therock Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ειχε ιδιο theme με το χθεσινο south park. Αυτο τωρα ετυχε, ή ο ενας κλεβει απο τον αλλον? Νομιζω συμβαινουν κατι τετοια περιεργα σε αμρικανικα σηριαλ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ιδιαίτερα εκεί που το παίζουν CSI Miami. ΤΙ ΘΕΪΛΑ Η ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ CARUSO!!!(ναι κεφαλαία i know)
zinas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ΤΙ ΘΕΪΛΑ Η ΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ CARUSO!!!(ναι κεφαλαία i know) Εμένα πάλι για κάποιο λόγο μου άρεσε σε μία στιγμή που δείχνει το impala με το χαρακτηριστικό κόκκινο φωτάκι του ΚΙΤ
therock Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλα ρε παιδια δεν σας ξενερωνουν τα spoiler? Εγω δεν θελω να εχω ιδεα τι προκειται να συμβει. Με το που εδειξε τα γραμματα "soon" με την μια τερματισα τον player!
seishirosakura Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 fillers ολα τα επόμενα μα θα Γα***ουν!!!!! Εξ ορισμού αδύνατον.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εχωντας δει τα 4 πρωτα καπακι χωρις να εχω δει το 5ο(αν και πρεπει να ειναι filler) θα ελεγα οτι δεν ειχε κατι επικο στα 3 πρωτα. Αλλιως τα περιμενα, ξεκινησε πιο Low profile και ας ειχε μεσα Εωσφορους κτλ Σαν καποιος να μας "ελεγε" τους κανονες της 5ης σεζον, οχι να μας τους "εδειχνε" Οπως καλη ωρα εκανε το κλισε μεν και πολυ προβλεψιμο, ομορφο δε 4ο επισοδειο The End που μου αναζωογονησε το ενδιαφερον. Γενικα νομιζω οτι δεν του παει το πολυ serialised αλα Λοστ. Δεν εχει την δομη μυστηριου/συνεχομενης δρασης που απαιτειται και θα ηθελε τρελη προσπαθεια να μην 'τραβανε' απο επισοδειο σε επισοδειο, θελει πολυ εμπνευση κατι τετοιο. Αυτα τα Mythology-based σοου που παιζουν με τους χαρακτηρες των ηρωων καλο θα ειναι τελικα να εχουν μερικα fillers με "εμφυτευμενα" στοιχεια για το main story.
dismemberer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Απλα ξερεις τι γινεται φιλε? Πλεον μιλαμε για αποκαλυψη, γαμαουα αγγελους εναντιον γαμαουα δαιμονων το οποιο σημαινει τρελα εφε. Και μεχρι στιγμης δε μου εχει δειξει η παραγωγη οτι εχει τα φραγκα να βγαλει στην οθονη αυτα τα εφε.
nikos21aek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Άντε γειά όμως!!!Αρχίζει να χοντραίνει το παιχνίδι!
nikos21aek Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αρκετά καλό επεισοδιάκι. Τίποτα το τόσο σπουδαίο αλλά αρκετά διασκεδαστικό-Dean is on fire-και βάζει ακόμη περισσότερα πράγματα στην πλοκή.
snik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Καλο το επεισοδιο, δεν ηταν τιποτα το συγκλονιστικο αλλα ειχε κατι κορυφαιες στιγμες. Απο τις καλυτερες ατακες ηταν το "The nurse was hot and i was bored" οσοι το ειδαν θα καταλαβουν
pappous_soulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Καλό επεισόδιο, δεν μπορώ να πω πως τρελάθηκα. Κορυφαία πάντως η σκηνή με την παλάμη.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά δεν βρίσκω το καινούργιο επισόδειο υπάρχει περίπτωση να μην έχει βγει ? PM κανένας για κάνα θείο που να το έχει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.