Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Λοιπον, ειπα να μην τα δω τωρα, να μαζευτουν ολα μολις τελειωσει η σεζον, αλλα ρε γ@#$% δεν αντεχω... Εχω τωρα τα 2 επισοδεια (της προηγουμενης βδομαδας και την χθεσινοσημερινη [ναι Thresh, για σενα ηταν αυτο ] και τα λεμε σε κανα 2 ωρο. ---------- Προσθήκη στις 09:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Περίμενα ότι θα είναι καμμία μούφα επεισόδιο πριν τα 4 τελευταία αλλά τελικά το επεισόδιο έσπειρε.Και αγωνία και ανατροπή και μάχες και τα πάντα όλα. Αν δείχναν και λίγο τον Μιχαήλ και Λούσιφερ θα του έδινα 100% Πωωωω!! Πραγματικα επισοδειαρα ετσι... Ευτυχως τα ειδα και τα 2 καπακι, και δεν εμεινα με το cliffhanger του 17. Οντως τα παντα ολα, τα διελυσε! Τον Μιχαλη τον κρατανε για τελευταια στιγμη, δεν περιμενα οτι θα σκαγε μουρη (ακομα και οταν τον καλεσε ο Ζακ) Πολλές σειρές τυχαίνει να παίζουν στον Καναδά ελάχιστα πριν τις ΗΠΑ. Έτσι ριπάρεται αυτό πρώτα. Ίσως έγινε κάτι τέτοιο και με το supernatural. Εισαι σε καλο δρομο Το τι γινεται ακριβως, ειναι οτι τα περισσοτερα καναλια των ΗΠΑ τα πιανουμε εδω στον Καναδα (οπως και αυτοι τα δικα μας), μερικα οπως το CW δεν μεταδιδεται εδω. Και ετσι ερχεται το Καναδεζικο Sun, και παιρνει συμβολαια απο το CW και μας δειχνει τα Supernatural, Smallville, Gossip Girl κ.α. Παιζονται ομως την ιδια ωρα και στις 2 χωρες, ανεξαρτητος καναλι
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Καλα ενταξει κλασσικη επεισοδιαρα!!! Αυτος ειναι ο Dean που ξερουμε.Οχι ρε δεν θα τον παρει ο Μιχαηλ.
Nik.K Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Εγω πιστευω πως εχω βρει το σχεδιο των αδερφων Winchester... Θα πεθανουν τον διαολο απο βαρεμαρα τοσα επεισοδια που εχει κατσει και περιμενει να δει τι θα γινει
polonos1313 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Πέθανα στα γέλια με την τον Dean !!!!! Απλά απίστευτος στο σημείο που τον κοιτάει αγριεμένος ο Kas και του λέει ο Dean.... Well, Cass, not for nothing... but the last person who looked at me like that... I got laid. :lol::lol::lol:
antonl Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Πάντως όσο περνάνε τα επεισόδια, αυτή η εβδομαδιαία αναμονή γίνεται και πιο σπαστική
Kasrith Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Αν ειναι να εχουμε δυνατα επισοδεια απο δω και περα, και οχι αθλια φιλλερ, χαλαλι και η αναμονη
KaizerSoze Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μετα την τελευταια σκηνη που τα παιρνουν τα αδελφια σε φαση bring it on, biatches Oλα τα λεφτα. Ετσι. Και τελευταιο επισοδειο ο Διαολος, τον σφαζουν, κατεβαινει ο Θεος, τον σφαζουν κι αυτον και αντε γεια. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Το εφε παντως με τα φτερα των αγγελων δεν το βαριεμαι οσες φορες και αν το δω
Kasrith Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Το εφε παντως με τα φτερα των αγγελων δεν το βαριεμαι οσες φορες και αν το δω +1 το ιδιο ακριβως σκεφτηκα οταν το ειδα στο τελευταιο
john2gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Λοιπον, ειπα να μην τα δω τωρα, να μαζευτουν ολα μολις τελειωσει η σεζον, αλλα ρε γ@#$% δεν αντεχω... Φτου σου ρε
LuciferX Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Ωραιο το 18ο ,ολα ομως εχουν κατι που δε τα κανει κατι περισσοτερο απο καλα τα επεισοδια. Ε!!! Αυτο ειχε τον Ζακ στην αρχη στο μπαρ.Καλα,μονο εγω ξενερωσα τη ζωη μου?Δηλαδη μπαινει μεσα μιλαμει με θνητο,του λεει ενα σωρο "εξωπραγματικα" πραγματα και εκεινος το παιρνει ετσι χαλαρα?Ειπε και 2-3 βλακειες!Τουλαχιστον σοβαρεψαν το Κας (το χα αααααχτι χαχα).Εκτος και αν εγω ειμαι περιεργος ΧΑΧΑΧ Καλο ηταν μωρε ενταξει,αντε ετσι και καλυτερα στα επομενα!
antonl Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 [...] Ε!!! Αυτο ειχε τον Ζακ στην αρχη στο μπαρ.Καλα,μονο εγω ξενερωσα τη ζωη μου?Δηλαδη μπαινει μεσα μιλαμει με θνητο,του λεει ενα σωρο "εξωπραγματικα" πραγματα και εκεινος το παιρνει ετσι χαλαρα? [...] [...] Όσα είπε είχαν διφορούμενη έννοια. Μια για μας που ξέρουμε τη σειρά και μια για τον κοινό θνητό που μόλις απολύθηκε.
tofi13 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 Δημοσ. 21 Απριλίου 2010 εντάξει εγώ προσωπικά δε τρελάθηκα κιόλας με αυτό το επ! ίσως γιατί τρενάρεται η όλη φάση για την κορύφωση των επόμενων 4ων! πραγματικά αυτό με τα φτερά των αγγέλων τα σπάει και επιτέλους τον σκότωσε τον π@π@ρα τον Ζάκ! Όπως επίσης θέλουμε να δούμε τον Μιχαήλ, τρίδυμα με την τόση αναμονή! Καλύτερη σκηνή για μένα ήταν το σάπισμα στο ξύλο του Dean από τον Cas!
dismemberer Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Τετοια λεγε και δε βρισκω απο που να το κατεβασω πρωι πρωι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.