Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα βρει τελικά απλώς οι ανάποδοι με τις ανάποδες ημερομηνίες τους σε μπερδεύουν ... 4-2-2010 αντί για 2-4 ...

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολυ καλο το επεισοδιο της προηγουμενης Πεμπτης(σημερα το 'δα λογω διακοπων).

Αντε!Ας ελπισουμε στο επομενο μη κανει παλι κοιλια η σειρα,τωρα που φτανουμε και προς το τελος...

Τελικα κανα νεο για 6η σεζον,τι θα γινει,ποιος θα γραφει σεναριο κτλπ υπαρχει?

Δημοσ.
Πολυ καλο το επεισοδιο της προηγουμενης Πεμπτης(σημερα το 'δα λογω διακοπων).

Αντε!Ας ελπισουμε στο επομενο μη κανει παλι κοιλια η σειρα,τωρα που φτανουμε και προς το τελος...

Τελικα κανα νεο για 6η σεζον,τι θα γινει,ποιος θα γραφει σεναριο κτλπ υπαρχει?

Δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο εκτος οτι θα γινει σιγουρα η 6η season :-)

Δημοσ.

Παντως γενικα μιλωντας τωρα,με οποια σειρα κι αν εχω κολλησει,μετα την 2η,αντε 3η σεζον παιρνει την κατρακυλα...

Το ιδιο και με το Supernatural...επρεπε απο την αρχη να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα,μπλεξαν τα μπουτια τους και τωρα δεν βρισκουν ακρη μου φαινεται.Μεχρι το 10ο επεισοδιο της φετινης σεζον ψιλιαστικα και μια 6η του χρονου,με τοσα αναπαντητα ερωτηματα και τοσα λιγα επεισοδια που μειναν,δε παν για φιναλε...

Δημοσ.
Μεχρι το 10ο επεισοδιο της φετινης σεζον ψιλιαστικα και μια 6η του χρονου,με τοσα αναπαντητα ερωτηματα και τοσα λιγα επεισοδια που μειναν,δε παν για φιναλε...

Μα η έκτη season, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, δε θα έχει σχέση με αποκάλυψη και τα ρέστα. Εκτός αν αναφέρεσε σε ερωτήματα γενικού τύπου, που δε νομίζω να υπάρχουν και τόσα ώστε να δικαιολογήσουν αλλη μία season. Από τη στιγμή που η τρέχουσα, σύμφωνα με τον Kripke, ήταν εξ αρχής η τελευταία που υπολόγιζε ο ίδιος, φρόντισε να απαντήσει σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό τα περισσότερα... Άποψή μου πάντα ;)

Δημοσ.
Μα η έκτη season, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, δε θα έχει σχέση με αποκάλυψη και τα ρέστα. Εκτός αν αναφέρεσε σε ερωτήματα γενικού τύπου, που δε νομίζω να υπάρχουν και τόσα ώστε να δικαιολογήσουν αλλη μία season. Από τη στιγμή που η τρέχουσα, σύμφωνα με τον Kripke, ήταν εξ αρχής η τελευταία που υπολόγιζε ο ίδιος, φρόντισε να απαντήσει σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό τα περισσότερα... Άποψή μου πάντα ;)

Η 6η season ειναι σιγουρη 100 % οτι θα γινει...

Δεν το εχω ψαξει πολυ,αλλοι λενε οτι το main στορυ θα τελειωσει φετος αλλη λενε θα το συνεχισουν και το χρονου το οποιο μου φαινεται πιο λογικο!

Δημοσ.
Η 6η season ειναι σιγουρη 100 % οτι θα γινει...

Δεν το εχω ψαξει πολυ,αλλοι λενε οτι το main στορυ θα τελειωσει φετος αλλη λενε θα το συνεχισουν και το χρονου το οποιο μου φαινεται πιο λογικο!

Δε ξέρω ρε μάγκες, εγώ νομιζω ότι θα τελειώσει η ιστορία με την αποκάλυψη στη τρέχουσα season. Δεν νομίζω ότι θα δεχτεί ο Kripke αλλαγές στο script ειδικά από τη στιγμή που - κακά τα ψέμματα - όλη η επιτυχία της σειράς οφείλετε σε αυτόν και ο ίδιος είπε ότι season 5 = τέλος... Τέλος πάντων, ας απολαύσουμε προς το παρόν ότι έχουμε και βλέπουμε. Ατάκες Dean να έχει η season 6 και όλα καλά!! :lol:

Δημοσ.

Μα με έναν μαμάτο εχθρό και με δυνατά επεισόδια με δράση,μάχες και αγωνία μπορεί άνετα να διατηρηθεί watchable η σειρά και του χρόνου.

Ο lucifer εμφανίζεται στα 4 τελευταία επεισόδια άρα πάμε για το σημερινό και ακόμη ένα και μετά ένα δυνατό φινάλε 4ων επεισοδίων.

4χ19 Hammer of the Gods (22 April 2010)

4χ20 Let the Games Begin (29 April 2010)

4χ21 Two Minutes to Midnight (6 May 2010)

4χ22 Swan Song (13 May 2010)

btw τι έχει φτιάξει ο τύπος;Τώρα που κοιτούσα στο Imdb έχει παίξει σε καμία 40αριά σειρές!:-D

Δημοσ.
respect... :P

Lol Νικο προσεχε τα "σημερινα/αυριανα", ειναι εδω και ο Thresh.... :X

Εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα, μιας και δεν θα υπαρξει αλλο φιλλερ φετος, να τελειωσουν και να τα δω και τα 4 μονοκοπανια.. Εννοειται οτι δεν θα κοβω ουτε για πλακα βολτες απο δω μεσα :P

Δημοσ.

Εγώ μάγκες , ξενέρωσα με την πάρτυ του. Πήγε , γάμησε κυριολεκτικά την ψυχολογία της Λίσα και τώρα το πάει για χοντρότερη μαλακία ...:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...