Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οντως απο τα μεσα της 4ης σεζον ειχε αρχισει και γινοτανε απατη ι σειρα.Δεν ξερω νομιζω οτι εχει χασει την αιγλη που ειχε, προσωπικα εχω ξενερωσει :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

μωρέ η σειρά είναι γαμάτη, απλά μετά από αυτή τη season τι να βάλουν?

Δημοσ.

Αυτο ακριβως που λεει ο thresh, μια χαρα γαματη ειναι η σειρα.

Απλα οκ, δειχνουν την αποκαλυψη, μετα απαυτο τι δηλαδη? Η καταστροφη του συμπαντος?

Δημοσ.
...πόσο πια να το τραβήξουν? :P

Μη το διαβάσετε αν δεν θέλετε πραγματικά να μάθετε

Τουλάχιστον 8 σεζόν ακόμα. Και εξηγώ:

Season 6: Αποτυγχάνει η απόπειρα να σκοτώσουν τον διάβολο με το colt

Season 7: Κανουν deal με τον ξαναγεννημένο crossroad demon για να αναστηθεί ο Michael Scofield (oh yes baby)

Season 8: Φυλακιζεται ο διάβολος στη φυλακή της Sona

Season 9: Ο Μιχαλάκης ακολουθεί μαζί με Sam και Dean οι οποίοι παίζουν πλέον τον ρόλο τουρίστα. Ο Μιχαλάκης ξεκινά σχέδια για να παγιδεύσουν τον διάβολο.

...

Season 13: Μετά από εξαντλητικές 4 σεζόν και αφού όλοι έχουν ξεχάσει γιατί αλήθεια ακόμα παρακολουθούν τη σειρά ο Sam και ο Dean δολοφονούν τον διάβολο αφού σκοτώσουν πρώτα τον Michael ο οποίος έκανε deal μαζί του για να σωθεί η Sara στην 11η σεζόν της σειράς με τη βοήθεια του τυχερού λαγοπόδαρου και της θείας μυγοσκοτώστρας.

Δημοσ.

E το γά..:X λίγο.

Μόνο τον bugs bunny δεν έβαλες.:P

Από αυτόν πήραν τα λαγοπόδαρα!:lol:

Τελευταία σεζόν είναι η φετινή.Από την πρώτη στιγμή τόσο το σχεδίαζε και ο Κρίπκε και το υπονόησε και ο Ackles σε μια συνέντευξη ότι του χρόνου θα ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Από αυτόν πήραν τα λαγοπόδαρα!:lol:

Αφού ξέρεις γιατί ρωτάς; ;)

Εν πάση περιπτώση, το παραπάνω ήταν απαντηση στο πόσο μπορούν να το τραβήξουν. Θέληση για άρμεγμα να υπάρχει και τα άλλα βρίσκονται..

Δημοσ.

Αφου νομιζω εχει ειπωθει απο τον συγγραφεα eric pripke οτι αυτη θα ειναι τελευταια season.παπαλα τελος πως να το πουμε αλλιως!!!:-D

Απλα απο οτι εχω διαβαζει οι 2 πρωταγωνιστες εχουν υπογραψει συμβολαιο για αλλα 2 χρονια!

Θα μπορουσαν να γυρισουν την σειρα σε στιλ house md me ton dean kai ton sam!!!

Δημοσ.

Παντως παιδες, θα εχει ξαναειπωθει σιγουρα αλλα ειναι ισως απο τα καλυτερα διδυμα σε Foreign σειρα.Μετα κατα την γνωμη μου ερχεται το διδυμο απο το Las Vegas οποιος εχει δει :-D

Δημοσ.

Φοβερο και αυτο το επεισοδιο...

Αλλα εγω αυτη τη στιγμη εχω κατενθουσιαστει για την επομενη βδομαδα που θα εχουμε τον τρικστερ!!!!! :-D

Τα δυο επεισοδια που εχει παιξει το Tall Tales και το Mystery Spot ειναι απο τα αγαπημενα μου και απο τα κορυφαια σε γελιο (μαζι με το yellow fever)!!!

Ειλικρινα ΜΑΚΑΡΙ να ειναι στο ιδιο επιπεδο

Δημοσ.

Το επεισόδιο μια χαρά ήταν.

Η σειρά σα να'χει πάρει την κάτω βόλτα όμως. Η κεντρική ιστορία δε προχωράει, και γενικά apocalypse my ass.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...