Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μπάαα... πιστεύω θα τους στριμώξει ο Λούσιφερ για τα καλά στο τέλος και εκεί που θα ετοιμάζονται όλοι για τα καζάνια θα σκάσει μύτη ο Jesus θα στείλει τον "έξω από δω" στα γνωστά λημέρια, θα τους ρίξει και μια ευλογία οτι έκλεισαν θέση στον παράδεισο και θα έχουμε happy end. Τι τηλε-ευαγγελιστές μου λέτε μετά μετά; Τρελή προσέλευση των οπαδών του supernatural στις εκκλησίες, προσευχή, νηστεία, no sex και τα συναφή μέχρι να βγει καινούργια σειρά και να ξαναρχίσουν τις ακολασίες. Αμήν
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Eγω γουσταρω στο τελος ο Θεος να ειναι γυναικα και να την πεσει στον Ντην
Kasrith Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Επιτελους... εσκασαν οι αγγελοι. Τωρα αν ειναι καλο επισοδειο, η αν οχι δε ξερω, δεν μπορεσα να το δω ολο... Αναμενω τον θειο και γω
nikos21aek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Τα έσπασε πολύ άσχημα. Τι άγγελοι;Της παναγιάς τα μάτια γίναν.Και ο Μιχαλάκης έσκασε μύτη.Πολύ cool όμως ο πόστης! Angels are watching over you!
seishirosakura Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα γιατί μου φάνηκε σαν ένα καμουφλαρισμένο filler?
Deponakias Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Eνταξει καλο επεισοδειο ηταν... Μαμησε οταν εσκασε μυτη ο μιχαηλ... Σαν κλαμένα μου!@# ηταν η αννα και ο ουριηλ οταν τον αντικρησαν!
Kasrith Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ο Μιχαλης δεν μπορουσε να τον κανει τον Ντιν να δεχτει εδω και τωρα? Πες ναι και γιατρευω τον Σαμ... Κατα τα αλλα καλο το επισοδειο, επιτελους προχωρησαμε λιγο. Τα διαλυει ο Μιχαλης Τα έσπασε πολύ άσχημα.Angels are watching over you! They sure are :-D
firewalker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ καλό!!! Καλα ο Μιχαλης δεν μπορουσε να τον κανει τον Ντιν να δεχτει εδω και τωρα? Πες ναι και γιατρευω τον Σαμ... Λογικά θα πρέπει να γίνει στην σωστή χρονική περίοδο.
Kasrith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Λογικά θα πρέπει να γίνει στην σωστή χρονική περίοδο. Μα ο Μιχαλης θα μπορουσε ανετα να τον κανει τον Ντιν να δεχτει, και μετα να τον εστελνε στο 2010, οπου θα τον περιμενε ο 30+years Μιχαλης... Απο την αλλη βεβαια, μας δωσαν να καταλαβουμε οτι το μελλον δεν αλλαζει, δεν υπαρχει free will οποτε θα δουμε καποιοα μερα την μαχη Μιχαλης vs Λουσι. Αρα γιατι να τον εκβιασει με την δυστυχια του Σαμ, αφου θα παρει αυτο που θελει anyway. Ειναι και αγγελος στην τελικη Τεσπα, λεπτομεριες ειναι αυτες
nikos21aek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Έγώ πιστεύω είμαι 99% σίγουτος ότι τον Λούσιφερ θα τον σκοτώσει ο Σαμ.Δεν ξέρω πως θα γίνει αλλά πιστεύω ότι αυτό θα είναι η μεγάλη έκπληξη του τέλους.
Kasrith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Έγώ πιστεύω είμαι 99% σίγουτος ότι τον Λούσιφερ θα τον σκοτώσει ο Σαμ.Δεν ξέρω πως θα γίνει αλλά πιστεύω ότι αυτό θα είναι η μεγάλη έκπληξη του τέλους. Ε δεν το λες και εκπληξη ... Σαμ, Ντιν (ειτε μονος ειτε σαν Μιχαλης) η ο Θεος θα μας την κανει την δουλεια...
nikos21aek Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τι λες ρα; Ο Σαμ είναι το vessel του Λούσι. Το πεπρωμένο κτλ κτλ.. Δεν μπορώ πραγματικά να σκεφτώ έναν τρόπο για να το καταφέρουν κάτι τέτοιο χωρίς σεναριακές κωλοτούμπες. Το πιο πιθανό είναι ο Μιχαήλ ή ο Θεός.Εγώ ποντάρω στην έκπληξη γιατί ξέρω ότι στάνταρ κάπως θα τα καταφέρει να το κάνει και να μείνουμε μλκές τελείως. Πάντως τον ηθοποιό που έπαιξε τον νεαρό Τζόν δεν έπρεπε να τον κάψουν έτσι.Παραήταν πολύ καλός ως Μιχαήλ.Θα έπρεπε να τον χρησιμοποιούσαν σαν Μιχαήλ αργότερα.Τώρα είμαι περίεργος στην επόμενη συνάντηση ποιός θα κάνει τον Μιχαήλ..Λέτε να έχουμε καμία επιστροφή του κανονικού Τζόν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.