Προς το περιεχόμενο

samsung u600 γελοίο software

SL9S9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι τρελλο ζηταω πειτε μου! Απλη αντιγραφη των επαφων στο pc.

Πρωτα κατεβαζει 356 ενημερωσεις (samsung pc studio) Λεω δεν μπορει θα διορθωθηκαν οι βλακειες που ειδα το 2007 που το αγορασα. Επιλεγω συγχρονισμος.

Τα βαζει στο outlook στις επαφες. Οι ηλιθιοι. Δεν μπορουσαν σε ενα αρχειο txt να το κανω copy σε usb? Αλλοι ηλιθιοι της microsoft. Κανω export τις επαφες και δεν τις βγαζει ολες και λειπουν τα πεδια mobile και phone ενω τα εχω τσεκαρει.

Κανω copy απο το samsumg phone editor τη λιστα με τηλεφωνα και ονοματα (εχει επιλογη). Δεν γινεται μετα paste πουθενα.

Επιλεγω εκτυπωση (για 50 επαφες) απο το καταπληκτικό samsumg pc studio - phone editor και αντι να τυπωσει σε ΜΙΑ σελιδα μου τα τυπωσε σε 6 σελιδες κανοντας records των 8 σειρών με πεδία που δεν εχουν τιμες (Γραφειο, fax, διευθυνση κλπ). Βαλε ενα if ρε κορεατη παλιοπρογραμματιστη! Oι επαφες στο κινητο δεν ειναι ταξινομημενες αλφαβητικα. Δεν το κανει. Ακριβως το ιδιο προβλημα και στο παλιοτερο ericcsson k300 (κατι τετοιο). Για να παιξει mp3 περιμενεις να ψηθει ο καφες (αργος επεξεργαστής). Ενω εχεις Τ9 στα μηνυματα σε αλλα inputs δεν στο εχει (πρεπει να το ξαναπατησεις) οποτε απο κεκτημενη ταχυτητα εχεις γραψει και σβηνεις (ασε που λειπουν λεξεις) . Πατας το 1 για να βαλεις το ; και αλλοτε υπαρχει άλλοτε οχι.

:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...