nikos21aek Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Τελικές τελικές σκέψεις μου. Ρε παιδιά σοβαρά περιμέναμε οι περισσότεροι πιστεύω φινάλε σειράς(που προοριζόταν αυτό το επεισόδιο) να δούμε μια μάχη Darth Vader vs Luke.Δεν έγινε αυτό αλλά το επεισόδιο ήταν ακόμη καλύτερο.Είχε το απόλυτο τραγικό τέλος.Όχι και μάπα το επεισόδιο.Μέχρι το τέλος έλεγα τι θα γίνει τώρα και τι θα γίνει τώρα..Τελείως στην τσίτα ήμουν.Γεμάτο ανατροπές και στο τέλος μόνο που δεν άνοιξα να στείλω ένα email συμπαράστασης στον Ντιν.Τέρμα συγκινητικό.Το λυπήθηκα το παλικάρι όσο δεν πάει. Γαμάτο ήταν το επεισόδιο πολύ δυνατό.Απλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε..Αντί να δώσει σημασία σε μια μάχη που είναι και δύσκολο να υλοποιηθεί χωρίς να είναι μούφα,έδωσε σημασία περισσότερο στο συναισθηματικό κομμάτι και στη σχέση των δύο αδερφών. Η σειρά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει καταλάβει,στη δυνατή σχέση των δύο αδερφών στηρίζεται και στο σημερινό επεισόδιο είχαμε απόλυτη κορύφωση.Με τραγικό ήρωα στο τέλος τον Ντίν.Και βασικό ρόλο στην αμαξάρα..Ποιος περίμενε κάτι τέτοιο το οποίο όμως..Επιβάλλονταν!Τόσα έχουμε δει για το αμάξι και πόσο δεμένη ήταν με αυτό η οικογένεια. Η περιγραφή πετυχημένη ήταν.Με αυτό καταφέρνει για εμένα πολλά πράγματα μαζί.Πρώτον ανακεφαλαιώνει τη σχέση των δύο αδερφών και την έως τώρα πορεία,δεύτερον τελειώνει το ευαγγέλιο των Winchester,τρίτον βάζει φρένο εκεί που πρέπει για να έχουμε την κορύφωση του δράματος στο τέλος,τέταρτον αφήνει το υπονοούμενο ότι στον Τσάκ ήταν ο Θεός χωρίς να το ξεμπ%#@λέψει(ε ναι αν έσκαγε μύτη ο Θεός στο πεδίο της μάχης όσο cool και να ακούγεται θα το μαμούσε κανονικά το θέμα!Είπαμε..) Στο τέλος ο Σαμ που εμφανίζεται είναι για να δείξει ότι από κάπου ο αδερφός του τον βλέπει.Αποκλείεται να ήταν ο Σαμ με σάρκα και οστά. Ταύτιση με τον κύριο χαρακτήρα υπήρχε απόλυτη πιστεύω.Πραγματικά τον Ντίν τον λυπήθηκε η ψυχή μου σε όλο το επεισόδιο.Αυτός ήταν ο κύριος χαρακτήρας της σειράς και φάνηκε και από την τραγική κατάληξη στο τέλος. Μάχη δεν έγινε και τι μάχη να γίνει;Υποτίθεται πως και οι δύο έχουν με ένα κλαπ ότι κυκλοφορεί,να τους έδειχνε να παλεύουν σαν άνθρωποι πως;Με φωτόσπαθα;Με τι;Supernatural είναι δεν είναι legion.(Μέγιστη υπερπίπα ταινία πρόσφατη διαφημισμένη με μάχες αγγέλων με δαίμονες-όποιος δεν την έχει δει να μην την δει.) Μπορεί αν το κάναν να είχαμε μια εντυπωσιακή σκηνή αλλά δεν θα είχαμε τόσο δυνατό τέλος. Αυτό με το πιστόλι που πεθαίνει το vessel πραγματικά είναι ψήλος στα άχυρα.Ναι δεν λέω και εγώ το σκέφτηκα αλλά εντάξει μπορεί και να μην τον σκότωσε,και δεν είναι δαίμονας ο Λούσιφερ.Είναι Αρχάγγελος.Μπορεί σε αυτούς να μην πεθαίνει και το vessel.Δεν το έχω πρόχειρα τώρα τι παθαίνει το vessel των αγγέλων αν πυροβοληθεί.Μπορεί και να το έχουν δείξει. Τώρα για το τέλος που τους έφερε πίσω ο Θεός τον Κάς και ο Κας τον Μπόμπι..Να το δικαιολογήσει κανείς μπορεί άνετα(Θεός ότι θέλει κάνει,επιβράβευσε τον άγγελο που έπραξε πιο σωστά από όλους στο τέστ του κτλ κτλ) αλλά όντως ήταν μεγάλη πίπα γιατί το σώμα του Κας διαλύθηκε τελείως.Δηλαδή και να τον ξαναέστελνε στη γη τον Κας θα έπρεπε να έχει άλλο vessel..Ας όψεται το μεγάλο fanbase που έχει ο ηθοποιός που παίζει τον Κας.Δεν νομίζω αν τελείωνε εδώ να γινόταν όμως. Όσο για το το λόγο του πανηγυριού αν μπορεί να τους ξαναφέρει όλους..Ε το είπε ο Τσάκ στο τελευταίο λεπτό.test,free will,family.
LuciferX Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το ειδα και εγω με τη σειρα μου και εχω να πω οτι περιμενα κατι ΠΟΛΥ καλυτερο. Οπως ειχα πει κατι βδομαδες πριν θα θέλα να ηταν μιας ωρας το επεισοδιο,δυστυχως δεν ειχα την ευχαριστηση. Δραση δεν ειχαμε.Και δεν εννοω την δραση του προηγουμενου,αλλα λιγο δραση τελοσπαντων.Ευτυχως δεν παλεψαν Λουσι - Μιχαηλ ,γιατι θα βλεπαμε τρελο FAIL αν δεν ειχαν τουλαχιστον εφε. Αντε να δουμε τι θα δουμε του χρονου.
antonl Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 [...] όντως ήταν μεγάλη πίπα γιατί το σώμα του Κας διαλύθηκε τελείως.Δηλαδή και να τον ξαναέστελνε στη γη τον Κας θα έπρεπε να έχει άλλο vessel..Ας όψεται το μεγάλο fanbase που έχει ο ηθοποιός που παίζει τον Κας.Δεν νομίζω αν τελείωνε εδώ να γινόταν όμως. [...] Ε, όντως, τρόμαξα προς στιγμήν ότι του χρόνου δε θα χει άλλο Κας . Δε ξέρω γιατί αλλά ο τύπος μου ναι απ τους πιο συμπαθείς της σειράς.
marantonis Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δεν ξερω τι περιμενατε, παντως το επεισοδιο ηταν πολυ καλο. Συμφωνω με τον Nikos21aek. Αν εδειχνε καποια τετοια μαχη ισως να γινοταν απογοητευτικο, αφου η υλοποιηση -για να γινει οπως πρεπει και οπως θελατε να δειτε- θα ηταν απο τα πιο δυσκολα πραγματα στην ιστορια των films αναφορικα με τα ειδικα εφε, συν το χρειαζουμενο μπατζετ. Ας σκεφτουμε και λιγο, μια χαρα το χειριστηκαν το πραγμα. Εγω θα γουσταρα στην επομενη σεζον να σκοτωσει ο Ντιν το Θεο όντως ήταν μεγάλη πίπα γιατί το σώμα του Κας διαλύθηκε τελείως.Δηλαδή και να τον ξαναέστελνε στη γη τον Κας θα έπρεπε να έχει άλλο vessel..Ας όψεται το μεγάλο fanbase που έχει ο ηθοποιός που παίζει τον Κας.Δεν νομίζω αν τελείωνε εδώ να γινόταν όμως. Ξεχνας, νομιζω, οτι προκειται για τον Θεο.. υποτιθεται πως μπορει να κανει τα παντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Να πω την αληθειά πιστεύω οτί δεν υπήρχε καλύτερο τέλος από αυτό που είδαμε δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο μιας και σε αυτό το finale έδειξε το πραγματικό supernatural που στην ουσία βασιζόνταν στα δύο αδέλφια και όχι σε υπερφυσικές μάχες μεταξύ αρχαγγέλων .
KWSN_Men Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Πάντως όταν είχα πετύχει τη σειρά τυχαία ένα βράδυ στο Σταρ πριν κάτι χρόνια απόρησα πια ταινία είναι αυτή. Η ατμόσφαιρα κτλ δε θυμίζει σειρά αλλά κανονικό θρίλερ. Έ, από τότε κόλλησα. Δοκίμασέ τη και δε θα χάσεις...Δεν ξέρω αν έχει χαμηλό budget αλλά εγώ προσωπικά δεν το έχω αντιληφθεί αυτό ποτέ! Και τα γαμάτα του εφέ έχει, και τα ωραία του τραγουδάκια κτλ. Ο Dean είναι λίγο αγγούρι σαν ηθοποιός (σε "ρομαντικές- αδελφικές" στιγμές) αλλά αν σου αρέσουν τα θρίλερ μυστηρίου/ μεταφυσικά τότε βουρ. Για το Lost συμφωνώ, το έχω παρατήσει στην 3η σεζόν (επ 11 xD) και καλά έκανα γιατί απ ότι διαβάζω εξελίχθηκε σε πατάτα. Ο Dean αγγούρι ηθοποιός; Τι λες ρε; Ο Sam με το μονίμως προβληματισμένο μεσοφρύδιο τι είναι δηλαδή; Είπαμε, γουστάρουμε τη σειρά αλλά εντάξει.
clevercitizen Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ο Dean αγγούρι ηθοποιός; Τι λες ρε; Ο Sam με το μονίμως προβληματισμένο μεσοφρύδιο τι είναι δηλαδή; Είπαμε, γουστάρουμε τη σειρά αλλά εντάξει. Καλά είναι και οι 2 άστα να πάνε αλλά o Dean έχει πιο σκληρή φάτσα, δεν του ταιριάζει να το παίζει ψυχοπονιάρης (για να μην πω καμά άλλη λέξη). Ούτε έκφραση έχει ούτε τπτ, είναι μονοκόματος, πως αλλιώς να το πώ! Δε θα τον βάλεις να παίξει σε ρομάντζο, η φωνή του και μόνο μου προκαλεί γέλιο σε τέτοιου είδους ταινίες/σκηνές (ή και επεισόδια στο supernatural). Άποψή μου πάντα.
Deponakias Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Καλά είναι και οι 2 άστα να πάνε αλλά o Dean έχει πιο σκληρή φάτσα, δεν του ταιριάζει να το παίζει ψυχοπονιάρης (για να μην πω καμά άλλη λέξη). Ούτε έκφραση έχει ούτε τπτ, είναι μονοκόματος, πως αλλιώς να το πώ! Δε θα τον βάλεις να παίξει σε ρομάντζο, η φωνή του και μόνο μου προκαλεί γέλιο σε τέτοιου είδους ταινίες/σκηνές (ή και επεισόδια στο supernatural).Άποψή μου πάντα. Μπα. ο dean του Supernatural δεν του ταιριαζει επειδη τον εχουμε συνηθησει να ειναι ποιο σκληρος και να γελοιοποιει τις καταστασεις... Ο jensen ackles σαν ηθοποιος μια χαρα μπορει να παιξει και αλλους ρολους!
clevercitizen Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μπα.ο dean του Supernatural δεν του ταιριαζει επειδη τον εχουμε συνηθησει να ειναι ποιο σκληρος και να γελοιοποιει τις καταστασεις... Ο jensen ackles σαν ηθοποιος μια χαρα μπορει να παιξει και αλλους ρολους! Αν τον δω και σε καμια άλλη ταινία ίσως αλλάξω γνώμη :/
tofi13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 όλα καλά κι όλα άγια αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει οτι ο Σαμ που φάνηκε στο τέλος ναναι και καλά ο αδερφός που που παρακολουθεί τον αδερφό του από κάπου μακριά για να δει αν τήρησε την υπόσχεση του! ο Σαμ ήταν με σάρκα και οστά, έσκασε ολόκληρη λάμπα από πάνω του, που έχουμε δει σε πόσα επς τι σημαίνει κάτι τέτοιο! τώρα τι και ποιός είναι στο σώμα του αυτό θα το μάθουμε στη νέα σεζόν πια
Kasrith Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Γιατι το λες? Οταν σκαγανε μυτη φαντασματα της προηγουμενες σεζον, δεν αναβοσβηναν φωτα?
mindtrapper Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Καλά είναι και οι 2 άστα να πάνε αλλά o Dean έχει πιο σκληρή φάτσα, δεν του ταιριάζει να το παίζει ψυχοπονιάρης (για να μην πω καμά άλλη λέξη). Ούτε έκφραση έχει ούτε τπτ, είναι μονοκόματος, πως αλλιώς να το πώ! Δε θα τον βάλεις να παίξει σε ρομάντζο, η φωνή του και μόνο μου προκαλεί γέλιο σε τέτοιου είδους ταινίες/σκηνές (ή και επεισόδια στο supernatural).Άποψή μου πάντα. Άποψη σου, δεν λέω. Αλλά είσαι τελείως λάθος Το τι γέλια έχουμε ρίξει 5 χρόνια τώρα με τις γκριμάτσες και γενικά το στυλ του Ackles δεν περιγράφεται. Είναι μορφή λέμε. Eye of the Tiger, enough said. Ο Padalecki από την άλλη είναι εκεί επειδή είναι 3 μέτρα και όταν σμίγει τα φρύδια φαίνεται κάτι αχνό σαν υποκριτική. Έχει και μια χημεία με τον Jensen και σώνεται η κατάσταση.
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Ο μόνος λόγος που βρίσκεται o Padalecki είναι αυτός.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 πράγματι, όλα τα πιτσιρίκια των ξέρουν από disney αν δεν κάνω λάθος
antonl Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Γιατι το λες? Οταν σκαγανε μυτη φαντασματα της προηγουμενες σεζον, δεν αναβοσβηναν φωτα? Ναι αλλά αν θυμάμαι καλά, ήταν άτομα που το σώμα τους ή κάποιο μέρος αυτού υπήρχε ακόμα κάπου στη Γη. Τον Σαμ τον πήρε και τον σήκωσε. Βέβαια όλο και κάποιο παραθυράκι μπορεί να υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.