Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που είναι "αξιοπερίεργο" με το Supernatural, είναι ότι γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνάνε οι σαιζόν (συνήθως ενα σήριαλ γίνεται χειρότερο όσο περνάνε οι σαιζόν), οποτε εαν ακολουθηθεί η ίδια οδός, η τελευταία μαλλον θα'ναι καλυτερη απο την τωρινη, η οποία ηδη σκίζει :P

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπα αυτό δεν το ξέρεις.Αν η υπόθεση πέσει από το 99 στο 20 μια χαρά θα είναι χειρότερη η επόμενη σεζόν.Και μάλιστα θα αδικήσει και την σειρά αν γίνει κάτι τέτοιο.Δηλαδή αν ξέρω εγώ δεν σώσουν τον θεό από τον Θάνατο του χρόνου πχ ή γίνει κάτι εξωπραγματικότατα γαμάτο δύσκολα θα είναι καλύτερη.

Δημοσ.
Αυτό που είναι "αξιοπερίεργο" με το Supernatural, είναι ότι γίνεται όλο και καλύτερο όσο περνάνε οι σαιζόν (συνήθως ενα σήριαλ γίνεται χειρότερο όσο περνάνε οι σαιζόν), οποτε εαν ακολουθηθεί η ίδια οδός, η τελευταία μαλλον θα'ναι καλυτερη απο την τωρινη, η οποία ηδη σκίζει :P

O λογος ειναι οτι ο Κριπκε ειχε ενα σχεδιο στο μυαλο του απο την αρχη.

Γιαυτο η σειρα δειχνει να εχει αρχη, μεση και τελος και συγκεκριμενο υφος απο την αρχη, οχι σαν κατι αλλες- γκουχου Λοστ γκουχου-...

Το προβλημα ειναι οτι ο Κριπκε εχει πει για 5 σεζον. ΑΡΑ η 6η θα ειναι εξω απο τα αρχικα του πλανα ΑΡΑ δεν μπορουμε να βασιστουμε στην ποιοτητα των 5 πρωτων για να ειμαστε σιγουροι για την 6η

Δημοσ.

Εμενα παντως οπως και σε αλλες σειρες παλι οι πρωτες σεζον μου αρεσαν και ας μην ειχαν μια συνοχη στη διαδραματιση των γεγονοτων παρα ελαχιστη ,το προτιμουσα απο το να βλεπω 2 ολοκληρες σεζον και να καταλαβαινω "δραση" στα τελευταια 2-3 επεισοδια ...

Δημοσ.
O λογος ειναι οτι ο Κριπκε ειχε ενα σχεδιο στο μυαλο του απο την αρχη.

Γιαυτο η σειρα δειχνει να εχει αρχη, μεση και τελος και συγκεκριμενο υφος απο την αρχη, οχι σαν κατι αλλες- γκουχου Λοστ γκουχου-...

Το προβλημα ειναι οτι ο Κριπκε εχει πει για 5 σεζον. ΑΡΑ η 6η θα ειναι εξω απο τα αρχικα του πλανα ΑΡΑ δεν μπορουμε να βασιστουμε στην ποιοτητα των 5 πρωτων για να ειμαστε σιγουροι για την 6η

Αυτό που λες έχει μεγάλη βάση.

Και το Lost, απ'όσο έχω καταλαβει (και διαβασει), δεν ήταν καν για 6 σαιζόν.

Όσον αφορά το Supernatural, η 5η σαιζόν είναι απο τις καλύτερες, αλλα παρ'όλ'αυτά είχε μπόλικα filler, και filler που δεν είχαν καν σχέση με το main story (πχ filler που'χε σχέση με το main story ήταν όταν έψαχναν τον αρχι-δαίμονα του Λοιμού). Η 4η είχε κι αυτή filler, αλλα είχαμε εναν Sam που @@ κι έδερνε.

Η 6η θα'ταν καλό πιστευω να γινόταν με εναρξη τον Γενάρη (a la Lost), με λιγότερα επεισόδια. Και με μπολικο Lucifer, Archangels, God, Death και Kali the Destroyer :D

---------

Οh check on this also:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=GJYzo5Gs-Ag[/ame] (ολόκληρη η σκηνη Death-Dean)

Δημοσ.

Ακριβως, αν εχω ενα παραπονο απο την 6η ειναι οτι φαγαμε πολλα μαζεμενα και κατα τη γνωμη μου οχι τοσο καλα fillers στην αρχη και μετα τιποτα.

Σε σημειο που αν διαβασεις 2-3 βδομαδες πισω αρχιζαμε να γουσταρουμε κανα filler να σπασει η δραση

Δημοσ.

Εμένα τα μόνα παράπονά μου είναι πως θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη λιγότερα φίλλερς.Ένα ας πούμε θα μπορούσαν να δείξουν τον πανούκλα σε ξεχωριστό επεισόδιο αντί να τον ξεπετάξουν σε 5 λεπτά στο προηγούμενο.Και άλλο ένα στην τελική μάχη.Ε δεν νομίζω να τους έλεγε και κανένας τίποτα αν η τελική μάχη ήταν διπλό επεισόδιο.Η ιστορία τους επέτρεπε να πάνε τη σεζόν και με 5-6 φίλερς μόνο.Σε αυτό το σημείο που φτάσανε,δεν λέω και εμένα μου αρέσανε τα fotw επεισόδια στην αρχή,αλλά να είναι ο διάολος ελεύθερος και εσύ να πηγαίνεις να σκοτώνεις φαντασματάκι 4ης διαλογής όσο να ναι..

Και ένα δεύτερο παράπονο αλλά λίγη σημασία έχει πλέον καθώς μόνο εμάς που το βλέπαμε επεισόδιο επεισόδιο ξενέρωσε,ήταν τα μεγάλα κενά που μετά τα κενά και τις δύο φορές δείχναν φίλερ επεισόδιο.

Κατά τα άλλα η σεζόν πολύ πετυχημένη μου φάνηκε και έχω την εντύπωση πως πετυχημένη θα είναι και η 6η καθώς για να κλείσει πλήρως ο κύκλος της σειράς γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να πεθάνουν και τα δύο αδέρφια στο τέλος και αυτό δεν γινόταν φέτος.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα η σεζόν πολύ πετυχημένη μου φάνηκε και έχω την εντύπωση πως πετυχημένη θα είναι και η 6η καθώς για να κλείσει πλήρως ο κύκλος της σειράς γνώμη μου είναι πως θα πρέπει να πεθάνουν και τα δύο αδέρφια στο τέλος και αυτό δεν γινόταν φέτος.

To θεμα ειναι οτι ο δημιουργος το ειχε για 5.

Αρα οτι δουμε του χρονου θα γραφτει "στο ποδι"

Δημοσ.

Ότι θα πέσει επίπεδα η σειρά σίγουρο είναι.Απλά η γνώμη μου είναι πως στην επόμενη σεζόν μπορεί μεν να πάει σε πιο χαμηλά στάνταρ τουλάχιστον μέχρι τα τελευταία επεισόδια αλλά θα κλείσει τελείως τον κύκλο της σειράς.Σε πόσες σειρές πχ όταν τελειώνει λες τώρα τι κάνουν οι πρωταγωνιστές;Θα ήθελα να δω και τι γίνεται μετά κτλ κτλ.Ενώ αν βάλεις οριστικούς τίτλους τέλους ή πεθάνουν(που στην περίπτωση του SN αυτό πρέπει να γίνει-αν θυμάσαι με τους προφήτες κάτι λέγανε ότι σε αρκετά χρόνια η ιστορία τους θα είναι το ευαγγέλιο των winchester) κλείνει πιο σωστά η σειρά.Σίγουρα αυτό γίνεται και σε μισή σεζόν και σίγουρα θα την κάνουν ολόκληρη να τσιμπήσουν και τα τελευταία φράγκα αλλά εντάξει τα δικαιούνται και αυτοί πιστεύω.Είναι από τις πιο άρτιες σειρές και με σωστή μυθολογία που έχω δει.Δεν υπήρχε το παραμικρό πραγματάκι που να έμεινε ξεκρέμαστο ή να μην στηριζόταν κάπου ή να μην το συνέδεσαν σωστά.Μέχρι και για το μενταγιόν του Ντίν που φορούσε από την πρώτη σεζόν φρόντισαν να υπάρχει κάποια ιστορία και να τη στηρίξουν μέχρι εκεί που πήγε.

Δημοσ.

Αμα δειτε την σειρα απο την αρχη υπαρχουν αμετρητα πραγματα τα οποια η τα χρησιμοποιησαν η δεν τα εχουν χρησιμοποιηση ακομα...

Επισης του χρονου θα γουσταρα να δω και κανα επεισοδιακι απο το εξωτερικο...

Εχω βαρεθει να βλεπω το wisconsin και το kansas state :-)

Ιδιαιτερα με το προπροηγουμενο επεισοδιο το οποιο εδειξε

οτι υπαρχουν και θεοι οπως η καλι απο την ινδια,τον ελεφαντα τον κινεζο

στα οποια θα μπορουσαν να βασιστουν και να γυρισουν μερικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...