Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες να το πάνε και 6η σεζόν;

Εντάξει τα φίλερ δεν τα αποφεύγεις,δεν γίνεται αλλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει έως τώρα και ένα πολύ μα πολύ δυνατό επεισόδιο;Περιμένουμε..να δούμε την έρευνα του Καστιέλ με το μενταγιόν,τους άλλους 3 καβαλάρηδες(ο 4ος είναι ο Λούσιφερ οπότε άλλους 2 πες),εξελίξεις με τον Μπόμπι να ξαναπερπατήσει κάπως ή να πεθάνει,τον Λούσιφερ μια φορά σε δράση,τον αρχάγγελο Μιχαήλ,εξελίξεις στο θέμα τα αδέρφια είναι vesel σημαντικό,την τελική μάχη.

Πότε θα προλάβουν τα βάλουν όλα αυτά σε 15 επεισόδια που απομένουν;Που το επόμενο είναι και αυτό φίλερ;

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γενικα νομιζω οτι ενω η 5η σεζον ειχε ολες τις προοπτικες να απογειωθει για καποιο λογο μενει στασιμη σε fillerακια.

Πιθανον να αφηνουν τα καλα για το τελος, πιθανον να γινει αυτο που ειπε ο Νικος, να πανε για 6η δηλαδη.

Δημοσ.
Εντάξει τα φίλερ δεν τα αποφεύγεις,δε...

Γιατι καλέ, για να αφήσει καιρό στο manga να πάει μπροστά;

Μαλακιούλες για να το τραβήξουν είναι, τι άλλο;

Δημοσ.
Γιατι καλέ, για να αφήσει καιρό στο manga να πάει μπροστά;

Μαλακιούλες για να το τραβήξουν είναι, τι άλλο;

Για δύο λόγους.Ο ένας ότι υπάρχει μεγάλο κοινό που τη σειρά την γουστάρει όπως ξεκίνησε στην αρχή.Δηλαδή με αυτοτελείς ιστορίες aka φίλερς.Δεν μπορείς να πεις ότι δεν γαμάνε..

Ε και ο δεύτερος λόγος για να κρατήσει σε περισσότερη αγωνία τους υπόλοιπους.Δλδ τρώς 3 φίλερ στη μάπα και το 9ο το επεισόδιο είναι επεισοδιάρα και στα σκάει.

Δεν ξέρω...τα φίλερ είναι διαδικαστικά και δεν γουστάρεις επειδή δεν προχωράει η ιστορία,αλλά δεν θα γούσταρα να μην υπάρχουν και μερικά φίλερ.Το τελευταίο ας πούμε ήταν πολύ καλό.

Δημοσ.
Για δύο λόγους.Ο ένας ότι υπάρχει μεγάλο κοινό που τη σειρά την γουστάρει όπως ξεκίνησε στην αρχή.Δηλαδή με αυτοτελείς ιστορίες aka φίλερς.Δεν μπορείς να πεις ότι δεν γαμάνε..

Ε και ο δεύτερος λόγος για να κρατήσει σε περισσότερη αγωνία τους υπόλοιπους.Δλδ τρώς 3 φίλερ στη μάπα και το 9ο το επεισόδιο είναι επεισοδιάρα και στα σκάει.

Δεν ξέρω...τα φίλερ είναι διαδικαστικά και δεν γουστάρεις επειδή δεν προχωράει η ιστορία,αλλά δεν θα γούσταρα να μην υπάρχουν και μερικά φίλερ.Το τελευταίο ας πούμε ήταν πολύ καλό.

Πολυ σωστος!Οσοι παρακολουθουσαν την σειρα απο τις πρωτες season μπορουν να το καταλαβουν αυτο!Τα Fillers ειναι η μιση επιτυχια για αυτην την σειρα και προσωπικα δεν με χαλανε καθολου για το λογο που αναφερθηκε και ο Νικος!

Δημοσ.

Προσωπικά ξεκίνησα να βλέπω Supernatural αρκετά αργά. Συγκεκριμένα, ξεκίνησα μέσα δεύτερης σεζόν. Προηγουμένως είχα δει ξέμπαρκα επεισόδια (από τα αυτοτελή τα αρχικά) και ξενέρωσα. Κόλλησα μόνο όταν είδα επεισόδια από την κυρίως ιστορία.

Μπορεί σε άλλους όντως να αρέσει όπως ήταν αρχικά η σειρά - σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με κάτι τέτοιο. Και σίγουρα δεν θα έλεγα ότι γαμάνε. Ειδικά επεισόδια όπως αυτό με το παιδάκι με τσατίζουν αφάνταστα γιατί έτσι ουσιαστικά "καίνε" καλές ιδέες. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν θα δούμε συνέχεια του επεισοδίου αυτού ενώ η ιστορία είχε τα φόντα να γίνει κάτι πολύ καλύτερο από ένα ξέμπαρκο filler.

Μερικά filler όντως τα σπάνε (το loop με τον trickster παραδείγματος χάριν το είχα καταευχαριστηθεί, αλλά η σειρά ως τώρα είχε πολύ περισσότερα filler απ'ότι θα'πρεπε. Έλεος δηλαδή, ήρθε η αποκάλυψη και στη Βιλα Ρίμπα ακόμα πλένουν. Προσωπικά θέλω να μου κρατάνε την αγωνία με την ιστορία και όχι με το να μου πρήζουν τα @@ μέχρι να προχωρήσει λιγάκι η ιστορία. Τώρα βέβαια θα μου πεις "Θέλε" και καλά θα κανεις :rolleyes:, αλλά συζήτηση κάνουμε - μην παριστάνουμε ότι τα filler είναι κάτι άλλο από ξεζούμισμα ή ότι δεν θα προτιμούσες 10 γαμάτα επεισόδια στη σειρά που έχουν σχέση με το main story από 5 filler / 5 κανονικά.

EDIT: Σαν μεγάλο δεν βγήκε το post? :o

Δημοσ.

Βασικά το επεισόδιο με το παιδάκι ήταν πολύ καλό ακόμη και σαν φίλερ να το πάρεις και αποκλείεται να μην ξαναεμφανιστεί αργότερα.Το καλό με το παιδάκι αυτό είναι ότι ότι ώρα θέλει βρίσκετε όπου θέλει.Πολύ εύκολα το εμφανίζουν ξανά προς το τέλος.

Αυτό που θέλεις λέγεται καλημέρα ζωή και τελείωσε πριν χρόοοονια..:P

Εγώ προτιμώ το σερί καλών επεισοδίων να είναι στο τέλος και να εξαντλήσουν τα φίλερς τώρα στην αρχή.Σίγουρα επειδή το βλέπουμε βδομάδα βδομάδα και δεν τα βλέπουμε όλα μαζί είναι λίγο ξενέρωτο,δίκαιο έχεις ότι η ιστορία έχει κολλήσει λίγο αλλά ακόμη αρχή είναι.Βασικά πάει μέχρι στιγμής κάπως έτσι..

1.Ιστορία

2.Φίλερ δυνατό

3.Ιστορία

4.Ίστορία δυνατό

5.Φίλερ

6.Ίστορία αδύναμο

7.Φίλερ

Εντάξει για αρχή δεν είναι και άσχημα.Απλά το περιμένουμε πως και πως κάθε βδομάδα να δούμε τη συνέχεια της πλοκής και το πάει λίγο πίσω.Αν τα βλέπαμε όλα μαζί δεν θα τη λέγαμε και κακή σεζόν.Τα φίλερ και τα 3 ήταν πολύ καλά.

Δες ταινίες μεταφυσικού περιεχομένου που κυκλοφορούν(paranormal effect) που βραβεύονται κιόλας και πόσο μάπα είναι και μετά κρίνε τα φίλερ σαν αυτοτελή ιστορίες..;)

Για τους φαν του είδους είναι πολύ καλά και είναι η μισή συνταγή της επιτυχίας του SN

Δημοσ.
Βασικά το επεισόδιο με το παιδάκι ήταν πολύ καλό ακόμη και σαν φίλερ να το πάρεις και αποκλείεται να μην ξαναεμφανιστεί αργότερα.Το καλό με το παιδάκι αυτό είναι ότι ότι ώρα θέλει βρίσκετε όπου θέλει.Πολύ εύκολα το εμφανίζουν ξανά προς το τέλος.

Αυτό που θέλεις λέγεται καλημέρα ζωή και τελείωσε πριν χρόοοονια..:P

Εγώ προτιμώ το σερί καλών επεισοδίων να είναι στο τέλος και να εξαντλήσουν τα φίλερς τώρα στην αρχή.Σίγουρα επειδή το βλέπουμε βδομάδα βδομάδα και δεν τα βλέπουμε όλα μαζί είναι λίγο ξενέρωτο,δίκαιο έχεις ότι η ιστορία έχει κολλήσει λίγο αλλά ακόμη αρχή είναι.Βασικά πάει μέχρι στιγμής κάπως έτσι..

1.Ιστορία

2.Φίλερ δυνατό

3.Ιστορία

4.Ίστορία δυνατό

5.Φίλερ

6.Ίστορία αδύναμο

7.Φίλερ

Εντάξει για αρχή δεν είναι και άσχημα.Απλά το περιμένουμε πως και πως κάθε βδομάδα να δούμε τη συνέχεια της πλοκής και το πάει λίγο πίσω.Αν τα βλέπαμε όλα μαζί δεν θα τη λέγαμε και κακή σεζόν.Τα φίλερ και τα 3 ήταν πολύ καλά.

Βρε άσχημα δεν είναι, ξενέρωτα είναι. Εδώ λέμε τι θα θέλαμε στην ιδανική των περιπτώσεων. Εγώ λοιπόν θά θελα φουλ ιστορία. Γούστα είναι αυτά.

Θες να μου πεις οτι ο Θεοχάρης δεν ζει πια; :-D

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον seishirosakura.Και εγώ πέτυχα τη σειρά στο star παλιά πριν κάνα 2 χρόνια στα μέσα της δεύτερης season.Και αφού είδα την ιστορία με τον YED και τον Sam σαν "ειδικό" παιδί,πραγματικά ήθελα να μάθω γιατί γίνονται τελικά όλα αυτά.Όχι ότι δε μ'άρεσαν τα μεμονωμένα επεισόδια,απλά θα προτιμούσα να υπάρχουν οι χαβαλέ ιστορίες μέσα σε επεισόδια που συνεχίζουν την πλοκή.

Το Supernatural είναι από τις λίγες σειρές που συνεχίζω να απολαμβάνω ακόμα και τώρα στην πέμπτη season.Και ο λόγος μάλλον(για να μην πω σίγουρα)είναι ότι είχε και αυτά τα χαβαλέ επεισόδια για να διατηρεί την ιστορία σε υψηλά επίπεδα και να μην επαναλαμβάνεται(δες Prison Break).Και πιστεύω ακόμα και αν μου δινόταν η ευκαιρία δε θα άλλαζα τίποτα στη σειρά.Ο Kripke έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και δεν πιστεύω να μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό.

Και τώρα στη πέμπτη,όπως και στη τέταρτη,όταν έρθει η ώρα να ξετυλιχτεί το main story,πιστεύω δε θα απογοητευτούμε.

Δημοσ.
Και ο λόγος μάλλον(για να μην πω σίγουρα)είναι ότι είχε και αυτά τα χαβαλέ επεισόδια για να διατηρεί την ιστορία σε υψηλά επίπεδα και να μην επαναλαμβάνεται(δες Prison Break).

Ή αλλιώς, δεν παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του... Λάθος που κάνουν οι περισσότερες Αμερικάνικες σειρές.

Δημοσ.
Ή αλλιώς, δεν παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του... Λάθος που κάνουν οι περισσότερες Αμερικάνικες σειρές.

Δεν νομίζω πως συμβαίνει αυτό.Γιατί δε φέρανε τα fillers επεισόδια τώρα,αλλά από την πρώτη season είχε το supernatural στοιχείο μαζί με το κωμικό.Και επειδή δε θέλαν να φύγουν από την original "συνταγή" συνεχίζουν με αυτά ακόμα και τώρα που γίνεται η Αποκάλυψη.Και πιστεύω ότι το supernatural παίρνει πολύ σοβαρά τον εαυτό του.

Δημοσ.

Για καλό το είπα πριν. Ακόμα και στα μη-fillers επεισόδια υπάρχουν χαρακτήρες και διάλογοι που ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα. Έτσι δεν καταλήγεις να γελάς εκεί που πάνε να βάλουν κάτι δραματικό, όπως σε άλλες σειρές.

Γενικά το Supernatural δεν είναι να το παίρνεις full στα σοβαρά, είναι μια σειρά που τη βλέπεις για να περνάς καλά μια ώρα την εβδομάδα και το ξέρουν και οι δημιουργοί του αυτό. Έτσι δεν θα έπρεπε να είναι όλες αυτού τού είδους οι σειρές ;

Κι επειδή έχεις και avatar PB, στην τέταρτη σεζόν το έβλεπα και γέλαγα σε κάθε επεισόδιο (μέχρι να το κόψω τελείως). Είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός των δημιουργών του...

Δημοσ.

Όντως η τέταρτη σαιζόν του Prison Break ήταν αστεία(μα συσκευή που ρουφάει τα δεδομένα?!?!?Για το Θεό!).Ευτυχώς δε συμβαίνει το ίδιο και με το Supernatural.

Παρεπιπτόντως ωραίο το τελευταίο επεισόδιο με το

γέρο Dean.Και ανυπομονώ για το επόμενο με τον trickster.

Δημοσ.
Το επεισόδιο μια χαρά ήταν.

Η σειρά σα να'χει πάρει την κάτω βόλτα όμως. Η κεντρική ιστορία δε προχωράει, και γενικά apocalypse my ass.

****Πριν απαντησω, να πω οτι ειναι απο τα σπανια ποστ γιατι λογω συνθηκων φετος δεν τα εβελεπα καθε βδομαδα και γιαυτο δεν εμπαινα στο τοπικ για να μην φαω σποιλερ.

Οποτε αν κατι εχει ηδη συζητηθει ή ειπωθει μην μου την πεσετε, δεν εχω διαβασει σχεδον κανενα ποστ μεχρι τωρα

Διαφωνω, ειδα καπακια τα 3 τελευταια. ΤΩΡΑ για μενα φτιαχνει η σειρα και εξηγουμαι

Σαν σειρα παντα πονταρε στο στυλ, την πρωτοτυπια και της διαφορετικοτητα των επισοδειων(χιουμοριστικα, θριλερ, περιπετεια, main mythology κτλ)

Για μενα το ξεκινημα λοιπον, των 4 πρωτων ηταν πολυ lame, ηταν αλλη μια σειρα για το Καλο και το Κακο και κυριως προβλεψιμη με την μαχη των 2 αδελφων, με τις κοντρες, με τα χωριζω ξανασμιγω και κυριως ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ρε αδελφε.

ναι, οκ το καταλαβαμε, ο καθενας σας εχει τους εσωτερικους δαιμονες, εχει κανει κατι για το οποιο μετανιωνει, οι Αγγελοι και οι Δαιμονες τελικα δεν ειναι τοσο ασπρο-μαυρο, ναι ο ανθρωπος παλευει αναμεσα στις 2 πλευρες μπλα μπλα μπλα

Γενικα πιο πολυ μιλαγανε παρα δειχνανε. Και βεβαια δεν γινοταν και κατι μεγαλειωδες στα πρωτα 4 ωστε να πεις wow action series κτλ. Αυτο εμενα με ξενερωνε. Κλαψα, μιρλα, απολογιες, συγγνωμες, χωρισματα, συμφιλιωσεις ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ prison breakακα καταλοιπα και μαλιστα χωρις να εχει το background για να το γυρισει τοσο πολυ στην σκεψη και το συναισθημα. Δεν βλεπαμε supernatural, το grey's anatomy βλεπαμε

Προτιμω χιλιες φορες την παλια φορμα, των freak of the week επισοδειων με καποια στοιχεια μεσα για το main story και καθε τοσο ενα επισοδειο να τα συνδεει και να προχωρα την πλοκη. Αυτη η φορμα λοιπον που επανηλθε στα τελευταια μου αρεσει, και ας υπαρχει ενα κεντρικο νοημα μονο στο τελος αλα Southpark:-)

Στα 4 πρωτα ενω ειχαμε και καλα σημαντικες εξελιξεις ΠΟΛΥ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ρε παιδι μου, τα ιδια και τα ιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...