Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα εχω κοσμο αυριο και φευγω πρωι Σαββατο για ΣΚ.

Δηλαδη νταξει...ξερω γω...την ατυχια μου μεσα

Σε καθε περιπτωση θελω ενα επικο τελος και μια 6η σεζον γεματη γαματα φιλερς και τον Ντην να γυριζει αλλο ενα post-credits βιντεοκλιπακι οπως το Eye of the Tiger

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έκανα το λάθος και είδα τη διαφήμιση του επεισοδίου.Και μόνο από τα 5sec που είδα άντε γεια.

Βάζω ξυπνητήρι!:-D

Δημοσ.

Ελλάδα μπορούν νά'ρθουν οι πρωταγωνιστές???? άντε παντού έχουν πάει τους θέμε κι εδώ! :lol:Κι έλα γερά για το φινάλε:devil:

• Super Moderators
Δημοσ.
Έκανα το λάθος και είδα τη διαφήμιση του επεισοδίου.Και μόνο από τα 5sec που είδα άντε γεια.

ε δεν έδειξε και κάτι το τρομερό που να αξίζει ξυπνητήρι :P

Δημοσ.

Μολις ειδα το 21.... ΤΑ ΣΠΑΣΕ ΑΓΡΙΑ!

Οι καλυτερες σκηνες εννοειται οι 3 που αναφερατε και σεις, και σιγουρα απο τα καλυτερα επισοδεια που χω δει ΕΒΕΡ!

Δεν θα πω τιποτα παραπανω... Eπειδη

1) ειμαι ακομα σε φαση ΣΟΚ απο το επισοδειο,

2) ξεκιναει το 22 σε 4 λεπτα!! :-D

---------- Προσθήκη στις 04:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:49 ----------

WTF??? Νο really, WTF?!?!

3. Ο βλαμμένος στο CW που αποφάσισε 6η σεζον καλα θα κανει να μας παρουσιασει κατι ανταξιο με αυτο που βλεπουμε 5 χρονια τώρα αλλιώς θα του στείλω το Θανατο

Πατα αν ειδες το 22...

Εδω ενα δυνατο και ανταξιο φιναλε δεν μας εδωσε, θα μας δωσει καλη 6η σεζον? Περιμενα ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το τελευταιο επισοδειο. 40 λεπτα ατελειωτου μπλα μπλα, χωρις μαχη και κυριοτερο ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ?!?! ΞαναWTF!

Ετσι ηθελε να τελειωσει ο Κριπκε την επικη σειρα 5 σεζον? Ετσι σκοπευε απο την αρχη να κλεισει το δημιουργημα του? Ναι βαλανε χερι οι CW γιατι ετοιμαζουν 6η σεζον, αλλα αφηστε τον να την κλεισει κανονικα την ιστορια.

Και δεν νομιζω να σκοπευε ο ιδιος, να το κλεισει ετσι... Με ενα 40λεπτο debate, χωρις την μεγαλη μαχη των 2 (ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ στο σωμα του Ντιν, αλλα ο αλλος αδερφος!), χωρις την εμφανιση του Μεγαλου χωρις χωρις, και μετα απλα ολοι συνεχιζουν την ζωη τους λες ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Μας δωσαν ενα παρα πολυ καλο υποψηφιο story για την 6η, Death vs God, και αντι να κρατανε πιστοι σαυτο, εχουμε επανεμφανιση του Λουσιφερ. ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΦΕΡ? Μα δεν εχουν τον Θεο τους εκει στην CW (pun intended).

Σε ολη την διαρκεια της σεζον, εκραζα που μας πετουσαν φιλερ στο φιλερ. Τελικα αποδειχτηκε πολυ καλη σεζον, με ενα σωρο γαματα επισοδεια που μας οδηγησαν σε ενα φιναλε ΜΑΠΕ. Τοσο build up δηλαδη για το τιποτα. Απογοητευτηκα τοσο πολυ που πιστευω πως τζαμπα το παρακολουθουσα ολη την σεζον. Αφου δεν οδηγησε ΠΟΥΘΕΝΑ! Επιστροφη του Λουσιφερ στην κολαση, μαζι με τα 2 ατομα που μπορουσαν να τον σταματησουν (Σαμ+Μιχαηλ), μονο και μονο για να σκασει μουρη ξανα στην γη.. ΚαιξαναWTF

Συγχυστικα βραδιατικα. Καληνυχτα!

Δημοσ.
ε δεν έδειξε και κάτι το τρομερό που να αξίζει ξυπνητήρι :P

Έχε χάρη που δεν θέλω να σας το χαλάσω.Τη σκηνή με το ξύλο εννοώ.:P

Μόλις ξύπνησα.Καφές και αντίστροφη μέτρηση!:-D

---------- Προσθήκη στις 09:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:00 ----------

Εντάξει το πιο δυνατό σε συγκινήσεις επεισόδιο του Supernatural.

Πολύ μα πολύ μα πολύ δυνατό επεισόδιο.Δεν είχε τόση δράση όσο μπορεί να περίμενα αλλά ήταν γαμάτος τρόπος να τελειώσει η σειρά.

Αν βέβαια δεν έσβηνε η λάμπα στο τέλος πάνω από το κεφάλι του Σαμ.Κάτι που λογικά έγινε για να έχουμε και 6η σεζόν σαν cliffhanger για να περιμένουμε να δούμε τι σκατά είναι ο Σαμ.(Πάντως δεν είναι με τίποτα Λούσιφερ)

Πολύ πιθανό κιόλας αν αυτή ήταν η τελευταία σεζόν,ο Ντίν να πέθαινε από το ξύλο και η τελευταία σκηνή της σειράς να ήταν το σάλτο μορτάλε του Σαμ στην τρύπα.

Πολύ τίμιο finale.

Θα ήταν τελείως ιεροσυλία να δείχναν τον Θεό on action.Μέχρι και το supernatural έχει τα όριά του!Υποτίθεται ότι δεν επεμβαίνει και αφήνει την ελεύθερη θέληση.Γαμάτο που τον δείξανε απλά να περιγράφει την ιστορία.

Δεν έχω ιδέα τι σκατά θα γίνει στην 6η σεζόν και ούτε μπορώ να φανταστώ.Το μόνο σίγουρο για μένα είναι πως άνετα αν το πάνε σε κάτι που θα με ξενερώσει τρελά όπως πχ να ξανασμίξουν τα αδέρφια και να αρχίσουν πάλι κυνήγι,σταματάω να το βλέπω κιόλας πολύ άνετα.Το έως τώρα τέλος με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορώ να περιμένω οεοεοεοεοεοεοεοε ... ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ........

EDIT :

Κοιτάζοντας τα σποιλερ σου Nikosaek21>

Τι εννοείς όταν λες οτί αυτός περιέγραφε την ιστορία ? Με τον Σαμ τη παίζει ? Υποτίθεται οτί πέθανε και οτί τέλειωσε το παραμύθι ... Βέβαια όλοι αυτή η ιστορία άφησε κάποια κενά που λογικά έγιναν όσο "εσκεμμένα" μπορεί να πει κανείς για εξωγίηνη ζωή , παγανιστικούς θεούς κ.τ.λ .... Τώρα δεν ξέρω τι να πω . Πέραν οτί το βρήκα πολύ δυνατό και ανατρεπτικό σχέση του κλασσικού που περιμέναμε Season Finale .

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το finale, ok δυνατό δεν λέω αλλά ξενέρωτο...

μια ερωτηση ..... για οσους ειδαν το τελευταιο

o chuck ειναι ο θεος ?

λογικά ναι...

Δημοσ.

Εχω πεθανει στο γελιο! Το final εχει 20k L στο χχχχ που το κατεβαζουν απο ολες τις χωρες, και η Ντουβλη εχει 12k L που το κατεβαζουν μονο απο ελλαδα :lol:

Δημοσ.
The King is dead.

Ο Chuck είχε έρθει κοντά στο μενταγιόν; Ήταν μούφα ότι θα έλαμπε στην παρουσία του θεού;

Δεν νομίζω να ήταν από πάντα.Και μπορεί και να μην ήταν κιόλας.

Το μόνο που όντως με χάλασε πάντως ήταν

Ο Μιχαήλ.Τι πήγαν και βάλανε αυτόν;Πολύ μπεμπέ.Χαλαρά ήταν πολύ καλύτερος Μιχαήλ ο πατέρας τους.Και αν ήταν και ο Ντιν θα είχαμε μια πιο δυνατή μάχη αλλά πιστεύω στο τέλος δεν θα ήταν τόσο δυνατό το φινάλε.

Δημοσ.

Καλο αλλα η αληθεια ειναι οτι σε αφηνει με μια γλυκοπικρη γευση γιατι

δε το τελειωνουν. Δε ξερουμε τι εγινε με το Σαμ ( θα μαθουμε στην επομενη σεζον ) δε ξερουμε τι ειναι τελικα ο Τσακ ( Το οτι ειναι ο θεος ειναι μια εικασια και τιποτα παραπανω ) δε ξερουμε τι θα κανει τελικα ο Καστιελ.

Τελικα στην επομενη σεζον δε θα ειναι ο Κριπκε?

Δημοσ.

πολύ συγκινητικό επεισόδιο και για φινάλε θα ήταν ότι πρέπει!;) τώρα μεγάλο σπάσιμο που

έδειξε τον Σάμ στο φινάλε! καταρχάς έσβησε η λάμπα που σημαίνει χαλαρά ότι κάποιος είναι μέσα του. και στη συνέχεια, πότε και πως μπόρεσε να βγεί από το κλουβί του, αφού υποτίθεται ότι αν έμπαινε εκεί δε θα είχε τη δυνατότητα να το σκάσει!για τον Τσάκ δεν έχω κάτι να πω! μαλακία θά'ναι να είναι αυτός ο Θεός! δηλαδή έλεος κιόλας! 1000 φορές προφήτης και να γράφει την ιστορία τους, παρά να το κάνει ο Θεός αυτό!:mad:

---------- Προσθήκη στις 18:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:43 ----------

Έχε χάρη που δεν θέλω να σας το χαλάσω.Τη σκηνή με το ξύλο εννοώ.:P

Μόλις ξύπνησα.Καφές και αντίστροφη μέτρηση!:-D

---------- Προσθήκη στις 09:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:00 ----------

Εντάξει το πιο δυνατό σε συγκινήσεις επεισόδιο του Supernatural.

Πολύ μα πολύ μα πολύ δυνατό επεισόδιο.Δεν είχε τόση δράση όσο μπορεί να περίμενα αλλά ήταν γαμάτος τρόπος να τελειώσει η σειρά.

Αν βέβαια δεν έσβηνε η λάμπα στο τέλος πάνω από το κεφάλι του Σαμ.Κάτι που λογικά έγινε για να έχουμε και 6η σεζόν σαν cliffhanger για να περιμένουμε να δούμε τι σκατά είναι ο Σαμ.(Πάντως δεν είναι με τίποτα Λούσιφερ)

Πολύ πιθανό κιόλας αν αυτή ήταν η τελευταία σεζόν,ο Ντίν να πέθαινε από το ξύλο και η τελευταία σκηνή της σειράς να ήταν το σάλτο μορτάλε του Σαμ στην τρύπα.

Πολύ τίμιο finale.

Θα ήταν τελείως ιεροσυλία να δείχναν τον Θεό on action.Μέχρι και το supernatural έχει τα όριά του!Υποτίθεται ότι δεν επεμβαίνει και αφήνει την ελεύθερη θέληση.Γαμάτο που τον δείξανε απλά να περιγράφει την ιστορία.

Δεν έχω ιδέα τι σκατά θα γίνει στην 6η σεζόν και ούτε μπορώ να φανταστώ.Το μόνο σίγουρο για μένα είναι πως άνετα αν το πάνε σε κάτι που θα με ξενερώσει τρελά όπως πχ να ξανασμίξουν τα αδέρφια και να αρχίσουν πάλι κυνήγι,σταματάω να το βλέπω κιόλας πολύ άνετα.Το έως τώρα τέλος με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

πο εντάξει

σίγουρα μεγάλη μάπα αν τα ξαναβρούν τα αδέρφια στην 6η σεζόν κι αρχίσουν πάλι τα ίδια! η θά'πρεπε να μείνει στο κλουβί και να τελειώσει η σειρά ή να μην έλεγε ΝΑΙ στον Λούσι ο Σάμ και να το πήγαιναν έτσι και γι'άλλη μία χρονιά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...