nikos21aek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ώραίο επεισοδιάκι.. Αλλά filler.Θα μπορούσε να είναι πολύυυυ δυνατό αλλά κιάλλη αναμονή..
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! Θα με θυμηθειτε στο τελος. Το Supernatural καθε χρονο ειχε 7-8 main story και καμια 12αρια fillers Φετος μας φλομωσαν στην αρχη με Main story. Καποτε πρεπει να δειξουν και τα fillers. Θα θελατε να γινει ο χαμος τωρα και να παει μετα 5χ14-5χ20 με fillers και να περιμενουμε 2 μηνες για ενα κεντρικο επισοδειο? Αναγκαιο κακο ειναι...
Deponakias Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!Θα με θυμηθειτε στο τελος. Το Supernatural καθε χρονο ειχε 7-8 main story και καμια 12αρια fillers Φετος μας φλομωσαν στην αρχη με Main story. Καποτε πρεπει να δειξουν και τα fillers. Θα θελατε να γινει ο χαμος τωρα και να παει μετα 5χ14-5χ20 με fillers και να περιμενουμε 2 μηνες για ενα κεντρικο επισοδειο? Αναγκαιο κακο ειναι... Στις πρωτες 2 season τα μαιν στορυ επεισοδια ηταν τα πρωτα 2 και τα τελευταια 2 απλα απτην 3η και μετα αρχισαν να βαζουν περισσοτερο ιστορια και μας κακομαθανε ... Τωρα αμα το πηγαινουν και για 6η καλα κανουν θα δειξει στην πορεια.. btw καλο επεισοδιο!
KaizerSoze Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ο Κριπκε εχει πει οτι η ιστορια που ειχε απο την αρχη στο μυαλο του ολοκληρωνεται φετος. Το CW θελει να παει για 6η αφου εχει τα δικαιωματα και ο ιδιος ο Κριπκε δεν εχει πει οτι θα σταματησει σιγουρα αν του πουν για 6η, επιμενει ομως οτι το story του τελειωνει φετος.
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ας το τελειώσουν φέτος όπως πρέπει και αν θέλει το κανάλι να κάνει και 6η σεζόν όλο και κάπως θα βρεί για να το συνεχίσει.Μια σεζόν που κάποιος δαίμονας θα προσπαθεί να εκδικιθεί τα αδέρφια πχ.Ή ξέρω εγώ να είναι το στόρυ στο πως θα ξανασμίξουν τα αδέρφια(γιατί ο Σάμ λογικά ως Λούσιφερ θα τα τινάξει) Χαλαρά γίνεται και αν έχει και δυνατές σκηνές και δυνατά επεισόδια θα λέει κιόλας(Θα ξεφτυλιστεί λίγο άλλα άμα έχει δυνατά επεισόδια και σασπένσς θα βλέπετε.Το ίδιο έλεγα και όταν τελείωσε η 3η σεζόν πως σκατά θα αποκτήσει ενδιαφέρον και η 4η τα απογείωσε όλα) Αμα είναι να φάμε στη μάπα 20 φίλλερς ακόμη δηλαδή καλύτερα έτσι. Και δεν είναι τα φίλλερς το θέμα.Τα περισσότερα ωραία είναι.Το θέμα είναι τα μη δυνατά επεισόδια. Δηλαδή εντάξει,πρέπει να μας δείξουν κανένα καβαλάρη,τον Θάνατο,τι θα γίνει με το μενταγιόν,θα τον βρεί ο Κας τον Tέο; ίσως να βάλουν και τον Αντίχριστο στο παιχνίδι,τον Μιχαήλ,να μπούν οι μονομάχοι στα σώματα των αδερφιών και την τελική μάχη.Χαλαρά θα μπορούσαν να μην ξαναδείξουν φίλλερ μέχρι το τέλος.Αυτοί ανεβάσαν τον πήχη τόσο πολύ.Δεν γίνεται να είναι ελεύθερος ο Θάνατος και να μας δείχνει πως σκοτώνουν ένα φαντασματάκι 4ης διαλογής.Τουλάχιστον δηλαδή ας δείξουν στο τελευταίο 5άλεπτο κάτι σχετικό με την ιστορία.Όχι τόσο ξεκάρφωτα επεισόδια.
antonl Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ας το τελειώσουν φέτος όπως πρέπει και αν θέλει το κανάλι να κάνει και 6η σεζόν όλο και κάπως θα βρεί για να το συνεχίσει.Μια σεζόν που κάποιος δαίμονας θα προσπαθεί να εκδικιθεί τα αδέρφια πχ.Ή ξέρω εγώ να είναι το στόρυ στο πως θα ξανασμίξουν τα αδέρφια(γιατί ο Σάμ λογικά ως Λούσιφερ θα τα τινάξει)[...] Δε διαφωνώ αλλά αν τελειώσει αυτή η σεζόν με τ αδέρφια να μας σώζουν απ την αποκάλυψη, τι πιο δυνατό θα μπορούσε να χει η επόμενη σεζόν; Τα πιθανά σενάρια που αναφέρεις, λίγο πολύ τα χουμε δει στους πρώτους κύκλους και όσο να ναι θα φαίνεται κάπως ξενέρωτο/χλιαρό από κει που ο σκοπός ήταν να σώσουν 6-7 δις κόσμο να προσπαθούν για κάτι λιγότερο. Γνώμη μου
nikos21aek Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι κάτι πιο δυνατό δεν γίνεται να υπάρξει σαν στόρυ.Θα ξεφτυλιστεί το στόρυ.Απλά γίνεται να έχουμε δυνατά επεισόδια,(μάχες,σασπένς,καλός αντίπαλος) και κάπως έτσι να μπορέσουν να το διατηρήσουν σε κάποιο επίπεδο που να βλέπετε. Για εμένα 1000 φορές αυτό από το να δούμε άλλα 8 φίλερς φέτος και άλλα 16 του χρόνου μέχρι να παλέψουν με τον Λούσιφερ.
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δε διαφωνώ αλλά αν τελειώσει αυτή η σεζόν με τ αδέρφια να μας σώζουν απ την αποκάλυψη, τι πιο δυνατό θα μπορούσε να χει η επόμενη σεζόν;Τα πιθανά σενάρια που αναφέρεις, λίγο πολύ τα χουμε δει στους πρώτους κύκλους και όσο να ναι θα φαίνεται κάπως ξενέρωτο/χλιαρό από κει που ο σκοπός ήταν να σώσουν 6-7 δις κόσμο να προσπαθούν για κάτι λιγότερο. Γνώμη μου Ε ναι κάτι πιο δυνατό δεν γίνεται να υπάρξει σαν στόρυ.Θα ξεφτυλιστεί το στόρυ.Απλά γίνεται να έχουμε δυνατά επεισόδια,(μάχες,σασπένς,καλός αντίπαλος) και κάπως έτσι να μπορέσουν να το διατηρήσουν σε κάποιο επίπεδο που να βλέπετε. Για εμένα 1000 φορές αυτό από το να δούμε άλλα 8 φίλερς φέτος και άλλα 16 του χρόνου μέχρι να παλέψουν με τον Λούσιφερ. Δεν γίνεται να έχουν κάτι πιο δυνατό; Μπορούν να "νικήσουν" τον Lucifer σε αυτή τη σαιζόν και αν το πάνε για 6η να βρει ο Κας τον Γιαχβέ. He will be pissed επειδή ο κόσμος τη γλύτωσε στην ουσία στο παρά τσακ και θα αρχίσει τις ακρίδες, τα κόκκινα ποτάμια και τις βροχούλες
Kasrith Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ε ναι κάτι πιο δυνατό δεν γίνεται να υπάρξει σαν στόρυ.Θα ξεφτυλιστεί το στόρυ.Απλά γίνεται να έχουμε δυνατά επεισόδια,(μάχες,σασπένς,καλός αντίπαλος) και κάπως έτσι να μπορέσουν να το διατηρήσουν σε κάποιο επίπεδο που να βλέπετε. Για εμένα 1000 φορές αυτό από το να δούμε άλλα 8 φίλερς φέτος και άλλα 16 του χρόνου μέχρι να παλέψουν με τον Λούσιφερ. Θα συμφωνησω.. Θα μπορουσαν να κανουν πολλα τωρα, υπαρχουν τοσες ιδεες, πολλες οι οποιες προαναφερθηκαν σε αλλα ποστς, και δεν κανουν τπτ απ'ολα αυτα. Ας την τελειωσουν την ιστορια φετος, και ας μας βομβαρδισουν με φιλλερς του χρονου
Members gsarig Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Του χρόνου μπορεί να παλέψουν με τον ίδιο το θεό και του παραχρόνου η υπέρτατη πρόκληση: Τσακ Νόρις.-
mindtrapper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Του χρόνου μπορεί να παλέψουν με τον ίδιο το θεό και του παραχρόνου η υπέρτατη πρόκληση: Τσακ Νόρις.- Ναι και στην 8η σαιζόν crossover με 24: ZOMBIE TERRORISTS!
Kasrith Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Του χρόνου μπορεί να παλέψουν με τον ίδιο το θεό και του παραχρόνου η υπέρτατη πρόκληση: Τσακ Νόρις.- Ε μη το παρατραβας και συ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.