Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ναι αλλά αν θυμάμαι καλά, ήταν άτομα που το σώμα τους ή κάποιο μέρος αυτού υπήρχε ακόμα κάπου στη Γη. Τον Σαμ τον πήρε και τον σήκωσε. Βέβαια όλο και κάποιο παραθυράκι μπορεί να υπάρχει. Οντως δεν το σκεφτηκα αυτο, αλλα αν θελουν να το στηριξουν καπου ολο και κατι θα βρουν. Τουφα απο μαλλι κτλ ξερω γω.
tofi13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ναι αλλά αν θυμάμαι καλά, ήταν άτομα που το σώμα τους ή κάποιο μέρος αυτού υπήρχε ακόμα κάπου στη Γη. Τον Σαμ τον πήρε και τον σήκωσε. Βέβαια όλο και κάποιο παραθυράκι μπορεί να υπάρχει. όλο και κάποιο παραθυράκι θα βρούν να λέμε καλύτερα. τι να πω, αναμονή πια
KaizerSoze Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 To ειδα την Παρασκευη αλλα εφυγα κατευθειαν και μολις γυρισα... Kripke ownz Lost producers' ass any given day and twice on Sunday που λενε και στο χωριο μου. ή αλλιως "Πως να εχετε μια καλη ιδεα αλλα να ξερετε και πως στον π@4#$ να την δειξετε, που σκατα τελειωνει και πως" Περισσοτερα σχολια οταν διαβασω τα δικα σας σχολια, προς το παρον να πω οτι η εξαφανιση του Τσακ, ο Ντιν στο τελος, ο Καστιελ αφεντικο και ολα αυτα πιθανοτατα ειναι απλα αναγκαια απο το CW ως συνδεσμος με την 6η σεζον και οχι οτι τα ειχε αναγκη ο Κριπκε Το θεμα ειναι οτι ειδαμε κατι που λες "Να παρει, δεν πεταξα 5 χρονια απο τη ζωη μου. Ειδα κατι συγκεκριμενο επιτελους" Χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που η σειρα ξενερωσε στο τελος πολλους απο εσας. Γιατι αν δεν το ειχε κανει θα ειχε ξενερωσει εμενα. Ειλικρινα, μετα απο τοσα χρονι α περιμενατε τελικη μαχη?Ποτε ειδατε σοβαρη τελικη μαχη στυλ Κομμοδος-Μαξιμος στο Supernatural? Απο ποτε εγινε Star Wars? Aν κατι με χαλαγε στο φιναλε θα ηταν τα δυο αδελφια ή ο Μιχαηλ με τον Διαολο να πλακωνονται με σπαθια και με μαγικα ξορκια Και φυσικα να εμφανιστει ο Θεος. Εκει θα ηταν τρελη απογοητευση Σας εκανε κακο το Heroes μου φαινεται. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο... οσο για τον Τσακ, υπαρχουν 1002 εξηγησεις. Δεν νομιζω παντως οτι ειναι ο Θεος. Μην ξεχναμε πως οτι γραφει δεν ειναι δικα του εργα, αλλα ειναι ενα καναλι μεταφορας των εργων του Θεου. Επισης, το οτι εξαφανιστηκε μπορει να ηταν η ανταμοιβη του. 'Τελειωσες καλα την δουλεια σου, σε παιρνω στον Παραδεισο, τι καλυτερη ανταμοιβη απο αυτο'
dismemberer Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 ή αλλιως "Πως να εχετε μια καλη ιδεα αλλα να ξερετε και πως στον π@4#$ να την δειξετε, που σκατα τελειωνει και πως" χεχε Any chapped-ass monkey with a keyboard can poop out a beginning, but endings are impossible. You try to tie up every loose end, but you never can. The fans are always gonna btch. There's always gonna be holes. And since it's the ending, it's all supposed to add up to something. I'm telling you, they're a ranging pain in the ass Οσο για τον Τσακ, διαβασα καπου στο νετ οτι συμφωνα με τη βιβλο ο μοναδικος ανθρωπος που αναληφθηκε στον ουρανο χωρις να πεθανει ηταν προφητης. Just saying..
Finn Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Το είδα κι εγώ το επεισόδιο.Ωραίο για season finale αλλά όχι και ουάου. Και χαίρομαι που δεν είχε μάχη.Supernatural βλέπουμε,όχι dragonball.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 To ειδα την Παρασκευη αλλα εφυγα κατευθειαν και μολις γυρισα... Kripke ownz Lost producers' ass any given day and twice on Sunday που λενε και στο χωριο μου. ή αλλιως "Πως να εχετε μια καλη ιδεα αλλα να ξερετε και πως στον π@4#$ να την δειξετε, που σκατα τελειωνει και πως" Περισσοτερα σχολια οταν διαβασω τα δικα σας σχολια, προς το παρον να πω οτι η εξαφανιση του Τσακ, ο Ντιν στο τελος, ο Καστιελ αφεντικο και ολα αυτα πιθανοτατα ειναι απλα αναγκαια απο το CW ως συνδεσμος με την 6η σεζον και οχι οτι τα ειχε αναγκη ο Κριπκε Το θεμα ειναι οτι ειδαμε κατι που λες "Να παρει, δεν πεταξα 5 χρονια απο τη ζωη μου. Ειδα κατι συγκεκριμενο επιτελους" Χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που η σειρα ξενερωσε στο τελος πολλους απο εσας. Γιατι αν δεν το ειχε κανει θα ειχε ξενερωσει εμενα. Ειλικρινα, μετα απο τοσα χρονι α περιμενατε τελικη μαχη?Ποτε ειδατε σοβαρη τελικη μαχη στυλ Κομμοδος-Μαξιμος στο Supernatural? Απο ποτε εγινε Star Wars? Aν κατι με χαλαγε στο φιναλε θα ηταν τα δυο αδελφια ή ο Μιχαηλ με τον Διαολο να πλακωνονται με σπαθια και με μαγικα ξορκια Και φυσικα να εμφανιστει ο Θεος. Εκει θα ηταν τρελη απογοητευση Σας εκανε κακο το Heroes μου φαινεται. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο... οσο για τον Τσακ, υπαρχουν 1002 εξηγησεις. Δεν νομιζω παντως οτι ειναι ο Θεος. Μην ξεχναμε πως οτι γραφει δεν ειναι δικα του εργα, αλλα ειναι ενα καναλι μεταφορας των εργων του Θεου. Επισης, το οτι εξαφανιστηκε μπορει να ηταν η ανταμοιβη του. 'Τελειωσες καλα την δουλεια σου, σε παιρνω στον Παραδεισο, τι καλυτερη ανταμοιβη απο αυτο' +1000 χαρακτήρες............
Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Χαιρομαι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που η σειρα ξενερωσε στο τελος πολλους απο εσας. Γιατι αν δεν το ειχε κανει θα ειχε ξενερωσει εμενα. Ειλικρινα, μετα απο τοσα χρονι α περιμενατε τελικη μαχη?Ποτε ειδατε σοβαρη τελικη μαχη στυλ Κομμοδος-Μαξιμος στο Supernatural? Απο ποτε εγινε Star Wars? Aν κατι με χαλαγε στο φιναλε θα ηταν τα δυο αδελφια ή ο Μιχαηλ με τον Διαολο να πλακωνονται με σπαθια και με μαγικα ξορκια Και φυσικα να εμφανιστει ο Θεος. Εκει θα ηταν τρελη απογοητευση Σας εκανε κακο το Heroes μου φαινεται. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο... Ρε συ Kaizer, δεν νομιζω να περιμενε κανεις μαχη αλα Star Wars... Απλα τετοιο build up απο τα προηγουμενα επ, ΚΑΤΙ περιμεναμε. Ναι οκ, δεν περιμενα (ουτε ηθελα) να σκασει ο ιδιος ο Θεος στη μαχη. Αλλα σε φτανουν σε τετοιο σημειο (ξανασημειωνω : ειδικα μετα το επικο 21) που περιμενεις κατι παραπανω απο αυτο που ειδαμε.
Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Εκει ειναι που νομιζω οτι κανετε λαθος. Ναι ετσι ξεκινησε. Αλλα θελησανε να το πανε σε πολυ μεγαλυτερα πραγματα. Ε αφου το πηγαν εκει που το πηγαν, επρεπε να χουν και ενα ανταξιο φιναλε. Δατς ολ...
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλά άνετα θα μπορούσε να δείξει και κανένα 2λεπτο μάχη πριν σκάσει ο Ντίν για να μείνουν όλοι ευχαρηστημένοι.Αλλά πραγματικά ότι σκατά μάχη και να έκανε θα ήταν μούφα.Και μούφα δηλαδή να μην ήταν πάλι θα ξενερώνατε μόλις θα έσκαγε μύτη ο Ντίν με το πιο γελοίο τραγούδι ever και θα τους διέκοπτε! Γιατί το τέλος αυτό που είδαμε ή κάτι παρόμοιο έπρεπε να είναι.
markelos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω στην τελική μάχη. Επίσης το σκάσιμο του Κας μου θυμισε [ame]http://www.youtube.com/watch?v=8UuFIV2XI_s&feature=related[/ame]
tofi13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Και εγώ περίμενα κάτι παραπάνω στην τελική μάχη. Επίσης το σκάσιμο του Κας μου θυμισε http://www.youtube.com/watch?v=8UuFIV2XI_s&feature=related χαχαχαχαχα τά'σπασαν
Sadako Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εντάξει. Τελείωσεμ αρκετά καλό (σε αυτό το επίπεδο).. Αλλά ΓΙΑΤΙ και 6η σεζόν; Πιστεύω έτσι θα έκλεινε μια χαρά.. Διάβασα επίσης σε κάτι άρθρα ότι παίζει να το γυρίσουν σε αυτοτελή "κυνηγάω-ένα-τερατάκι" επεισόδια.. Φοβάμαι αρπαχτή, μεγάλο πισωγύρισμα και ελεεινό ξενέρωμα στον επόμενο κύκλο..
KaizerSoze Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εντάξει. Τελείωσεμ αρκετά καλό (σε αυτό το επίπεδο).. Αλλά ΓΙΑΤΙ και 6η σεζόν; Πιστεύω έτσι θα έκλεινε μια χαρά.. Διάβασα επίσης σε κάτι άρθρα ότι παίζει να το γυρίσουν σε αυτοτελή "κυνηγάω-ένα-τερατάκι" επεισόδια.. Φοβάμαι αρπαχτή, μεγάλο πισωγύρισμα και ελεεινό ξενέρωμα στον επόμενο κύκλο.. Δεν με χαλαει. Για μενα η σειρα εκλεισε. Ειναι σαν να πηρε η ομαδα το ΤΛ και να εχουμε και το σουπερ καπ Ευρωπης μπροστα μας. Ενταξει, αν βγει ωραιο ματσακι καλα θα ειναι, αλλα και σουπα ναναι και να χασουμε, την καλη την κουπα την πηραμε. Τετοια φαση
Sadako Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ναι αλλά.. Why not quit while you're still ahead.. Σαν κάτι αθλητές που παίζουν μέχρι τα 50 τους (που λέει ο λόγος) και ξεφτυλίζονται. Δηλαδή νταξ.. Υπάρχει το παράδειγμα του Τζόρνταν. Που γύρισε κανα 2 φορές, στα τελευταία του πάλι κάτι έκανε, αλλά διάολε, ήταν ο ΤΖΟΡΝΤΑΝ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Υπάρχουν και κάτι Ρόντμαν που έπαιζαν κάτι Σουηδίες και τους κλαίγαν οι ρέγγες.. ΥΓ. Πως μου'ρθε το παράδειγμα με Τζόρνταν-Ρόντμαν, ένας Θεός ξέρει... ΥΓ2. Απλά λέω, πως εκεί που έχουν το σεβασμό σου επειδή (παρά κάποια filler episodes) έβλεπες πως κάπου το πήγαιναν, περίμενες μια κορύφωση, έρχεται αυτή, και μετά σου λένε.. "Εχμμ.. καλά, εμείς είπαμε ό,τι θέλαμε να πούμε, αλλά επειδή σας άρεσε, ας τα αρπάξουμε λίγο ακόμα με στοιχεία family drama".. Δεν λέω, ίσως προτρέχω, μάλλον θα το δω και την επόμενη σεζόν, αλλά μάλλον απλά για να το δω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.