Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ανυπομονώ πως και πως να βγει το πρώτο επισόδειο ....
dismemberer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δηλαδη εχουμε και λεμε - Θα υπαρξει επεισοδιο στο οποιο ο dean θα παει στο μελλον.. - Θα παιξει η Παρις Χιλτον - Θα δουμε την ιστορια του Κολτ.Πως φτιαχτηκε κλπ - Meg, Joe, Helen θα εμφανιστουν ξανα - Θα υπαρξει καποιος ρολος για τον.. θεο - Ο ηθοποιος που θα κανει τον lucifer ειναι ο jacob(lost) Promising ακουγεται..
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 - Θα παιξει η Παρις Χιλτον Φακ , γιατί μας το κάναν αυτό τώρα ? Να παίξει να κάνει τι ? Την γκόμενα του Dean ?
dismemberer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μη στραβωνεις φιλε, σε εχει απογοητευσει μεχρι τωρα ο kripke?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Φακ , γιατί μας το κάναν αυτό τώρα ? Να παίξει να κάνει τι ? Την γκόμενα του Dean ? μια demon, η οποία λογικά θα ψοφάει
dismemberer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Βασικα νομιζω οτι θα παιζει τον εαυτο της. Και οπως εχω ξαναπει, περιμενω απο τωρα το υφος του dean οταν την δει για πρωτη φορα
Deponakias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 13 και σημερα παιδες αντε........... Τελικα θα ειναι last season ?
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Έτσι φαίνεται.Εκτός και αν το τραβήξουν από τα μαλλιά για να βγάλουν και 6η σεζόν που δεν ξέρω αν θα μου άρεσε.Τι περισσότερο από την αποκάλυψη μπορεί να γίνει για να έχουν θέμα στην 6η σεζόν;;;
Deponakias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μπορουν να το τραβηξουν αλλες 2 season κυνηγωντας τον lucifer(Οπως τις 2 πρωτες season που κυνηγουσαν τον κιτρινοματη δαιμονα)αλλα θα πεσει πολυ το θεαμα γιατι αυτα που θα εκαναν σε 1 season πρεπει να τα χωρεσουν σε 2!!!Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο καθως οτιδηποτε αλλο θα ηταν περα τα ορια του λογικου(καλο κι αυτο :lol:)
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά η πρώτη σεζόν ήταν και που παρουσίαζε τη μυθολογία της σειράς και τους κανόνες του μεταφυσικού. Δεν νομίζω πάντως...αν ήταν να το τραβήξουν θα το τραβούσαν με τις σφραγίδες..Επεισόδιο και σφραγίδα! Και 8 σεζόν θα κάνανε!
Deponakias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Να σου πω την αληθεια δεν θα με χαλαγε :lol: πλακα κανω ετσι και αλλιως ολα τα ωραια εχουν και ενα τελος...
nikos21aek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά; Το επεισόδιο σήμερα τα ξημερώματα δεν παιζόταν; Δεν μπορεί να μου το φέρει ο θείος ακόμη.Έτυχε ή θα τον πιάσει η κρίση και αυτόν φέτος; Άλλες Πέμπτες πουρνό πουρνό μου το έφερνε..
VAssassin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Νομίζω παίζεται σήμερα 9 η ώρα στο Αμέρικα (ξημερώματα εδώ) οπότε αύριο θα το έχουμε. Υπομονή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.