Kasrith Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Τα τελευταια 20 δευτερα πιστευω οτι μπηκαν μονο και μονο για να δικαιολογησουν την εκτη σεζον. Σιγουρα στο τελος του Κριπκε ο Σαμ ειναι νεκρος (για παντα) και ο Dean με την τυπισα μακρια απο ολο το supernatural και τα τερατα του. Και, ναι, ειναι ενα παρα πολυ ωραιο τελος. Ε ναι, αυτο εννοειται... μπαι δε γουεει, η εικονα τα σπασε
klainmaingr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ok this is creepy. Έβλεπα στο Ps3 με το showtime το sam interrupted 5x11 (σε usb). Στο επεισόδιο αυτό αυτοκλείνονται σε ψυχιατρείο. Κάπου στα μισά και χωρίς κανένα tearing ή πρόβλημα άλλαξε σε two and a half men και μάλιστα σε σκηνή που αφορά ψυχίατρους κτλ. Ε λέω θα είναι ή trollάρισμα στο decoding ή κανένα απο τα κλασσικά supernatural pranks. Τρέχω το ίδιο αρχείο στον υπολογιστή και το επεισόδιο δεν έχει κανένα θέμα και παίζει κανονικά απο την αρχή ώς το τέλος. Προφανώς έχει να κάνει με κανένα κοκομπλόκο του φλασακίου στα αρχεία ή κανένα two and a half men που είχα σβήσει παλιότερα και κάπως ξέμεινε και μπλέχτηκε με το supernatural decoding (doesn't make any sense αλλα τέλοςπάντων). Αλλα το αποτέλεσμα ήταν τόσο απροβλημάτιστο και ταιριαστό που ακόμα και τώρα αναρωτιέμαι τι διάολο συνέβη. Holy shit.
guido Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 το παθαίνω καμιά φορά και γω με το flashακι στον media player της TV. εκεί που έβλεπα ταινία , άρχισε να πετάει μέσα σκηνές από το OZ που υπήρχε και αυτο στο flash
klainmaingr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα είναι οτι δεν υπάρχει two and a half men στο flash. Μάλλον θα είναι απομεινάρια. Ώρα για format.
klainmaingr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Απόλυτα ευχαριστημένος απο το φινάλε. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο και πόσο μάλλον δεν περίμενα το impala να παίξει καίριο ρόλο σε αυτό. Είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι απο εσάς που έχετε δεί και την 6η σεζόν ήδη χασκογελάτε για διάφορους λόγους αλλα το φινάλε της 5ης και το κλείσιμο του κύκλου μου φάνηκε ιδανικό. The end of an era θα το χαρακτήριζα. Δεν ξέρω τι γίνεται στην 6η αλλα νομίζω οτι ότι είχαν να δείξουν το έδειξαν και τώρα θα δώ αρπαχτές. Καλώς/κακώς ξέρω οτι ο sam υπάρχει (δεν ξέρω με ποιό τρόπο) στην 6η οπότε περιμένω να δώ είτε τον sam back με θεική παρέμβαση, είτε τον sam guardian angel του dean ή κάτι τέτοιο. Εδώ τράβηξαν τον άλλον απο την κόλαση δεν θα μου κάνει εντύπωση να ξαναυπάρξει ο sam με οποιοδήποτε τρόπο. Στην τελική οι ψυχές του luci και του michael είναι φυλακισμένες. Όχι τα vessels. Κατα τα άλλα εκτός απο την μεγάλη συμπάθεια στον kas γούσταρα πάρα πολύ και τον grim reaper στα τελευταία επεισόδια. Ξηγημένος τύπος Σειράρα.- p.s: kasrith όχι ήταν απο μια φάση του πρώτου κύκλου του two and a half men αλλα δεν θυμάμαι ποιά ακριβώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.