Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον ήχο του WinDVR 3

Demetris77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Κανω εγγραφη απο την TV με το παραπανω πρόγραμμα αλλα παρολο που εχει την καλυτερη ποιοτητα εγγραφης βιντεο/ηχου, οταν παιζει live tv δεν εχει καθολου ηχο.

Αν δεν ειχε ηχο και στην εγγραφη θα το ειχα στειλει, αλλα εχει την καλυτερη ποιοτητα βιντεο που εχω βρει μεχρι τωρα και γιαυτο το ψαχνω.

Σε καποιο φορουμ ειχα διαβασει οτι ειδικα αυτο το προγραμμα θελει καποια εξτρα συνδεση με καλωδια (; )

Εχει καμια σχετικη εμπειρια κανενας..?

Δημοσ.

Με λίγα λόγια, όταν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα απλά για να παρακολουθήσεις TV δεν έχεις ήχο και όταν το χρησιμοποιείς για εγγραφή TV, στο παραχθέν αρχείο υπάρχει κανονικά ήχος; Αν ναι, περισσότερο για θέμα ρύθμισης στον audio mixer των Windows μου κάνει, παρά για κάτι άλλο!

Δημοσ.

Ακριβως φιλε parsifal! Ακομα αν πατησω pause και play (Timeshifting λειτουργια) εχω κανονικα ηχο.

Απο ρυθμισεις, πραγματικα εχω βαρεθει να αλλαζω και να συνδυαζω.. :mad: και λεω μηπως καποιος παιδεύτηκε περισοτερο η σταθηκε τυχερος, γιατι απ οσο βλεπω υπαρχει γενικα αυτο το προβλημα στο WinDVR 3..

Και μενα για καποια ρυθμιση μου κανει τη στιγμη που καταγραφει ηχο, αλλα δεν εχω καταφερει να τη βρω ακομα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...