Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Πωπω... μόλις το είδα. Πήραμε αποζημίωση για τα 10 fillers... Ο Καστιήλ έχει χάσει την θεία χάρη, γι' αυτό δεν μπορούσε να θεραπεύσει και πληγές. Τώρα έμαθε ότι δεν μπορεί και να εξορκίσει δαίμονες.
john2gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Γιατί μου θυμίζει κάτι αυτό το επεισόδιο; De ja vu καταστάσεις, σαν να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ταινία ή κάτι τέλος πάντων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Γιατί μου θυμίζει κάτι αυτό το επεισόδιο; De ja vu καταστάσεις, σαν να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε ταινία ή κάτι τέλος πάντων. Constantine, Gabriel όταν πήγε να ρίξει μπουνίδι στον Lucifer?
john2gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Όχι όχι. Για όλο το επεισόδιο μιλάω. Όλες οι στιγμές ήταν σαν να τις έχω δει σε κάποια ταινία (όχι στις blockbuster)
Yponomeftis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Τρομερό απλά το επεισόδιο.Και σε κάνει να αναρωτιέσαι για τα fillers.Όχι ότι δε τα απολαμβάνω και δε γελάω,αλλά φανταστείτε να ήταν είχαν όλα τα επεισόδια τόσο σοβαρές ερμηνίες και δυστυχή γεγονότα.Και αυτό που θέλαν να πετύχουν στο επεισόδιο το πέτυχαν περίφημα. Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι αποκάλυψη.Γεμάτη πόνο,απώλειες θυσίες.Και σε αυτό τα επεισόδιο τα είδαμε όλα.Κατάλαβαν επιτέλους ότι it's getting serious και μπορεί ο κόσμος να τελειώσει.Φοβερές οι ερμηνίες από όλους και η ερμηνία του Lucifer πολύ πετυχημένη.Πολλά μπράβο στον Kripke που κατάφερε και κράτησε τη σειρά σε τέτοια επίπεδα 5 seasons τώρα.
mindtrapper Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Όχι όχι. Για όλο το επεισόδιο μιλάω. Όλες οι στιγμές ήταν σαν να τις έχω δει σε κάποια ταινία (όχι στις blockbuster) http://www.imdb.com/title/tt0114194/ ίσως;
Kasrith Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Βρε και στους prive τράκερς του εξωτερικού το ίδιο γίνεται.5-10 λεπτά μόλις τελειώσει η προβολή στην Αμερική.Αλλά ο άλλος τα έχει δει κιόλας μέχρι τότε! Βtw Πόσο έσπειρε το επεισόδιο όμως;;;Παίζει να είναι το καλύτερο όλης της σειράς εώς τώρα. Εσπειρε δεν λες τιποτα, ελπιζω και το 11 να ειναι στα ιδια επιπεδα (βλεπε I Know What You Did Last Summer + Heaven and Hell) Οσο για το πως τα βλεπω τοσο γρηγορα, μετακομισα τον Ιουνιο στον Καναδα, και τα βλεπω live στη tv
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Οσο για το πως τα βλεπω τοσο γρηγορα, μετακομισα τον Ιουνιο στον Καναδα, και τα βλεπω live στη tv OMG you cheat
vicky_vasiliki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια!βλεπω ειστε φαν του supernatural...βασικα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε αν ο 5 ος κυκλος ειναι και ο τελευταίος και καμια μικρη πληροφορια του τι προκρ=ειται να γινει δεν θα με χαλαγε...ευχαριστω!
Yponomeftis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ο δημιουργός είχε ξεκαθαρίσει ότι εξ'αρχής είχε σχεδιάσει ιστορία που θα καλυπτόταν σε 5 seasons,για αυτό και θα προτιμούσε να τέλειωνε στην πέμπτη season.Επίσης έχει πει ότι αυτός τουλάχιστον θα μείνει στη σειρά για 5 seasons,όμως το δίδυμο έχει συμβόλαιο για 6 χρόνια.Οπότε αν τα νούμερα συνεχίζουν να είναι καλά μπορεί να υπάρξει 6η season,αλλά μάλλον χωρίς τον Kripke,κάτι που δε θέλω να γίνει με την καμία.Αν φύγει ο Kripke τέλος η σειρά.
speedy23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Το ειδα χτες το επεισοδιο.Εξαιρετικο πραγματικα με ουσια και καλες ερμηνειες.Απο τα καλυτερα ever σε ολα αυτα τα χρονια που παιζεται η σειρα.
pappous_soulis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Θα συμφωνήσω με τον από πάνω, πολύ δυνατό επεισόδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.