Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σίγουρα μεγάλη μάπα αν τα ξαναβρούν τα αδέρφια στην 6η σεζόν κι αρχίσουν πάλι τα ίδια! η θά'πρεπε να μείνει στο κλουβί και να τελειώσει η σειρά ή να μην έλεγε ΝΑΙ στον Λούσι ο Σάμ και να το πήγαιναν έτσι και γι'άλλη μία χρονιά

Μπήκε με παρέα, οπότε πολλά μπορεί να έγιναν. Μέχρι και ο Michale μπορεί να είναι στον Sam. Ή να έχει κάποιον μέσα του και να έχει αυτός τον έλεγχο. Οψόμεθα.

Δημοσ.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Σαμ

Φανταστικός ήταν.Ότι και καλά τον βλέπει από κάπου που ζει μόνος του όπως του είχε υποσχεθεί.

Δημοσ.

Στην επομενη σεζον θα τα δουμε ολα.Παντως δεν ξεχνω πως αρχισε η προηγουμενη σεζον με τον Dean να τον βγαζουν απο την κολαση και αυτος να βουτα απο ενα αδειο mini market πατατακια και να κοντοστεκεται και να τσιμπα και μια τσοντα!:devil:

Δημοσ.

ΠΟΛΥ καλό επεισόδιο.

New Archangel in da town :P

Ελπίζω να μην γίνει Μ@@Σ όπως οι προηγούμενοι Archangels που'δαμε, γιατί εαν τους έβαζες διπλα σε demons, δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις ποιος ειναι χειρότερος δηλαδή.

Apocalypse death toll: κάτι εκατοντάδες χιλιάδες :-/

Υ.Γ. Όπως φανηκε στο τελευταιο επεισόδιο, αυτή η σαιζόν ήταν προδιαγεγραμμένη για τελευταια.-

Υ.Γ. Πως καταλαβατε οτι ο Chuck ήταν ο Θεός ; Κάτι έχασα μαλλον...

Δημοσ.

Ασχετη ερωτηση, αξιζει η σειρα ή ειναι καμια πατατα οπως Prison Brake - Lost (συγνωμη στους φαν αλλα γουστα ειναι αυτα). Γουσταρω τρελα οτιδηποτε εχει σχεση με το μεταφυσικο (αν η εκτελεση ειναι καλη) αλλα οι σειρες με τετοιο θεμα με τρομαζουν (λογο χαμηλου budget).

Δημοσ.
Ασχετη ερωτηση, αξιζει η σειρα ή ειναι καμια πατατα οπως Prison Brake - Lost (συγνωμη στους φαν αλλα γουστα ειναι αυτα). Γουσταρω τρελα οτιδηποτε εχει σχεση με το μεταφυσικο (αν η εκτελεση ειναι καλη) αλλα οι σειρες με τετοιο θεμα με τρομαζουν (λογο χαμηλου budget).

Πολύ καλή, και προσωπικά, πιστεύω ότι καλυτερευει πολύ περισσότερο απο την τρίτη σαιζόν και μετά. Οι δυο τελευταίες ειναι οι καλύτερες.

Ευτυχως, δεν το παει όπως το Lost. Αλλά το 2010-2011 θα βγει με μια σαιζόν εξτρά, εκτός σχεδίου, όπως του χρόνου, δεν ξέρω πως θα τα πάει.

Δημοσ.

Φυσικα και να το δοκιμασεις ikaruga αλλα με μια συμβουλη..

Μη το παρατησεις στα πρωτα 5-10 επεισοδια. Δωστου μια ευκαιρια και δε θα σε απογοητευσει :)

Ειναι η μονη σειρα που εχω δει στην οποια ισχυει το " καθε περσυ και χειροτερα " ( Καπου μας τα χαλασε η 5η σεζον σε αυτο αλλα δε μασαμε)

Δημοσ.

Εγώ ξενέρωσα

supernatural ήθελα να δώ, όχι το μικρό σπίτι στο λιβάδι...

Περίμενα μια μάχη μεταξύ λούσι (όχι του δικού μας xD) και Μιχαήλ, όχι να πάνε να χωρέψουν μπάλο και να τους διακόψει ο Dean.

Προβλέψιμο μέχρι εκεί που δε παίρνει να "βρει τη δύναμη" ο Sam και να αντισταθεί στο τέλος.

Αυτός ο Cas πια έχει πάει κ έχει έρθει 100 φορές...

Τι τον σκοτώνεις τον Bob αφού θα τον ξαναζωντανέψεις? Με την ίδια λογική φέρε πίσω και όλους τους συγγενείς και γκόμενες που έχουν πεθάνει...

Έλεος ρε παιδιά, τι το βάζετε τον Dean να το παίξει ψυχοπονιάρης, die hard είναι, μόνο που δε γέλασα όταν αποχαιρετούσε το Sam.

Στα θετικα (ε ας μην το παίξω και "λυπάμαι πολύ αλλά δεν μπορώ να σου βάλω παραπάνω από 3") το στρατιωτάκι που έπαιξε ρόλο στο να συνέλθει ο Sam,ο Προφήτης και ο Μιχαήλ που έπεσε στο λάκκο με τα φίδια (δεν τον χώνευα με τίποτα, χίλιες φορές να νικούσε ο Lucifer να μη μας τα έπριζε και ο αχώνευτος-στρατιωτάκι του "μπαμπά").

Αν και όπως εμφανίστηκε ο Sam έτσι μπορεί να εμφανιστεί και ο Μιχαήλ. Ή μπορεί εκεί στην τρύπα να μονομάχησαν και να κέρδισε ο Luci (ΜΑΚΑΡΙ!).

Είδομεν.

Πάντως η "αγωνία" που είχα στα άλλα season finale δεν υπάρχει πια...

Προσωπική άποψη πάντα!:-)

Δημοσ.

Πάντως όταν είχα πετύχει τη σειρά τυχαία ένα βράδυ στο Σταρ πριν κάτι χρόνια απόρησα πια ταινία είναι αυτή. Η ατμόσφαιρα κτλ δε θυμίζει σειρά αλλά κανονικό θρίλερ. Έ, από τότε κόλλησα. Δοκίμασέ τη και δε θα χάσεις...

Δεν ξέρω αν έχει χαμηλό budget αλλά εγώ προσωπικά δεν το έχω αντιληφθεί αυτό ποτέ! Και τα γαμάτα του εφέ έχει, και τα ωραία του τραγουδάκια κτλ. Ο Dean είναι λίγο αγγούρι σαν ηθοποιός (σε "ρομαντικές- αδελφικές" στιγμές) αλλά αν σου αρέσουν τα θρίλερ μυστηρίου/ μεταφυσικά τότε βουρ.

Για το Lost συμφωνώ, το έχω παρατήσει στην 3η σεζόν (επ 11 xD) και καλά έκανα γιατί απ ότι διαβάζω εξελίχθηκε σε πατάτα.

Δημοσ.

Εμένα έτσι όπως το έδειξαν μου φάνηκε ότι ο Sam είναι στο φινάλε:

Απλά φάντασμα. Έχει μείνει η ψυχή του στη γη, όπως σύμβαινε και με όλα τα άλλα φαντάσματα στη σειρά

.

Για τον Chuck, δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αν:

είναι ο θεός ή όχι, έτσι όπως το δείχνει δεν το κάνει σαφές

.

Δημοσ.

Στην αρχή έχει καμιά 10αριά επεισόδια αυτοτελή περίπου που παρουσιάζει τη βασικούς κανόνες της σειράς.Πως σκοτώνεται ο βρυκόλακας,πως σκοτώνει το φάντασμα κτλ κτλ περισσότερο freak of the week που σε κάθε επεισόδιο παρουσιάζει και διαφορετικό κακό σαν να βλέπεις ένα καλό θριλεράκι το καθένα και μετά αρχίζει να μπαίνει σιγά σιγά και η ιστορία που είναι πολύ δυνατή και φτάνει σε τρελό σημείο..Μέχρι την 3η σεζόν έχει αρκετά fotw επεισόδια βασισμένα κυρίως σε στοιχεία από μύθους και παραδόσεις που στο τέλος δείχνει σε μερικά και 3 4 λεπτά ιστορίας και 7-8 επεισόδια με ιστορία.Με το που αρχίσει η 4η σεζόν ΑΠΛΑ δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις.4η και 5η σεζόν ανεβαίνει 10 επίπεδα πάνω η ιστορία και τα σπάει άσχημα.

Πολύ καλό χτίσιμο των χαρακτήρων,πολύ καλή μυθολογία,πολύ γέλιο,γαμάτη μουσική και ατμόσφαιρα.

Ξεκίνα το και άμα σου αρέσει στην αρχή μετά δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις.

Και εγώ το lost με το που τελείωσα την 3η σεζόν το παράτησα και τώρα που τελειώνει έβαλα και τα είδα στο ff για να δω τι θα γίνει στο τέλος.Το prison break ούτε καν ασχολήθηκα με το τι θα γίνει το έκοψα μαχαίρι,με το supernatural κόλλησα τρελά.

Δημοσ.

Μολις το τελειωσα...

Θα συμφωβησω πολυ συγκινητικο επεισοδιο :-)

για τον προφητη ουτε και εγω καταλαβα οτι ηταν ο θεος....

Συμφωνω 100% με τον νικο για το season finale αμα δεν υπηρχε και η 6η season,δεηλαδη οτι θα πεθενε ο δεαν και ο σαμ θα επεφτε στον λακο με τον αδελφο του...

Πιστευω οτι δεν θα ηθελα να δω την μαχη μεταξυ μιχαηλ με luci, θα ηταν σαν να βλεπαμε τον σουπερμαν να παλευει με τον ζοντ...γιατι δεν μπορεις να δεις 2 αγγελους να παλευουν σαν ανθρωπους

Κας για αλλη μια φορα τελειος

Μπορει να μην ηταν ενα κλασσικο επεισοδιο supernatural αλλα για μενα ετσι επρεπε να τελειωσει

PS:Δεν θα μπορουσε να ξεκινησει το season finale χωρις carry on my wayward son :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...