KaizerSoze Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Eιναι αποριας αξιο τι κανει η πουτανα η απληστια. Αν ημουν ο Κριπκε αυτο θα εβαζα στο τελος, να νικανε την Απληστια. Μα καλα, μια τοσο υπεροχη σειρα 5 ετων, με τον δημιουργο να λεει "Η 5η σεζον κλεινει τον κυκλο" και αυτοι στο CW με το ζορι να βγαλουν και 6η? Τι σκατα θα δειξουν του χρονου? Τεσπα, μου αρεσε γιατι επιασε ενα αγαπημενο μου θεμα το ποσο σπαστικο ειναι σε ολες τις ταινιες/σειρες του Δυτικου κοσμου που εχουν σχεση με Αποκαλυψεις, Θεους κτλ απλα να γραφουμε στα παπαρια μας αλλα 3-4 δις ανθρωπων στον πλανητη που δεν πιστευουν σε αυτα. Μονο εγω το εβρισκα λιγο γραφικο ολα να περιστρεφονται γυρω απο τα δικα μας πιστευω? Περαν αυτου, παμε σε πολυ δυνατο φιναλε ΑΝ ΚΑΙ, και εδω ισως ειμαι ο μοναδικος, μου ελειψαν λιγο τα fotw επισοδεια. Ωραια η main mythology της σειρας αλλα υπαρχαν καμποσα επισοδεια με main story που δεν ηταν αρκετα καλά ή να πω θα ηταν καλύτερα να γυριζαν ενα πολυ δυνατο επισοδειακι με ενα τερατακι παρα ενα μετριο με αγγελους και δαιμονες. Το τελευταιο βεβαια δεν ανηκει εδω, ηταν πολυ καλο
Spiros83 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Φοβερό το τελευταίο επεισόδιο!! Θα έχουμε διάλειμμα ή same place same time την ερχόμενη εβδομάδα? Ρε ας μαζέψει κάποιος τον μαμίκο ρε παιδιά! Πόσους Θεούς πετσόκοψε ο "Luci" (LOL) χωρίς να ιδρώσει? το ποσο σπαστικο ειναι σε ολες τις ταινιες/σειρες του Δυτικου κοσμου που εχουν σχεση με Αποκαλυψεις, Θεους κτλ απλα να γραφουμε στα παπαρια μας αλλα 3-4 δις ανθρωπων στον πλανητη που δεν πιστευουν σε αυτα. Μονο εγω το εβρισκα λιγο γραφικο ολα να περιστρεφονται γυρω απο τα δικα μας πιστευω? Και που τους έβαλαν, δεν τους έκαναν και πολύ διαφήμιση! Το γκομενάκι την Kali τί την έκαναν στο τέλος? Την πήγαν στο σταθμό και πήρε το τρένο? Δεν ήταν μαζί τους όταν έβλεπαν τη τσόντα...
nikos21aek Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Eιναι αποριας αξιο τι κανει η πουτανα η απληστια.Αν ημουν ο Κριπκε αυτο θα εβαζα στο τελος, να νικανε την Απληστια. Την σκοτώσανε στην πρεμιέρα της 3ης σεζόν. Ε λογικά αυτό που λες θα παίξει του χρόνου.Καμία κόντρα γερή και καμιά υπόθεση τυπική και πολλά fotw επεισόδια να αρμέξουν και τα τελευταία λεφτά αφού το συμβόλαιο με τους πρωταγωνιστές το έχουν.Να τους πληρώνουν τσάμπα;
KaizerSoze Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Mα ειναι τραγικο. Απο τις σπανιες σειρες με αρχη μεση και τελος, ολα πανε πριμα και εκει, με το στανιο, να βγει και 6η
antonl Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 [...]Περαν αυτου, παμε σε πολυ δυνατο φιναλε ΑΝ ΚΑΙ, και εδω ισως ειμαι ο μοναδικος, μου ελειψαν λιγο τα fotw επισοδεια. [...] Δεν είσαι ο μόνος. Βέβαια με τόσο καλά επεισόδια που προωθούν την ιστορία δεν παραπονιέμαι. Θα χορτάσουμε από fillers στον επόμενο κύκλο λογικά
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Mα ειναι τραγικο. Απο τις σπανιες σειρες με αρχη μεση και τελος, ολα πανε πριμα και εκει, με το στανιο, να βγει και 6η Εμενα παλι δεν με χαλαει τοσο πολυ αυτο... Ναι μεν ειναι απο τις σπανιες σειρες με αρχη μεση και τελος, αλλα ισως να ειναι η μοναδικη που σου λεει "εδω που φτασαμε στο ωραιοτατο τελος (?), παρτε και ενα bonus season για μα μην χανομαστε.." Χωρις Krupke μεν, αλλα με Ντιν και Σαμ... Και αν εχει 22 ωραιοτατα φιλλερ, με γελιο κτλ, εγω ανετα το βλεπω Οσο για το επισοδειο, αφου δεν αντεχω να περιμενω τι να κανω... Απλα τα σπασε... Εχουμε πιασει μια απιστευτη ανηφορο απο το 16, και συνεχιζει και ανεβαινει δυνατα. Αντε να δω που θα το φτασουνε.. Αν και εχω την ιδια απορια Τώρα θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα σε 3 επεισόδια και φοβάμαι μήπως η τελική μάχη γίνει στο τσάκ μπάμ χωρίς πολύ δράση.
mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Πορωτικά επεισόδια αλλά γιατί ο Λούσι τους είχε έτσι του άλλους θεούς (έστω και so called gods); Τόσο δυνατοί είναι οι άγγελοι δηλαδή; Γάμαγαν και έδερναν οι άλλοι τόσο καιρό και 2.000 χρόνια ήρθαν απλά τα πιο δυνατά όντα στη γη;
antonl Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πορωτικά επεισόδια αλλά γιατί ο Λούσι τους είχε έτσι του άλλους θεούς (έστω και so called gods); Τόσο δυνατοί είναι οι άγγελοι δηλαδή; Γάμαγαν και έδερναν οι άλλοι τόσο καιρό και 2.000 χρόνια ήρθαν απλά τα πιο δυνατά όντα στη γη; Εδώ ολόκληρη οικογένεια Winchester δε μπορεί να γρατζουνίσει κάποιον απ αυτούς, θα το κανε κάποιος άλλος;
mindtrapper Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εδώ ολόκληρη οικογένεια Winchester δε μπορεί να γρατζουνίσει κάποιον απ αυτούς, θα το κανε κάποιος άλλος; Τον ήπιε ο Zach πάντως
Kasrith Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Θα τον πιει και ο Λουσι συντομα. Τουλαχιστον μαθαμε το πως επιτελους...
Nik.K Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Οτι πουλαει δεν σταματαει ευκολα και βλεπω τοσο τους Σεναριογραφους οσο και την μαμα εταιρεια να ζηλευουν τα Smallville και 24 και να το τραβανε και για 6 και για 7 σεζον......
firewalker Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ναι, όντως. Σήμερα δεν είναι παρασκευή... Και αναρωτιόμουν γιατί δεν έχει λαϊκή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.