Kasrith Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Το δις εξαμαρτείν σήμερα.Μετά από μεγάλο κενό πάλι μούφα επεισόδιο. Το μόνο που με κάνει να μην ξενερώνω είναι ότι δεν θα ξαναέχουμε κενό Εμενα παλι δεν μου φτανει αυτο για να μην ξενερωνω
tolis_01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δεν έχει σήμερα επεισόδιο; Έχει. Η έκδοση FQM κυκλοφορεί στα γνωστά σκοτεινά μέρη
firewalker Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Έχουμε υπότιτλους; Αγγλικούς έστω. Στείλτε p.m.
tolis_01 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Έχουμε υπότιτλους; Αγγλικούς έστω. Στείλτε p.m. Περίεργο αυτό με τους υπότιτλους σήμερα. Βρήκα αγγλικούς στο subscene.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2010 nice επεισόδιο το σημερινό...
mindtrapper Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Καλά, πόσες φορές έχουν ψοφήσει; Απλά αυτές που έχουμε δει (trickster, crossroads demon κτλ.) ή πολύ περισσότερες; Ωραίο επεισόδιο πάντως. Δεν παίζει να έχει filler μέχρι το τέλος απ' ότι φαίνεται. Να δω πάντως τι θα δείξουν στην 6η σαιζόν.
Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Woohoo! Επιτελους ενα δυνατο επισοδειο Supernatural.. Μπορει να μην ηταν καποια επισοδειαρα με τρελη δραση και πλοκη, αλλα ηταν δυνατο και καλοστημενο. Μηπως η γκομενα τον επεισε τον Ντιν οτι δεν ειναι και τοσο κακο αν πεθανουν ολοι και πανε στον παραδεισο, εστω εναν "ψευτικο" παραδεισο... Δεν βρισκω αλλο λογο να τα παραταει τοσο ευκολα..
john2gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Ξενέρωσε που είδε τον Kas να τα παρατάει και αυτός και είπε <<Δεν μαμιέται>>
ScarletK Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Εντάξει δεν νομίζω ότι τα παρατάει και τόσο εύκολα.Είναι ένα ράκος σε όλη τη σεζόν, έχει πρόβλημα να εμπιστευτεί τον αδερφό του, φίλοι και γνωστοί πεθαίνουν συνεχώς.Η ζωή του έχει γίνει άνω κάτω,βλέπει και το αδιέξοδο του lifestyle του, βρίσκει τους αγγέλους και βλέπει ότι είναι εξίσου καθίκια με τους δαίμονες και καταλήγει να ψάχνει τον θεό για βοήθεια, με την λογική οτι δεν ξέρει-απέχει και τελικά τρώει χ και εκεί.Τι άλλο μπορεί να σκέφτεσαι?Ποια είναι η επόμενη ιδέα που μπορεί να έχεις δηλαδή?Ήδη πολύ κράτησε.
Kasrith Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Δημοσ. 3 Απριλίου 2010 Εντάξει δεν νομίζω ότι τα παρατάει και τόσο εύκολα.Είναι ένα ράκος σε όλη τη σεζόν, έχει πρόβλημα να εμπιστευτεί τον αδερφό του, φίλοι και γνωστοί πεθαίνουν συνεχώς.Η ζωή του έχει γίνει άνω κάτω,βλέπει και το αδιέξοδο του lifestyle του, βρίσκει τους αγγέλους και βλέπει ότι είναι εξίσου καθίκια με τους δαίμονες και καταλήγει να ψάχνει τον θεό για βοήθεια, με την λογική οτι δεν ξέρει-απέχει και τελικά τρώει χ και εκεί.Τι άλλο μπορεί να σκέφτεσαι?Ποια είναι η επόμενη ιδέα που μπορεί να έχεις δηλαδή?Ήδη πολύ κράτησε. Συμφωνω απολυτα. Απλα παντα ο Ντιν ηταν η κολωνα με το kick-ass attitude. Λογικο ομως να απελπιζεται, αφου ακομα και ο Θεος τους εριξε ακυρο. Επιτελους εχω ορεξη να δω το επομενο Supernatural. Job well done.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Ρε μάγκες εγώ γιατί δεν το βρήκα , για κάντε 1 πμ με download link plx ...
tolis_01 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Δημοσ. 4 Απριλίου 2010 Ρε μάγκες εγώ γιατί δεν το βρήκα , για κάντε 1 πμ με download link plx ... Δεν παίζει να μην το βρίσκεις: Supernatural S05E16 Dark Side of the Moon HDTV XviD FQM eztv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.