Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε και τη γαμάτη είσοδο του Death με το γαμάτο επίσης τραγούδι να συνοδεύει τη σκηνή. Από τα highlights της season αυτή η σκηνή.

Διασκευή από Jen Titus

http://www.youtube.com/watch?v=Y39JCHqDCbc

Ορίτζιναλ από Dr Ralph Stanley

http://www.youtube.com/watch?v=krIVsZP-YaY

τρομερό κομμάτι όντως! καλά το επ απλά ΜΑΜΗΣΕ!! τρέλαααααααα!! κρίιμα που έρχεται το φινάλε :P

---------- Προσθήκη στις 04:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:18 ----------

Εγώ πιστεύω ότι θα σκάσει μύτη και ο μεγάλος στο τέλος.:-D

32232_421796527322_9991232322_5350992_7804289_n.jpg

εγώ πάντως προτιμώ το ήδη υπάρχον vessel του Λούσι! ;)

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα η σκηνή

όπου εμφανίζεται ο Θάνατος και παίζει αυτό

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=dBFOrek0HcM[/ame]

στο background

μπαίνει άνετα στο top 10 των καλύτερων πλάνων/σκηνών που'χω δει σε σειρά.

Είναι η σκηνή, μαζί με την επόμενη που τρώνε πίτσα, που δείχνει το ποσο πανίσχυρες οντότητες ειναι τελικα οι Horsemen. Αλλά ο Death ειναι μαλλον ο ισχυρότερος αναμεσα τους.

Δημοσ.

Πραγματικα το πιο γαμιστερο episode τις season.

δεν υπηρχε απλα η σκηνη με τον death και οταν εβγαινε απο το car και στην πιτσαρια,επισης ελιωσα εκει με τον Βobby και Crowley :P...

Δημοσ.

Παιδια ολοι οι υποτιτλοι για το 720p ειναι αθλιως συγχρονισμενοι και εχω ξενερωσει τη ζωη μου.3 μερες και ακομη δεν ξερω τι γινεται ..

grrrrrr

Παμε για το τελευταιο!!!

Δημοσ.
Παιδια ολοι οι υποτιτλοι για το 720p ειναι αθλιως συγχρονισμενοι και εχω ξενερωσει τη ζωη μου.3 μερες και ακομη δεν ξερω τι γινεται ..

grrrrrr

Περίμενε να βγουν στο xsubs.tv που είναι εγγύηση ;)

Παρεπιπτόντως, βλέπω 2 releases για το 720p, immerse και ctu. Μήπως έχεις άλλο release στο βιντεο και άλλο στους υπότιτλους;

Δημοσ.

immerse ειναι.

@markelos Απο παντου κατεβασα ,αλλα κανενας δεν ειανι συγχρονισμενος σωστα.Μεχρι τη μεση ειναι καλα,μετα τη μεση του επεισοδιου χαλανε ολα :@

Δημοσ.
immerse ειναι.

@markelos Απο παντου κατεβασα ,αλλα κανενας δεν ειανι συγχρονισμενος σωστα.Μεχρι τη μεση ειναι καλα,μετα τη μεση του επεισοδιου χαλανε ολα :@

ξενερα ...

να εχεις δει το μισο και να περιμενεις για το αλλο μισο :-(

Δημοσ.
immerse ειναι.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Βρες των CTU. Όπως έγραψα παραπάνω οι immerse είχαν αφήσει μερικά δευτερόλεπτα διαφημίσεων μέσα και οι CTU κυκλοφόρησαν proper έκδοση.

Δημοσ.

Μπα και οι CTU το ιδιο.Ολα τα εχω δοκιμασει.Απλα μου φαινεται θα πρεπει να περιμενω κανα 3ημερο τωρα να βγαλουν οι xsubs τους καλους :/

Δημοσ.
Μπα και οι CTU το ιδιο.Ολα τα εχω δοκιμασει.Απλα μου φαινεται θα πρεπει να περιμενω κανα 3ημερο τωρα να βγαλουν οι xsubs τους καλους :/

Δεν κατάλαβες. Δεν εννοώ τους υπότιτλους των ctu αλλά το video των ctu.

Δημοσ.
Δεν κατάλαβες. Δεν εννοώ τους υπότιτλους των ctu αλλά το video των ctu.

Σωστος.Εχω αυτην την version και ολα παιζουν φινα.

Θα το δω αργοτερα μια παλι απο την αρχη και θα ποσταρω τις εντυπωσεις μου και 'γω :P

Δημοσ.
Καλά η σκηνή

όπου εμφανίζεται ο Θάνατος και παίζει αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=dBFOrek0HcM

στο background

μπαίνει άνετα στο top 10 των καλύτερων πλάνων/σκηνών που'χω δει σε σειρά.

Εμένα άνετα για να μην πω στο top 1 λέω στο top 3 μαζί με τη σκηνή που εμφανίστηκε ο Μιχαήλ και τη σκηνή που σκάει μύτη ο Λούσιφερ και τους σκοτώνει όλους.Αλλά αυτή ίσως ήταν η δυνατότερη.Την έψαχνα χθες youtube και δεν υπήρχε και την ανέβασα εγώ.:-D

Δημοσ.

Ok το ειδα ολο το episode.Πραγματικα μπορω να πω το καλυτερο της σεζον.

Οι σκηνες που ξεχωρισαν :

-Το φιλι του Μπομπυ (γλωσιτσαααα)

-Ohhh oohhh Death...

My name is Death and the end is near... ;)

-Death και Dean στην πιτσαρια

Δημοσ.

1. ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ειναι ο Θανατος. Τρελο casting

2.

ο Θανατος μπορει να "παρει" το Θεο!!Didn't see that coming!!!

And I like it:devil::devil:Βάζει κανόνες για το μελλον (σεζον 6) που κανεις δεν περιμενε

3. Ο βλαμμένος στο CW που αποφάσισε 6η σεζον καλα θα κανει να μας παρουσιασει κατι ανταξιο με αυτο που βλεπουμε 5 χρονια τώρα αλλιώς θα του στείλω το Θανατο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...