Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε ιδιο theme με το χθεσινο south park.

Αυτο τωρα ετυχε, ή ο ενας κλεβει απο τον αλλον? Νομιζω συμβαινουν κατι τετοια περιεργα σε αμρικανικα σηριαλ...

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ιδιαίτερα εκεί που το παίζουν CSI Miami.

ΤΙ ΘΕΪΛΑ Η ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ CARUSO!!!(ναι κεφαλαία i know)

Δημοσ.

ΤΙ ΘΕΪΛΑ Η ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ CARUSO!!!(ναι κεφαλαία i know)

Εμένα πάλι για κάποιο λόγο μου άρεσε σε μία στιγμή που δείχνει το impala με το χαρακτηριστικό κόκκινο φωτάκι του ΚΙΤ

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια δεν σας ξενερωνουν τα spoiler? Εγω δεν θελω να εχω ιδεα τι προκειται να συμβει. Με το που εδειξε τα γραμματα "soon" με την μια τερματισα τον player!

Δημοσ.

Εχωντας δει τα 4 πρωτα καπακι χωρις να εχω δει το 5ο(αν και πρεπει να ειναι filler) θα ελεγα οτι δεν ειχε κατι επικο στα 3 πρωτα. Αλλιως τα περιμενα, ξεκινησε πιο Low profile και ας ειχε μεσα Εωσφορους κτλ

Σαν καποιος να μας "ελεγε" τους κανονες της 5ης σεζον, οχι να μας τους "εδειχνε"

Οπως καλη ωρα εκανε το κλισε μεν και πολυ προβλεψιμο, ομορφο δε 4ο επισοδειο The End που μου αναζωογονησε το ενδιαφερον.

Γενικα νομιζω οτι δεν του παει το πολυ serialised αλα Λοστ. Δεν εχει την δομη μυστηριου/συνεχομενης δρασης που απαιτειται και θα ηθελε τρελη προσπαθεια να μην 'τραβανε' απο επισοδειο σε επισοδειο, θελει πολυ εμπνευση κατι τετοιο. Αυτα τα Mythology-based σοου που παιζουν με τους χαρακτηρες των ηρωων καλο θα ειναι τελικα να εχουν μερικα fillers με "εμφυτευμενα" στοιχεια για το main story.

Δημοσ.

Απλα ξερεις τι γινεται φιλε?

Πλεον μιλαμε για αποκαλυψη, γαμαουα αγγελους εναντιον γαμαουα δαιμονων το οποιο σημαινει τρελα εφε. Και μεχρι στιγμης δε μου εχει δειξει η παραγωγη οτι εχει τα φραγκα να βγαλει στην οθονη αυτα τα εφε.

Δημοσ.

Αρκετά καλό επεισοδιάκι.

Τίποτα το τόσο σπουδαίο αλλά αρκετά διασκεδαστικό-Dean is on fire-και βάζει ακόμη περισσότερα πράγματα στην πλοκή.

Δημοσ.

Καλο το επεισοδιο, δεν ηταν τιποτα το συγκλονιστικο αλλα ειχε κατι κορυφαιες στιγμες. Απο τις καλυτερες ατακες ηταν το "The nurse was hot and i was bored" οσοι το ειδαν θα καταλαβουν :-D

Δημοσ.

Παιδιά δεν βρίσκω το καινούργιο επισόδειο υπάρχει περίπτωση να μην έχει βγει ? PM κανένας για κάνα θείο που να το έχει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...