικη. θα ηθελα να μαθω αν αυτα τα αρχεια "μειονεκτουν" τωρα καπου η αν δεν μπορω πλεον να τα αντιγραψω. η αν τα παντα ειναι οπως πρωτα. Θα ημουν υποχρεος αν η απαντησεις ηταν εμπεριστατωμενες και σιγουρες
GCMH Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Όχι τα αρχεία αυτά δεν μειονεκτούν κάπου. 1. Η συμπίεση και αποσυμπίεση είναι μια διαφανής διαδικασία την οποία αναλαμβάνει το λειτουργικό αυτόματα χωρίς την παρέμβαση του χρήστη. Ίσως να υπάρχει μια μείωση επιδόσεων κατά την επεξεργασία συμπιεσμένων αρχείων λόγω καθυστέρησης στην συμπίεση/αποσυμπίεση των αρχείων. 2. Η συμπίεση είναι μη απωλεστική. Δηλαδή με την συμπίεση δεν χάνονται στοιχεία και πληροφορία από τα αρχεία σου. Δεν αλλάζει με λίγα λόγια η ποιότητα. Βέβαια σε αρχεία mp3, τα οποία είναι ήδη συμπιεσμένα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα έχεις μεγάλα οφέλη σε κερδισμένο χώρο... 3. Η αντιγραφή των αρχείων γίνεται κανονικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ούτε και υπάρχει πρόβλημα εάν ο σκληρός για κάποιο λόγο συνδεθεί με άλλον υπολογιστή (δεν είναι σαν την κρυπτογράφηση που έχουν τα Windows, εκεί όντως υπάρχουν κάποια προβλήματα). Δες και σε αυτό το άρθρο.
neopas Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 ευχαριστω για τν απαντηση. Αρα υποθετω οτι μπορω και να τα αντιγραψω με το nero οπως παλια χωρις καποια απωλεια και να παιζουν κανονικα μιας και τα περισοτερα απο οτι ειδα ειναι μουσικα αρχεια που ειχα
neopas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 α) αυτα τα αρχεια αν τα αντιγραψω σε cd παιζουν κανονικα σε αλλο pc η ειναι ενταξει μονο για το δικο μου? β) ξερει κανεις τροπο να τα επαναφερω στην προηγουμενη κατασταση χωρις restore point μιας και εχω απενεργοποιημενη την επιλογη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.