Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά;Το επεισόδιο σήμερα τα ξημερώματα δεν παιζόταν; Δεν μπορεί να μου το φέρει ο θείος ακόμη.Έτυχε ή θα τον πιάσει η κρίση και αυτόν φέτος; Άλλες Πέμπτες πουρνό πουρνό μου το έφερνε.. ahem, πέμπτη βράδυ ώρα Αμερικής παίζει, άρα σε εμάς Παρασκευή ξημερώματα κλασικά...
Deponakias Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά;Το επεισόδιο σήμερα τα ξημερώματα δεν παιζόταν; Δεν μπορεί να μου το φέρει ο θείος ακόμη.Έτυχε ή θα τον πιάσει η κρίση και αυτόν φέτος; Άλλες Πέμπτες πουρνό πουρνό μου το έφερνε.. Πως μπερδευτηκες ρε ψιλε? Τελος παντων ελπιζω μεχρι αυριο απογεευμα να εχουμε και υποτιτλους!!!!
Members gsarig Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 χεχε.... κάποιος δεν κρατιέται
speedy23 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 [ame] [/ame] Ελα Νικο.Ηρεμιστικο ειναι και θα σε βοηθησει μεχρι αυριο.Εχει και την κομματαρα που βαζει σε καθε σεζον.
nikos21aek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως μπέρδεμα! Άντε να μπαίνουμε σε ρυθμούς χειμώνα σιγά σιγά!
Asaleas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 ahem, πέμπτη βράδυ ώρα Αμερικής παίζει, άρα σε εμάς Παρασκευή ξημερώματα κλασικά... εμμμμ να ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με το καινουργιο αλλα ενα μικρο προβλημα. Που 8α το δω !! εχω σκασει απο το πρωι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 θα το κατεβάσεις είτε από rapidshare και έτσι είτε από torrents
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 θα το κατεβάσεις είτε από rapidshare και έτσι είτε από torrents Πιπερι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 δεν έδωσα συγκεκριμένες πληροφορίες
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Περιμενεις το επεισοδιο ή απλα βαμπιριαζεις τετοια ωρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 2nd one, προφανώς
..MementoMori.. Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Ειπα μια φορα να δω κατι φρεσκο-φρεσκο αφου ειμαι ξυπνιος, αλλα ο θειος αργει επιδεικτικα... FAKE damn it... Καλα να παθω... Θα περιμενω να το δω στο Star σε μερικα χρονια...
nikos21aek Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πωωω πες μου ότι είσαι ο ένας που το κατέβασε!:lol: mkv ή avi μόνο ρε! Πολύ βιάζεσαι..Δεν έχει 5 λεπτά που τελείωσε το επεισόδιο στην Αμερική...Μέτρα σε πόση ώρα θα είναι στους trackers... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:21 ---------- Άντε γειά μας...Μόλις κατέβηκε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:42 ---------- Εντάξει τα έσπασε άσχημα αλλά δεν είναι από τα top επεισόδια της σεζόν.Στάνταρ θα υπάρξουν πολύ πιο μαμιστερά... Ο Jacob πολύ καλή επιλογή τελικά για lucifer. Πολύ καλό το επεισόδιο για αρχή..Είχε τα πάντα.Ανατροπές,μάχες,αινίγματα,νέα μυθολογία,μπήκε και ο lucifer στο vessel του..Πολλά υποσχόμενο το επεισόδιο για την νέα σεζόν. Κατάλαβε κανένας τι ακριβώς παίχτηκε στην σκηνή με τον Κας;Γιατί σκότωνε τους αγγέλους;Και τι υπονόησε για το πως βρέθηκαν τα αγόρια στο αεροπλάνο;Παίζει να έβαλε το χέρι του ο Θεός ή μόνο εγώ κατάλαβα κάτι τέτοιο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 πράγματι έχω δει και καλύτερα season premieres
Members gsarig Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Πωωω πες μου ότι είσαι ο ένας που το κατέβασε!:lol:mkv ή avi μόνο ρε! Πολύ βιάζεσαι..Δεν έχει 5 λεπτά που τελείωσε το επεισόδιο στην Αμερική...Μέτρα σε πόση ώρα θα είναι στους trackers... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:21 ---------- Άντε γειά μας...Μόλις κατέβηκε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:42 ---------- Εντάξει τα έσπασε άσχημα αλλά δεν είναι από τα top επεισόδια της σεζόν.Στάνταρ θα υπάρξουν πολύ πιο μαμιστερά... Ο Jacob πολύ καλή επιλογή τελικά για lucifer. Πολύ καλό το επεισόδιο για αρχή..Είχε τα πάντα.Ανατροπές,μάχες,αινίγματα,νέα μυθολογία,μπήκε και ο lucifer στο vessel του..Πολλά υποσχόμενο το επεισόδιο για την νέα σεζόν. Κατάλαβε κανένας τι ακριβώς παίχτηκε στην σκηνή με τον Κας;Γιατί σκότωνε τους αγγέλους;Και τι υπονόησε για το πως βρέθηκαν τα αγόρια στο αεροπλάνο;Παίζει να έβαλε το χέρι του ο Θεός ή μόνο εγώ κατάλαβα κάτι τέτοιο; Μη μου πεις ότι ξύπνησες χαράματα μόνο για να το κατεβάσεις! (εγώ θα περιμένω να το δω το μεσημέρι πάντως )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.