Kasrith Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 επειδη δεν προσεξα ακριβως τι λεγανε στα αγγλικα, λεει ο Κροουλι στον Μπομπ οτι βρηκαν 3 δαχτυλιδια. Δεν πιστευω να μην δουμε ποτε την μαχη με τον Πανουκλα και να θεωρησουμε δεδομενο οτι τον εσφαξαν, ετσι? Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα δεν νομιζω να ειπε στον Μπομπ οτι εχουν το 3ο δαχτυλιδι, αλλα οτι θα το εχουν συντομα
Deponakias Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα δεν νομιζω να ειπε στον Μπομπ οτι εχουν το 3ο δαχτυλιδι, αλλα οτι θα το εχουν συντομα Σωστα. Απλα καποια πουστια θα γινει με την ψυχη του μπομπ...
nikos21aek Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Eρωτηση, 2 ή 3 περιμενουν?Νομιζω οτι λεγαμε για Πανουκλα,Θανατο, Διπλο με Διαβολο=4 Αν μενουν οντως μονο 2, τοτε θα τους στριμωξουν εκτος ΑΝ επειδη δεν προσεξα ακριβως τι λεγανε στα αγγλικα, λεει ο Κροουλι στον Μπομπ οτι βρηκαν 3 δαχτυλιδια. Δεν πιστευω να μην δουμε ποτε την μαχη με τον Πανουκλα και να θεωρησουμε δεδομενο οτι τον εσφαξαν, ετσι? 2 μένουν και είπε ότι τα παιδιά έχουν πάει να βρούν τον Πανούκλα.Του κάνανε και πρόλογο στο προηγούμενο αποκλείεται να μην τον δείξουν.Λογικά ο Θάνατος θα είναι στο τελευταίο μαζί με Λούσιφερ.Σίγουρα θα τα στριμώξουν αν και σε 40άλεπτο πολλά μπορείς να βάλεις.Τα επόμενα 2 επεισόδια είναι συνολικά σαν μια μικρή ταινία.Χωράει πολύ πράγμα αν έχει μόνο ζουμί για 85 λεπτά.
Kasrith Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 2 μένουν και είπε ότι τα παιδιά έχουν πάει να βρούν τον Πανούκλα.Του κάνανε και πρόλογο στο προηγούμενο αποκλείεται να μην τον δείξουν.Λογικά ο Θάνατος θα είναι στο τελευταίο μαζί με Λούσιφερ.Σίγουρα θα τα στριμώξουν αν και σε 40άλεπτο πολλά μπορείς να βάλεις.Τα επόμενα 2 επεισόδια είναι συνολικά σαν μια μικρή ταινία.Χωράει πολύ πράγμα αν έχει μόνο ζουμί για 85 λεπτά. Μακαρι να τα παιζαν και την ιδια μερα Οσο για τον Θανατο, νομιζω θα τον εχουν στο επομενο με Πανουκλα, ετσι ωστε να ειναι μονος ο Λουσι στο τελευταιο.
nikos21aek Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Βασικά ο τελευταίος καβαλάρης σε πολλά βιβλία είναι ο ίδιος ο Λούσιφερ να ξέρεις.Δεν θέλω να στο spoilerιάσω αλλά δαχτυλίδι δεν φοράει ή μου φάνηκε;
Kasrith Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Βασικά ο τελευταίος καβαλάρης σε πολλά βιβλία είναι ο ίδιος ο Λούσιφερ να ξέρεις.Δεν θέλω να στο spoilerιάσω αλλά δαχτυλίδι δεν φοράει ή μου φάνηκε; Πολυ ανετα το δεχομουν αλλα Μας εδειξαν ηδη τον Πανουκλα, αν ο 4ος ειναι ο Λουσι, ποιον εβγαλε απο το χωμα σεκεινο το mass grave??
nikos21aek Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ξέρω εγώ;Κανένα upgrade του.Κανένα σκύλο τεράστιο για κατοικίδιο που να τον λένε death.
nikos21aek Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Για να μην τα δει ο άλλος και έχουμε ντράβαλα.
LuciferX Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Το τελευταιο επεισοδιακι το βλεπω να ειναι μιας ωρας και οχι 40 λεπτων.Που να τα χωρεσουν ολα ρε παιδια... :/ Anyway δεν εμεινε πολυς καιρος για να το δουμε !
tofi13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 το επ με τους πολλούς Θεούς ήταν απ'τα καλύτερα για μένα! και ναι μακάρι το τελευταίο επ να είναι μιας ώρας κι όχι μόνο 40λεπτο
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δρομολογήθηκαν όλα για το τελευταίο επεισόδιο.
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ε δεν άντεξα να περιμένω ούτε λεπτό.Άντε ένα ακόμη και τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.