Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 you are doing it wrong... (οεο)
firewalker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ειδατε τι ελεγα στα προηγουμενα ποστ?ΑΥΤΟ ειναι το Supernatural, φρεσκιες ιδεες, κουλ στησιμο, ατακες και μεσα απο αυτα να παιρναει και το main story Τα τελευταια επισοδεια με το αρχικο στησιμο ειναι πολυ δυνατα(αν και για μενα η 4η σεζον παραμενει κορυφαια μεχρι στιγμης) Η φαση με τον Dr.Sexy MD ηταν απλα...Lol ΥΓ. Για μενα παντως παραμενει καλυτερη στιγμη της σειρας το Eye of the Tiger απο τον Jensen Ackles. Μπορω να βλεπω και να ξαναβλεπω εκεινο το 3λεπτο, μεγαλος καραγκιοζης, ανετα πηγαινα για μπυρες και γελοιοτητες με το τυπακι:lol: ΥΓ2. Δεν μπορω ρε μαλακα:lol:κοιτα παιδι ρε φιλε:lol: Και εγώ το έχω δει καμιά 20αρια φορές.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το βιντεάκι είναι αξέχαστο μάγκες ... Πολύ τυπάς πρέπει να'ναι ο Jensen ....
paokara Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Πολύ γέλιο και εκεί που κοροιδεύουν CSI:Maiami.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 David Caruso FTW ρε!
speedy23 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Ετσι ετσι thresh.Ο Jim Carrey τον παριστανει απιστευτα.
Kasrith Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κατα την αποψη μου, το πρωτο βαρετο επεισοδειο της σεζον... Ουτε αστειες ατακες ειχε για να κρατησει το ενδιαφερον. Το μονο "αστειο" ηταν που τα πραγματα γινοταν διπλα, μια απο τους πραγματικους και μια απο τους φαν. Αλλα και αυτο γρηγορα το βαρεθηκα, μιας και χρησιμοποιηθηκε επαναλημενα. Γενικοτερα μαρεσει το στυλ του Supernatural, δε πα να γινεται αποκαλυψη, εμεις κυνηγαμε φανταζματακια και γεμιζουμε τη σεζον φιλλερ. Απλα δεν μου φανηκε διασκεδαστικο το συγκεκριμενο. Καθε σειρα εχει bad days
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Καλό ήτανε. Απλά η σειρά έχει ανεβάσει τόσο τα στάνταρτ που άμα βγει κάτι μέτριο σου χτυπάει άσχημα. Αντε βρήκανε άκρη για το Κόλτ. Μάλλον από τον επόμενο γύρο αρχίζει το πανηγύρι...
Kasrith Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Καλό ήτανε. Απλά η σειρά έχει ανεβάσει τόσο τα στάνταρτ που άμα βγει κάτι μέτριο σου χτυπάει άσχημα. Αντε βρήκανε άκρη για το Κόλτ. Μάλλον από τον επόμενο γύρο αρχίζει το πανηγύρι... Μαλλον εχεις δικιο για τα στανταρτ της σειρας.. Δεν ξερω, δεν με ενθουσιασε καθολου.. Αντε καιρος ηταν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 όλα τα λεφτά του συγκεκριμένου επεισοδίου ήταν στο τέλος (making of σκηνές λογικά)
seishirosakura Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 - Σαμ, σε αγαπάω αλλά δεν σε θέλω - Θα ζήσω - Γεια σου γλυκούλη - Γεια - Α ναι ρε, το κολτ δεν το έχει η Λίλυθ Σε κανέναν άλλο δε φάνηκε ξέμπαρκη αυτή η αποκάλυψη; Τα επεισόδια, κρίνοντας τα σαν αυτά που είναι (filler), είναι καλά. Tο αν ωστόσο σου αρέσει ο δρόμος που ξανατράβηξε το Supernatural είναι κάτι το διαφορετικό και συζητήθηκε άνωθεν
nikos21aek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 E κολλούσε λίγο που τους είπαν... Έχουμε να ψάξουμε το κόλτ,να σταματήσουμε τον διάβολο και μας τραβολογάτε.. Αλλά εντάξει την βάλαν μόνο και μόνο τη σκηνή για να προχωρήσει η ιστορία.Το supernatural πάντα είχε fillers.Με τον ίδιο ρυθμό πάντα.Στο 10ο-11ο επεισόδιο άρχιζε να κορυφώνεται η πλοκή.Αν τα βλέπαμε όλα μαζί σερί δεν θα χαλούσε κανέναν απολύτως.Απλά τα βλέπουμε ένα ένα και περιμένουμε να προχωρήσει η ιστορία και ξινίζουμε λίγο όταν δεν γίνεται.Στάνταρ θα γίνει και αυτό όμως.Δεν με έχει απογοητεύσει τόσα χρόνια.Τώρα θα το κάνει που η ιστορία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο τελείως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.