Kasrith Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ο πόλεμος ο ένας(κόκκινος),η πείνα ο δεύτερος(μαύρος),ο θάνατος ο τρίτος(ωχρός) Βέβαια τον Θάνατο δεν τον αντιμετωπίσαν αλλά έχει σκάσει μύτη στη σειρά. Γιαυτο ειπα κ γω 2/4.. Δεν υπολογισα Θανατο γιατι ουτε τον ειδαμε, ουτε τον αντιμετωπισαν.. Παντως αυτο που λες στο spoiler κωλολεει Πολυ γαματο αν και δεν ασχοληθηκε με main story.. Ε δεν το λες και φιλλερ... Αφου ασχοληθηκαν με καβαλαριδες, φτανουμε βημα βημα στην τελικη μαχη/αποκαλυψη. Οσο για τον Σαμ, θα επανελθει λογικα στα φυσιολογικα του πλαισια.. Αποτοξινωση ειναι απλα, οπως εχουμε ξαναδει
Kasrith Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα παλι μου αρεσε το Wait your turn!
Deponakias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Γιαυτο ειπα κ γω 2/4.. Δεν υπολογισα Θανατο γιατι ουτε τον ειδαμε, ουτε τον αντιμετωπισαν.. Παντως αυτο που λες στο spoiler κωλολεει Ε δεν το λες και φιλλερ... Αφου ασχοληθηκαν με καβαλαριδες, φτανουμε βημα βημα στην τελικη μαχη/αποκαλυψη. Οσο για τον Σαμ, θα επανελθει λογικα στα φυσιολογικα του πλαισια.. Αποτοξινωση ειναι απλα, οπως εχουμε ξαναδει Δεν αντιλεγω απλα απτην στιγμη που εδειξαν τον πρωτο καβαλαρη θα επρεπε να δειξουν τους υπολοιπους τρεις... Αν το εννοεις ετσι μπορεις να πεις οτι προχωρανε σε αυτο το θεμα σαν στορυ Απο την αλλη ομως το main story ειναι τι θα γινει με λουσιφερ μιχαλακη και τα 2 αδερφια
Kasrith Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Απο την αλλη ομως το main story ειναι τι θα γινει με λουσιφερ μιχαλακη και τα 2 αδερφια Aggreed αλλα για να φτασουμε σαυτο, ειναι must οι καβαλαρηδες
logo15 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Πιστευω οτι οπου νανε θα δουμε τον θεο να εμφανιζετε στην σειρα. Αυτο βεβαια μετα τον Baldur.
LuciferX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ωραιο ηταν το επεισοδιο,αλλα και παλι ειχε καποιες ατελειες,οι οποιες αρχισαν φυσικα απο τοτε που βγηκαν απο το every episode = a new story και εθεσαν ενα συγκεκριμενο. Τον Κας ομως γιατι τον παρουσιαζουν τοσο γελοιο...δε λεει...
Deponakias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Ωραιο ηταν το επεισοδιο,αλλα και παλι ειχε καποιες ατελειες,οι οποιες αρχισαν φυσικα απο τοτε που βγηκαν απο το every episode = a new story και εθεσαν ενα συγκεκριμενο.Τον Κας ομως γιατι τον παρουσιαζουν τοσο γελοιο...δε λεει... Μπα θα διαφωνησω... Ο Κας εχει χασει πολλες απο τις δυναμεις και οσο για την γελοιοποιηση του ισως επειδη ηταν εξαιτιας του λιμου...
ksaplostra Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μπα θα διαφωνησω...Ο Κας εχει χασει πολλες απο τις δυναμεις και οσο για την γελοιοποιηση του ισως επειδη ηταν εξαιτιας του λιμου... Και μην ξεχνάτε οτι δεν έχει ιδεα απο ανθρώπινα πράγματα(κουλτούρα κλπ),οπότε ειναι λογικο να ειναι λιγο κωμικοτραγικός.
nikos21aek Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Πιστεύω ότι ο Κάς είχε τόσο μεγάλη αποδοχή από το κοινό της σειράς και αυτός είναι ο λόγος που τον κρατήσανε και τόσο πολύ και αυτός είναι ο λόγος που ο ρόλος του γίνεται λίγο πιο κωμικός στο στύλ της σειράς.Δεν νομίζω να έλλειπε το κωμικό στοιχείο απο κανέναν από τους κύριους ρόλους.Δεν γίνεται να λείπει και από τον Κας.Εμένα μου άρεσει πολύ που τον έχει γίνει πιο "γελοίος"
Kasrith Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα μου άρεσει πολύ που τον έχει γίνει πιο "γελοίος" +1 ειναι φοβερος ο "γελοιος" Κας
LuciferX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εμενα μου αρεσε να βλεπω στο πλευρο τους εναν παντοδυναμο (τροπος του λεγειν,αλλα δυνατο τελοσπατνων) αγγελο που μολις τον εβλεπαν οι εχθροι...τσιου... Τωρα τον παραεκαναν ανοητο,σε σημειο να τον σωζει ο Ντην.
antonl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Πιστεύω ότι ο Κάς είχε τόσο μεγάλη αποδοχή από το κοινό της σειράς και αυτός είναι ο λόγος που τον κρατήσανε και τόσο πολύ και αυτός είναι ο λόγος που ο ρόλος του γίνεται λίγο πιο κωμικός στο στύλ της σειράς.Δεν νομίζω να έλλειπε το κωμικό στοιχείο απο κανέναν από τους κύριους ρόλους.Δεν γίνεται να λείπει και από τον Κας.[...] Συμφωνώ. Γενικά το ήρεμο (και «αγαθό» κάποιες φορές) στυλ και η δε-λερώνομαι-τσαλακώνομαι-ποτέ καπαρντίνα τον έχουν κάνει ένας απ τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες και για τα δικά μου γούστα. Αν και όταν ο Dean ταξίδεψε στο μέλλον, νομίζω ότι το παρατραβήξανε λίγο
nikos21aek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 1.Καινούριο επεισόδιο 25 Μαρτίου. 2.Επιβεβαιωμένα και 6η σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.