Members gsarig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 "χριστιανικό mythology" και περίμενες να υπήρχε έστω και 1/άπειρο πιθανότητα να ήταν "νεκρός" ο Θεός? ffs man...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... Ακριβώς
snik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Απο τα καλυτερα επεισοδια για μενα, ειδικα στην αρχη που επαιξε και το simple man ηταν ολα τα λεφτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εντιπωσιακό τέλος ... με μεγάλες ανατροπές ... Έμεινα άφωνος ... "Don't look at me . It was his idea" όλα τα λεφτά ...
pappous_soulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό επεισόδιο indeed. Και ήταν αναμενόμενο ότι ο Λούσιφερ θα χρειαζόταν αυτόν ως vessel. Επίσης, πιστεύω πως και η Άννα θα παίξει κάποιο ρόλο στον πλευρό του Dean. Ίσως αυτή να έφερε πίσω τον Καστιέλ.
Deponakias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτο που περιμεναμε κοιταχτε στο 0:42 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=VyYfOoq5wOE[/ame] πολυ φλωρος ο lucifer aka Sam με το ασπρο κουστουμι :-D
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Θα πέσω για ύπνο και θα σηκωθώ όταν θα έχουν βγει όλα τα επεισόδια! :p:p
nikos21aek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Και το vessel του Θεού να είναι ο πατέρας τους! Δεν ξέρω εγώ είχα την εντύπωση ότι ο Σαμ θα είναι το vessel του Lucifer στην αρχή και μετά κάπως θα τον βγάζαν από εκεί και θα γινόταν μάχη.Τώρα αν η τελική μάχη είναι Σάμ vs Ντιν σοβαρά θα προσβάλει τη μυθολογία της σειράς.Είπαμε από εκεί που δεν μπορούσε κανένας να κάνει το ελάχιστο κακό στον άλλον όχι και να αλληλοσκοτωθούν! Πραγματικά τι σκατά κάναν δηλαδή;Σε ολόκληρη σεζόν πέρυσι ξαναενώσαν τα αδέρφια για να χωρίσουν σε ένα επεισόδιο και να γίνει αυτό που φαινόταν από τις αρχές αυτής της ιστορίας..Να είναι ο ο Σαμ το vessel του Λούσιφερ και ο Ντιν του Μιχαήλ; Πολύ δυνατό το χθεσινό επεισόδιο αλλά...Εντάξει είναι πισωγύρισμα..Τελικά αρκεί και ένας ηθοποιός από το Λοστ για να γίνει η σειρά σαν τα μούτρα τους.. Δεν ξέρω δεν με πολυενθουσίασε αυτή η τροπή της ιστορίας ενώ πέρυσι μου φαινόταν η καλύτερη δυνατή.Αφού το είχαν ακυρώσει πέρυσι γιατί το ξαναφέρνουν έτσι το θέμα; Και μερικές φώτος από το the end!Τελικά ο Cas μάλλον δεν πεθαίνει παρθένος!:lol:
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Και μερικές φώτος από το the end!Τελικά ο Cas μάλλον δεν πεθαίνει παρθένος!:lol: Θα πεθάνει ο Cas; Γιατί το λες αυτό; Είσαι κακός...
nikos21aek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν παίζει να μην πεθάνει! Ήδη την έχει σκαπουλάρει 2 φορές και μια του κλέφτη,δυό του κλέφτη...Ε την τρίτη στο τέλος δεν τη γλιτώνει! Και γενικά έχω μια εντύπωση ότι στο τέλος μόνο ο Μπόμπι θα ζήσει!
dismemberer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 [ame] [/ame] Ο Σαμ σε ασπρα..Για αργοτερα το περιμενα..
john2gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!!!! (έλα άσε τα κεφαλαία μου ήσυχα)
black_widow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 O Cas τα έσπασε σε αυτό το επεισόδιο Προτιμώ τον Dean με την κανονική του φωνή, πως μιλάει έτσι σε αυτήν την season.Aναμενόμενο ότι θα είναι ο Sam to vessel του Lucifer , κρίμα Δε θέλω διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια, όπως πριν τους θέλω
speedy23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ξετρελαθηκα με το τελος του επεισοδιου.Πολυ δυνατο πραγματι and sets the tone για την συνεχεια. Ο Σαμ επρεπε να το ειχε καταλαβει αυτο εδω και καιρο.Ολα αυτα τα daemon stuff,ηταν προαγγελος(χα!) για το τι θα γινοταν στο τελος και τι σχεση θα ειχε ο ιδιος με τον Λουσιφερ
nikos21aek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 TΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ! Ότι και να πεις είναι λίγο...Απλά καθίστε σε ντιβάνια,σε καναπέδες,σε πολυθρόνες και όπου αλλού μπορείτε και δείτε το αμέσως!!!
dismemberer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 πφφφ τι μας κανεις τωρα ρε νικο και πρεπει να παω και δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.