Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ μάγκες , ξενέρωσα με την πάρτυ του. Πήγε , γάμησε κυριολεκτικά την ψυχολογία της Λίσα και τώρα το πάει για χοντρότερη μαλακία ...:mad:

Ε μα δεν πάει άλλο ρε συ... Ειλικρινά η ιστορία τους είναι μια συνεχής απογοήτευση! Κάποια στιγμή θα ξενέρωνε, που βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνει αυτό για το οποίο μας προδιαθέτει το τελευταίο επεισόδιο. Πάντως απ'ότι φαίνεται το τέλος πλησιάζει και οι "καλοί" χάνουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Με ξαφνιάζει όμως λίγο η στάση του Sam, το έχει πάρει πολύ πατριωτικά το θέμα :-). Αν και το Detroit πλησιάζει... :X

Δημοσ.

Τι να κάνει και αυτός;Αφού είναι ταλαιπωρία ο τύπος.Τι να λέμε τώρα;:lol:

Σου λέει και να αυτοκτονήσω θα με ξαναφέρουν,ο Θεός δεν ασχολείται,στο κεφάλι τον πυροβόλησα με το όπλο το special και ίσα που τον γρατζούνισα.

Δεν έχει κάτι άλλο να κοιτάξει να σώσει όσους μπορεί γνωστούς του και να πάει στον Μιχάλη με μισή καρδιά αφού όλα τα υπόλοιπα δεν βγάζουν πουθενά.

Εγώ είμαι περίεργος ο Σαμ πως θα ενδώσει στον Λούσιφερ.

Δημοσ.

Μα εκεί θα παιχτεί το πραγαματικό Clash of the Titans, όχι στον κινηματογράφο... :-D Μόνο που ένα τέτοιο ενδεχόμενο δε θα απέκλειε μία έκτη season? Θέλω να πω, θα τους "φορέσουν" ο Μιχαλάκης και ο Λούσιφερ, θα μπουν στο ring και μετά όλα ΟΚ? Χλωμό το κόβω...

Δημοσ.

Η έκτη σεζόν θα βασίζεται στην σχέση των δύο αδερφών.Το στόρυ με τον διάβολο φέτος θα κλείσει.Καλά δεν ξέρουμε ακόμη άμα θα τους φορέσουν οι άλλοι.Είδα κάτι sneak peeks από το επόμενο επεισόδιο και σοβαρά το θεωρώ αδύνατο να πει το ναι ο Ντίν.

Ειδικά μετά από αυτό.

Δημοσ.

Eν τω μεταξυ το ειχα σκεφτει τοσο καιρο την επιλογη να πει ο dean ναι στον μιχαλακη και να παει να τον πολεμησει με το τωρινό vessel αλλα λογικα οι σεναριογραφοι θελουν την μεγαλη μαχη αναμεσα στα 2 αδερφια...

Δημοσ.

Τον έχει πάρει για τα καλά η κάτω βόλτα τον Deanάκο ε?

[...']να πει ο dean ναι στον μιχαλακη και να παει να τον πολεμησει με το τωρινό vessel[...]
Αυτό είχα σκεφτεί κι εγώ όταν πρωτοαναφέρθηκαν στο σκηνικό με τα vessels. Πέρα από το ότι δε θα έλεγε για την ίδια τη σειρά, δε νομίζω ότι ενδιαφέρει τα αγγελούδια να σωθεί η ανθρωπότητα... Ή σας δίνει εσάς αυτή την εντύπωση ο Zacharias??

Δημοσ.

χμμμ

δεν το παρατηρησα να σου πω την αληθεια...

Αλλος κανεις παρατηρησε οτι η καμερα παρακουναγε υπερβολικα λες και εκαναν γυρισματα στο καβοντορο?:P

Πραγματικα καποια στιγμη και μετα (προς τα μεσα του επεισοδιου)μου ηρθε ελαφρα ζαλαδα χωρις υπερβολες!

Δημοσ.
Ξερει κανεις τι ηταν αυτο το σημα "Sun" που ειχε αντι για το CW?

Πολλές σειρές τυχαίνει να παίζουν στον Καναδά ελάχιστα πριν τις ΗΠΑ. Έτσι ριπάρεται αυτό πρώτα. Ίσως έγινε κάτι τέτοιο και με το supernatural.

Δημοσ.
λετε ο Dean να είπε το ναι στον Michael ?

γιατι στο τελευταιο επεισοδιο ηταν λιγο περιεργος ...

Μάλλον όχι. Εαν είναι να πούνε ναι, θα το πουν ταυτόχρονα. Αλλιώς όποιος προλάβει και μπει στο vessel του πρωτος, έχει γιγαντιαίο προβάδισμα.

Δημοσ.

Το ειδα την Κυριακη.Ωραιο το επεισοδιο,αλλα γιατι ρε γαμωτο συνεχιζουν και παρουσιαζουν τον Κας τοσο αφελη.Μου τη δινει...

Τον ειχα συνηθισει σε πιο σοβαρο τυπα.

Δημοσ.
Το ειδα την Κυριακη.Ωραιο το επεισοδιο,αλλα γιατι ρε γαμωτο συνεχιζουν και παρουσιαζουν τον Κας τοσο αφελη.Μου τη δινει...

Τον ειχα συνηθισει σε πιο σοβαρο τυπα.

Θυμάσαι το επεισόδιο που ο Dean πάει στο μέλλον; Θυμάσαι σε τι κατάσταση βρισκόταν ο Kas και τα λόγια του Diablo στον Dean του πως θα καταλήξουν τα πράγματα; Η σειρά βρίσκεται σε σωστό μονοπάτι ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...