SoundCheck Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Θελω να ρωτησω κατι, στο οποίο θα παρακαλούσα να απαντήσει καποιος ΜΟΝΟ αν το έχει κάνει ή είναι 100% σίγουρος, διότι περι του θεματος εχω ακούσει του καθενος το μακρυ και το κοντο (και απο καταστηματα). Θελω να συνδεσω ενα λαπτοπ το οποίο έχει καρτα δικτύου για ασυρματη συνδεση στο ιντερνετ μεσω router που ΔΕΝ ειναι wifi. Το router εχει απλα εξόδους ethernet. Δηλαδη υπάρχει κάτι -σαν stick ας πουμε- το οποίο να μπαίνει στο ethernet του router και να βαζει σημα για να το δεχτεί το λαπτοπ??? Μου είπαν για ενισχυτη σηματος, μου ειπαν δεν γινεται.... τελικα?? Ευχαριστω!
ArisG88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Access point λεγεται http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=WIRELESS&category2=ACCESS%20POINT
micky28 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Φιλαράκι θα πρέπει να βάλεις , όπως πολύ σωστα σου έδωσε λινκ ο φίλος, Access Point. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά. Αν ψαχτείς όμως λίγο θα βρείς και πολύ πιο οικονομικά Access Point.
SoundCheck Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 οκ ευχαριστω.... ρε σεις γινεται σιγουρα ?? στα Multirama μου ειπαν οτι πρεπει να παρω ασυρματο router. για να σιγουρευτω, στην ουσια δηλαδη με το access point κανω το router (το οποίο δεν ειναι για wifi) να μπορει να συνδεει ασυρματα υπολογιστες?
ArisG88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 οκ ευχαριστω.... ρε σεις γινεται σιγουρα ?? στα Multirama μου ειπαν οτι πρεπει να παρω ασυρματο router. για να σιγουρευτω, στην ουσια δηλαδη με το access point κανω το router (το οποίο δεν ειναι για wifi) να μπορει να συνδεει ασυρματα υπολογιστες? Ναι το access point παιρνει ενσυρματα το internet και το μοιραζει ασυρματα. Τωρα για ποιο φθηνα απο 30 ευρω access points δεν ξερω. Θα ηθελα να μαθω που υπαρχουν
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 access point αλλιως wireless router.απλα καλυ υπομονη με τις ρυθμισεις.υπαρχοθυν βεβεα και πατεντες για να το κανεις να παιξει πιο ευκολα.εγω παντως θα επαιρνα adsl wireless router για να ειναι ολα μαζι σε μια αλλιως σε βλεπω για πατεντες.και ναι γινετε 100 τις 100 αλλα οχι με repeater ουτε wds ουτε expander.στο Multirama καποιος δεν ηξερε την τυφλα του.τι πρωτοτυπο
SoundCheck Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 απλα αναφερω τι εκανα τελικα. eshop . και - . μου δωσανε access point,για την χρηση που θελω στα 30ευρω (καλυτερα απο 80 του ρουτερ) και δουλευει πολυ καλα.βεβαια εκανα αλχημειες χωρις να ξερω αλλα εμαθα. το μεγαλυτερο σκαλωμα ηταν πως το interface του ρουτερ και του ΑP ηταν 192.168.1.1 και τα δυο. αντε να φανταστω οτι πρεπει να αλλαξω αυτο του ρουτερ. απορια εξης: πως κανω αυτο με τις ΜΑC address. cmd-->ipconfig/all και ποιο κοιταω????
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 απλα αναφερω τι εκανα τελικα. eshop . και - . μου δωσανε access point,για την χρηση που θελω στα 30ευρω (καλυτερα απο 80 του ρουτερ) και δουλευει πολυ καλα.βεβαια εκανα αλχημειες χωρις να ξερω αλλα εμαθα. το μεγαλυτερο σκαλωμα ηταν πως το interface του ρουτερ και του ΑP ηταν 192.168.1.1 και τα δυο. αντε να φανταστω οτι πρεπει να αλλαξω αυτο του ρουτερ. απορια εξης: πως κανω αυτο με τις ΜΑC address. cmd-->ipconfig/all και ποιο κοιταω???? το mac address tou router το γραφει πανω στο ρουτερ.της καρταςτο βλεπεις με Ipconfig /all kai γραφει physical address.εννοειτα οτι ποτε μα ποτε σε οτιδηποτε δεν μπορεις να εχεις την ιδια Ip>οποτε ναι το ενα πρεπει να αλλαξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.