Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δεν προσεξα ακριβως τι λεγανε στα αγγλικα, λεει ο Κροουλι στον Μπομπ οτι βρηκαν 3 δαχτυλιδια. Δεν πιστευω να μην δουμε ποτε την μαχη με τον Πανουκλα και να θεωρησουμε δεδομενο οτι τον εσφαξαν, ετσι?

Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα δεν νομιζω να ειπε στον Μπομπ οτι εχουν το 3ο δαχτυλιδι, αλλα οτι θα το εχουν συντομα

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα δεν νομιζω να ειπε στον Μπομπ οτι εχουν το 3ο δαχτυλιδι, αλλα οτι θα το εχουν συντομα

Σωστα.

Απλα καποια πουστια θα γινει με την ψυχη του μπομπ...

Δημοσ.
Eρωτηση, 2 ή 3 περιμενουν?

Νομιζω οτι λεγαμε για Πανουκλα,Θανατο, Διπλο με Διαβολο=4

Αν μενουν οντως μονο 2, τοτε θα τους στριμωξουν εκτος ΑΝ

επειδη δεν προσεξα ακριβως τι λεγανε στα αγγλικα, λεει ο Κροουλι στον Μπομπ οτι βρηκαν 3 δαχτυλιδια. Δεν πιστευω να μην δουμε ποτε την μαχη με τον Πανουκλα και να θεωρησουμε δεδομενο οτι τον εσφαξαν, ετσι?

2 μένουν και είπε ότι τα παιδιά έχουν πάει να βρούν τον Πανούκλα.Του κάνανε και πρόλογο στο προηγούμενο αποκλείεται να μην τον δείξουν.Λογικά ο Θάνατος θα είναι στο τελευταίο μαζί με Λούσιφερ.Σίγουρα θα τα στριμώξουν αν και σε 40άλεπτο πολλά μπορείς να βάλεις.Τα επόμενα 2 επεισόδια είναι συνολικά σαν μια μικρή ταινία.Χωράει πολύ πράγμα αν έχει μόνο ζουμί για 85 λεπτά.

Δημοσ.

2 μένουν και είπε ότι τα παιδιά έχουν πάει να βρούν τον Πανούκλα.Του κάνανε και πρόλογο στο προηγούμενο αποκλείεται να μην τον δείξουν.Λογικά ο Θάνατος θα είναι στο τελευταίο μαζί με Λούσιφερ.Σίγουρα θα τα στριμώξουν αν και σε 40άλεπτο πολλά μπορείς να βάλεις.Τα επόμενα 2 επεισόδια είναι συνολικά σαν μια μικρή ταινία.Χωράει πολύ πράγμα αν έχει μόνο ζουμί για 85 λεπτά.

Μακαρι να τα παιζαν και την ιδια μερα :-(

Οσο για τον Θανατο, νομιζω θα τον εχουν στο επομενο με Πανουκλα, ετσι ωστε να ειναι μονος ο Λουσι στο τελευταιο.

Δημοσ.

Βασικά ο τελευταίος καβαλάρης σε πολλά βιβλία είναι ο ίδιος ο Λούσιφερ να ξέρεις.Δεν θέλω να στο spoilerιάσω αλλά δαχτυλίδι δεν φοράει ή μου φάνηκε;:P

10991738.jpg

Δημοσ.

Βασικά ο τελευταίος καβαλάρης σε πολλά βιβλία είναι ο ίδιος ο Λούσιφερ να ξέρεις.Δεν θέλω να στο spoilerιάσω αλλά δαχτυλίδι δεν φοράει ή μου φάνηκε;:P

10991738.jpg

Πολυ ανετα το δεχομουν αλλα

Μας εδειξαν ηδη τον Πανουκλα, αν ο 4ος ειναι ο Λουσι, ποιον εβγαλε απο το χωμα σεκεινο το mass grave??

Δημοσ.

Το τελευταιο επεισοδιακι το βλεπω να ειναι μιας ωρας και οχι 40 λεπτων.Που να τα χωρεσουν ολα ρε παιδια... :/

Anyway δεν εμεινε πολυς καιρος για να το δουμε !

Δημοσ.

το επ με τους πολλούς Θεούς ήταν απ'τα καλύτερα για μένα! και ναι μακάρι το τελευταίο επ να είναι μιας ώρας κι όχι μόνο 40λεπτο :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...