Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 βγήκε κανονικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Αρκετά γαμάτο μπορώ να πω . Ειδικά τώρα που βγήκε το πλάνο ... Πιστεύω πως τα επόμενα θα χύσουν...
john2gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 requiescat in pace 1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 requiescat in pace 1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Assassin's Creed 2 και έτσι ? Χχαχαχαχαχααχ .... ααα το Γαβριήλ το μούχλα , μαζί με τους ανθρώπους αλλά δεν πρόλαβε να το πει και την έκλασε ... Καλά ρε μάγκες μόνο σε μένα έκανε εντύπωση οτί ο Lucifer δάκρυσε όταν σκότωσε τον αδελφό του ? Και ας μην ξεχάσουμε τον διάλογο τους ο οποίος φάνηκε πολύ αδελφικός κατά κάποιο τρόπο ... Αντιθέτως εγώ περίμενα σφαγή εκεί πέρα ... Όπως και το σκηνικό με τους θεούς πολύ παράξενο επίσης ... Edit .Σποιλερ .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 ααα το Γαβριήλ το μούχλα , μαζί με τους ανθρώπους αλλά δεν πρόλαβε να το πει και την έκλασε ... he may come back...
Deponakias Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Πολυ Καλο Αλλα ρε πουστη μου επρεπε να βαλουν το τελευταιο πλανο??? Βρε τον πανουκλα
nikos21aek Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και βέβαια δεν θα έπρεπε να το δείξουν.Θα έπρεπε να τον έχουν φάει εδώ και καιρό αντί για κάποιο φίλερ.Τώρα άντε να δω πως θα προλάβουν όλα αυτά σε 3 επεισόδια.2 καβαλάρηδες οπότε τα δύο επόμενα και μετά..swan song! Πλάκα πλάκα που φωνάζουμε φέτος για τα φίλερς τόσα πολλά επεισόδια με main story δεν νομίζω να είχε άλλη σεζόν.
Deponakias Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Και βέβαια δεν θα έπρεπε να το δείξουν.Θα έπρεπε να τον έχουν φάει εδώ και καιρό αντί για κάποιο φίλερ.Τώρα άντε να δω πως θα προλάβουν όλα αυτά σε 3 επεισόδια.2 καβαλάρηδες οπότε τα δύο επόμενα και μετά..swan song! Πλάκα πλάκα που φωνάζουμε φέτος για τα φίλερς τόσα πολλά επεισόδια με main story δεν νομίζω να είχε άλλη σεζόν. Παντως εχεις φαει τρελο κολιμα με τους καβαλαρηδες σε θυμαμαι απο τον πρωτο καβαλαρη Παιδια μενουν 4 επεισοδιαρες και το μονο σιγουρο ειναι οτι αξιζαν τα φιλλερς!!!Θα γουσταρες να ειχες εναν καβαλαρη και μετα 2 φιλερς?Ενω τωρα παει και με την ροη της ιστοριας δηλαδη πρεπει να βρουν τα αλλα 2 για το κλουβι και οχι να τα εχουν για σουβενιρ.
nikos21aek Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 3 επεισόδια μένουν και μια χαρά γινόταν στο επόμενο καβαλάρης και ένα διπλό επεισόδιο με τελική μάχη.Τώρα θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα σε 3 επεισόδια και φοβάμαι μήπως η τελική μάχη γίνει στο τσάκ μπάμ χωρίς πολύ δράση.Το σίγουρο είναι ότι θα είναι 3 επεισοδιάρες και αυτό είναι το καλό αλλά μην τυχόν και φάμε φόλα στο τελευταίο επεισόδιο φοβάμαι.Αν και εντάξει σε 40 λεπτά αν δείχνεις μόνο ζουμί μπορείς να χωρέσεις τα κερατά σου μέσα.Άντε να δούμε.. Ε μα αποκάλυψη χωρίς 4 καβαλάρηδες δεν γίνεται ρε!Είδες τελικά που παραείναι σημαντικοί;
john2gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 3 επεισόδια μένουν και μια χαρά γινόταν στο επόμενο καβαλάρης και ένα διπλό επεισόδιο με τελική μάχη.Τώρα θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα σε 3 επεισόδια και φοβάμαι μήπως η τελική μάχη γίνει στο τσάκ μπάμ χωρίς πολύ δράση.Το σίγουρο είναι ότι θα είναι 3 επεισοδιάρες και αυτό είναι το καλό αλλά μην τυχόν και φάμε φόλα στο τελευταίο επεισόδιο φοβάμαι.Αν και εντάξει σε 40 λεπτά αν δείχνεις μόνο ζουμί μπορείς να χωρέσεις τα κερατά σου μέσα.Άντε να δούμε.. Ε μα αποκάλυψη χωρίς 4 καβαλάρηδες δεν γίνεται ρε!Είδες τελικά που παραείναι σημαντικοί; Θα φάμε κάνα "To be continued" και θα πέσουμε κάτω από τα γέλια... το βλέπω να έρχεται... :lol: )
angelheart89 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Καλησπερα,ειμαι καινουρια εδω κα απλα ειναι το μονο σοβαρο site που εχω βρει για το supernatural!απ οσο το εχω ψαξει εκτη σεζον θα υπαρχει,αν και κατα τη γνωμη μ θα παρατραβηξει..τρομερο το 19 και τρομερος διαλογος lucifer-gabriel..
tofi13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 πο εντάξει το επ μ@μησε! από την αρχή μέχρι το τέλος δε ξεκόλλαγες! κρίμα για 3 επς μόνο ακόμα! ελπίζω και σε νέα σεζόν καλά το αδελφικό τσατάρισμα ήταν τρομερό! λογικά τώρα ένα έπ με τον Πανούκλα-boy, ένα με τον Μίστερ-Death και το last το καλό
LuciferX Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Αυτα ειναι επεισοδια!!Οχι σαν τα προηγουμενα.... Επιτελους λιγο Lucifer.. Οπως ειπε και η κοπελα πιο πανω,ο διαλογος lucifer-gabriel ηταν ωραιος. " - Luci " ΧΑΧΑΧΑΧ Το πρωτο που μου ΄ρθε στο μυαλο εκεινη την στιγμη ηταν " ωχ τον μ@κ@κα τη εκατσε τωρα " Αντε να τελειωνει ομως ,3 επεισοδια μειναν ,δεν μπορω αλλο!!Πολυ το τραβηξαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.