Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xμ δεν το ειχα σκεφτει.. Μιας και ειπε οτι μπορει να παρει καποιο vessel του ιδιου bloodline, ειναι πολυ πιθανο να εχει του κανονικου Τζον μεχρι να δεχτει ο Ντιν.

Πεπρωμενο ξε πεπρωμενο, πιστευω τα αδερφια θα τον φανε τον Λουσι, ασχετα που μας οδηγουν στο battle των αγγελων..

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως δεν με χαλούσε και μάχη μεταξύ Μιχαήλ(που είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο) και Λούσιφερ στο vessel που είναι τώρα.

Για να κλάνουν μέντες όλοι οι άγγελοι με το που τον βλέπουν και να τους έχει με ένα κλαπ φαντάσου τι γαμάτη μάχη θα είναι μεταξύ των δύο Αρχαγγέλων..

Δημοσ.

Αν φτασουμε ποτε στην μαχη, λογικα θα ειναι (καλως η κακως) μεταξυ Σαμ + Ντιν, και οχι των vessels που γνωρισαμε. Αν και θα κωλολεγε αυτο :-D

Αλλα κατι μου λεει, τοσο ευκολα που ξεχνανε το main story και μας γεμιζουν φιλλερς, οτι καπως θα τον φανε τα αδερφια πριν παρουν τα σωματα. Εκτος βεβαια αν γινει αυτο που ειπε ο Kaiser, και σκασει η γκομενα Θεος, και αφου την πεσει στον Ντιν εξοντωνει και τον Λουσι. The End :P

Δημοσ.

Πάντως με μαχαιράκι δεν τον τρώνε.Εδώ δεν μπορούν να την παλέψουν με κανονικούς αγγέλους.Χωρίς Μιχαήλ δεν παίζει να φαγωθεί ο Λούσιφερ.

Μια ιδέα που μου ήρθε τώρα.

Ξέρουμε κανέναν άλλον που έιναι στο bloodline του Ντίν;:lol:

Δημοσ.

o αδερφός του :P

Καλα αυτο οντως θα ηταν τρελο twist!

Αλλα με την λογικη μου μας εχουν δωσει, ο Μιχαλης και ο Λουσι ψαχνουν Winchester αδερφια, οπου ο καθενας θα "ανηκει" σε εναν απο τους αρχαγγελους. Αρα ο Σαμ δεν γινεται να ειναι vessel του Λουσι, οπως και αν ο Τζον ειχε καποιον μικροτερο αδερφο, θα ηταν πιθανο vessel του Λουσιφερ και hands off ο Μιχαλακης :P...

Δημοσ.

Αυτο ναι!

Αυτο ειναι supernatural. Eιναι η φορμα της σειρας που μου αρεσε

παρεπιπτοντως, γαματο οτι

κρατανε απο τον Καιν και τον Αβελ. Και κατι ακομα.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην νικησει η free will. Αν δεν υπηρχε free will τοτε γιατι χολωσκανε οι Αγγελοι και ο Σατανας να πουν το 'ναι'?

Σαν την Ελοιζ στο Λοστ. Αν πιστευει οτι ολα ειναι γραμμενα, τι σκαει?Αφου θα γινει οτι ειναι να γινει.

Δημοσ.

Ε, επειδή σου λέει αν πεις τώρα το ναι θα προλάβω να φάω τον Λούσιφερ όσο είναι ακόμα νωρίς. Αν πεις ναι σε 10 χρόνια θα έχει σηκώσει όλη την κόλαση και θα μου φορέσει το #$%^ καπέλο, θα υποστώ πολλές απώλειες. Ναι θα πεις πάντως...

Δημοσ.

Και εγώ ναι πιστεύω ότι θα πούνε και οι δύο στο τέλος.Αλλά η free will θα κερδίσει με κανέναν άλλο τρόπο.Το ότι θα τους δούμε τον Σαμ σαν Λούσιφερ και τον Ντίν Μιχαήλ το θεωρώ σίγουρο.

Δημοσ.

Δεν λεω οτι δεν θα πουνε. Λεω οτι δεν εχει νοημα το ¨"Θα το κανεις"

Αν ξερουν πως θα εξελιχθει κατι, προς τι το αγχος?

Αποτι ειπε, 'ολες οι λεπτομεριες ειναι προγραμματισμενες"

Μπαααα λεω εγω, αν ηταν ετσι, δεν θα υπηρχε αγχος

Δημοσ.

Δυνατο επισοδειο. 2/4...

2/4 καβαλαριδες...

Αν και μου φανηκε λιγο ακυρο το

ολο θεμα αψυχος Dean... Δηλαδη μεχρη σημερα ηταν καλα, και ξαφνηκα αψυχος? Εγω πιστευα σε ολο το επισοδειο οτι καπως τον απαλαξε ο Micheal απο τους καβαλαριδες, οπως πχ ο Cas τους "εκρυψε" απο τους αγγελους...

Δημοσ.

3/4 καβαλάρηδες!

Πω πραγματικά πολύ δυνατό επεισόδιο.

Δεν προχωράει τόσο πολύ το main story αλλά είναι με διαφορά το πιο δυνατό επεισόδιο που έχει παιχτεί έως τώρα.

Awersome!

Ένα από τα πιο δυνατά τέλος πάντων.Μπορεί να είμαι υπερβολικός λόγω ενθουσιασμού.:-D

Δημοσ.

Πολυ γαματο αν και δεν ασχοληθηκε με main story..

να δουμε τι θα γινει και με τον σαμ που τον εκλεισαν στο υπογειο...

νομιζω αυτος ηταν ο 2ος καβαλαρης μετα τον πολεμο...

Δημοσ.

Ο πόλεμος ο ένας(κόκκινος),η πείνα ο δεύτερος(μαύρος),ο θάνατος ο τρίτος(ωχρός) και μένει μόνο ο άσπρος που συμβολίζει την νίκη και οι απόψεις διίστανται για το αν είναι κακός ή καλός.Άλλοι λένε ότι είναι ο ίδιος ο Λούσιφερ,άλλοι λένε ότι είναι ο αντίχριστος,άλλοι λένε ότι είναι ο Χριστός,άλλοι λένε ότι είναι το άγιο πνεύμα.Να δούμε πως θα τον κάνουνε στο supernatural.

Βέβαια τον Θάνατο δεν τον αντιμετωπίσαν αλλά έχει σκάσει μύτη στη σειρά.

Εν τω μεταξύ τα πιο γαμάτα κομμάτια του επεισοδίου ήταν από τη μια ο Σαμ που ξαναέχει δυνάμεις(Τι δυνάμεις δηλαδή;5 σκότωσε ταυτόχρονα για χαβαλέ) και ξαναγίνεται κακός και από την άλλη η τελευταία σκηνή με τον Ντίν που ζήτησε βοήθεια από τον Θεό και είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ.Το κόβω να λέει το ναι στον Μιχαήλ και απλά να ανοίγει την πόρτα για να ελευθερώσει το θηρίο και ότι είναι να γίνει ας γίνει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...