nikos21aek Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Promo επόμενου επεισοδίου. Και Εδώ γράφει τα πάντα για το φυλαχτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ελπίζω το επόμενο να είναι ακόμα καλήτερο έτσι ........ Θεός ... καλή φάση ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 κάτι μου λέει ότι αυτή η season θα έχει ελάχιστα fillers
proudqueen Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Tι διαβασα βραδιατικο και μου ηρθε ταμπλας;;;;;; Η Παρις στο supernatural;;;;; Οχι ρε, δεν την θελω την ξενερωτηηηηη :cry: Συμβιβαζομαι με το να την φτυνει ο Dean επιδεικτικα και μετα να την σκοτωσει με καποιον πολυ ασχημο τροπο :devil: Eλπιζω να μην ειναι επισημο παντως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:07 ---------- Θυμάται κανείς ποιον υποδυόταν ο Mark Pellegrino στο Dexter; Πάει καιρός που είδα τα επεισόδια.. Τον πρωην (scumbag) αντρα της Rita Εχει παιξει και η Ριτα στην σειρα! Στο "Faith" πρωτη σεζον
speedy23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει αναφερθει για την Παρις στις προηγουμενες σελιδεις του τοπικ.Ο Κριπκε ηταν καθησυχαστικος για τον ρολο της παντως διοτι πολλοι φανς πρεπει να τσινισαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 μα τα παναγίδια βόδια, έσπειρε το episode ειδικά στο τέλος...
shodan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τέτοια πες μας τώρα.. τέτοια πες μας... Ανυπομονώ να περάσει η ώρα να παω σπίτι να καω.
dismemberer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε δεν υπαρχει η σειρα λεμε. Δεν εχω λογια πραγματικα, μιλαμε για την καλυτερη σειρα που εχω παρακολουθησει για αρκετα χρονια Το τελος της εσπειρε οπως και η μεση με την.. "ανακριση".
john2gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Το είχαμε πάρει πρέφα πάντως πριν καλά καλά ξεκινήσει η season ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν
shodan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Απλά μάμησε το επεισόδιο... Όλα τα λεφτά!!
proudqueen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Tελειο το επεισοδιο!! Το τελος (αν και μερικοι απ'οτι θυμαμαι το ειχατε προβλεψει) δεν το περιμενα Μου αρεσε επισης που το ελαφρυνανε λιγακι με χιουμοριστικες σκηνες ειδικα μεταξυ Dean -Castiel!!! :lol: Εγραψες παλι Dean!
firewalker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Άντε τώρα να περάσει η εβδομάδα! φού ο Luci θέλει τον Samuel, δεν θα τους έβαζε στο αεροπλάνο. Άρα μάλλον ο θεός ζει. You are my little bitch! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Άρα μάλλον ο θεός ζει. "χριστιανικό mythology" και περίμενες να υπήρχε έστω και 1/άπειρο πιθανότητα να ήταν "νεκρός" ο Θεός? ffs man...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...
firewalker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 "χριστιανικό mythology" και περίμενες να υπήρχε έστω και 1/άπειρο πιθανότητα να ήταν "νεκρός" ο Θεός? ffs man...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... Θα γούσταρα τρελά. Έτσι θα μπορούσε ο Dean να πάρει την θέση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.