firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Όσο πάει γίνετε και καλύτερο. Με φτιάχνει αφάνταστα ο Κάστιελ. Γουστάρω τραγουδάκι στην αρχή. Γαμάτο tatoo. Με χάλασε λίγο που χωρίζουν τα κονάκια τους.
Ogami Itto Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Όσο πάει γίνετε και καλύτερο. Με φτιάχνει αφάνταστα ο Κάστιελ. Είναι που η έμπνευση των συντελεστών για την εμφάνισή του - John Constantine - θα αρχίσει να διεισδύει και στον χαρακτήρα του.
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι αυτό που λέμε «Το έχει!». Αν υπήρχε ο Κάστιελ αυτός θα ήταν! Το φυλακτό που το είχε βρει ο Dean;
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μου αρεσε ιδιαιτερως ο guest star του επεισοδιου Α, χα, χα. Όταν θα αρχίσει το... άλλο, θα τα έχουμε κάνει κουλοβάχατα στο μυαλό μας, ποιος είναι τι.
dismemberer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Το ιδιο φυλαχτο δεν ειναι που ειχε δωσει στο σαμ σε καποια φαση οταν ηταν παιδια και ο σαμ του το ειχε δωσει πισω οταν αναστηθηκε ο dean? Νομιζω του το ειχε δωσει ο Τζον οταν ηταν πιτσιρικι
nikos21aek Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αρχίζει σιγά σιγά να ανεβαίνει...Αλλά αυτού του τύπου το επεισόδιο πέρυσι πχ οι σφραγίδες με τα 7 αμαρτήματα ή την εξέγερση των μαρτύρων γιατί και εδώ δυνατούτσικος κακός ήταν ένας καβαλάρης της αποκάλυψης θα τα έσπαγε περισσότερο.Πανέξυπνο το επεισόδιο.Ούτε που πήγε το μυαλό μου ότι έπαιζε κάτι τέτοιο.. Πίστευα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου πριν αποκαλύψουν ότι ήταν ο καβαλάρης,ότι οι δαίμονες ήταν οι πολλοί και ο μαυρούκος με την κόρη οι νορμάλ και είχαν πέσει τα αδέρφια σε μπλόφα. Αλλά δεν ξέρω δεν ήταν και από τα δυνατά.Η αλήθεια είναι ότι αρχίζει να ανεβάζει στροφές και να γίνεται πιο τσαμπουκάς η κατάσταση αλλά κάπου χάνει..Δεν ξέρω περιμένω ακόμη το επεισόδιο που θα σε αφήσει μαλάκα όπως αρκετά περσινά;Έχω βαρεθεί αυτά τα τυπικά "που είναι ο κακός;Εκεί..Τον σκοτώνουμε και τέλος";Πάντως ενώ ξεκίνησε δυνατά το επεισόδιο στο τέλος ήταν ένα επεισόδιο τυπικότατο.Καλό μεν αλλά πέρυσι στα πρώτα επεισόδια έδωσαν ρέστα και φέτος με δυνατότερο θέμα ακόμη παίζουν σε μέτρια στάνταρ για supernatural Καλά εκεί που έλεγε ο Κας ότι θέλει να βρει τον Θεό και ότι κυκλοφορεί ανάμεσά τους,ψόφησα στο γέλιο...Φαντάζεστε δηλαδή να σκάσει κανένας τυπάς και να τους κάνει αράξτε μάγκες εγώ είμαι ο Θεός! Πάντως άμα παίξει ηθοποιός τον θεό θα γούσταρα τρελά ο θεός να είναι ο Jack Black!
dismemberer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 ρε λετε η Παρις Χιλτον τελικα να παιξει τον θεο ? :lol:
nikos21aek Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Ε δεν νομίζω..Μάλλον στο American Idol θα παίξει(4ο επεισόδιο) κανένα δαιμόνι αλλά κάτι τέτοιο θα τα έσπαγε πραγματικά! Αν και θα προτιμούσα κανέναν μαύρο yo dawg φάση! Στάνταρ πάντως τον ρόλο του Θεού τον περιμένω ψιλοκωμικό γιατί όντως είναι τελείως κουφό να σκάσει μύτη κάποιος και να είναι ο Θεός!Ακόμη και στο supernatural! Btw παίζει ο Θεός να ήταν ο οδηγός του αεροπλάνου στο 5χ01; Μου πέρασε από το μυαλό όταν το έβλεπα ότι ήταν άγγελος ισχυρός.Βρε λες να είναι αυτός;
mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Αν σκεφτούμε το θέμα της σαιζόν και ότι είναι η τελευταία μάλλον, είναι λογικό να ξεκινάει αργά. Πιστεύω το πρώτο μισό θα είναι σε τέτοια επίπεδα και στο δεύτερο μισό θα τα σπάσει όλα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Το ιδιο φυλαχτο δεν ειναι που ειχε δωσει στο σαμ σε καποια φαση οταν ηταν παιδια και ο σαμ του το ειχε δωσει πισω οταν αναστηθηκε ο dean?Νομιζω του το ειχε δωσει ο Τζον οταν ηταν πιτσιρικι season 3 episode 8 για την ακρίβεια...το έδωσε ο Sam στον Dean για δώρο Χριστουγέννων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 του το έδωσε αυτός... (ξέρετε την απάντηση )
dismemberer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Του το εδωσε Αυτος, εννοεις? πφφφ ρε thresh με κανεις να δω εκεινα τα επεισοδια τωρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 όχι, αυτός 1-0... (αυτή είναι η γνωστή απάντηση ) δεν δείχνει σε κάποιο episode που το βρήκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.