Προς το περιεχόμενο

Supernatural Season 5 Official Thread

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 635
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ο τίτλος spoilerιάζει...ντροπή :o

ο Walken έχει καθιερωθεί ως Gabriel, δεν λέει να γίνει Lucifer...

προτιμώ τον τύπο στο Constantine :P

• Super Moderators
Δημοσ.

έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να είναι αυτός...

λογικά θα βάλουν κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του

Δημοσ.

Τον Σάμ...άλλα όχι μόνιμα λογικά.Μια και θα είναι η τελευταία σεζόν μπορούν να την κάνουν την υπέρβαση!

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ ότι θα βγει ο uber smoke από την τρούπα και θα κάνει possess τον Sam? hm, δεν είναι και άσχημη ιδέα...

Δημοσ.

Αυτό το θεωρώ σίγουρο ότι θα γίνει.Όπως επίσης και το ότι ο Dean θα γίνει vessel για αρχάγγελο.Αλλιώς με την πιστόλα και το μαχαιράκι δύσκολο το κόβω να τον στέλνει στο διάλαααα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικα , δεν ξερω αν θα συνεργαστουν με τους αγγελους ... Γιατι τους τι φερανε πισωπλατα τοσο καιρο και ειδικα στον Dean που ειναι και οξυθυμος ... Μαλλον τα αδερφια θα ξαναενωθουνε και θα τους κατσουνε π****@ ολονων ολομοναχοι . :-) Δικη μου αποψη .

Δημοσ.
Βασικα , δεν ξερω αν θα συνεργαστουν με τους αγγελους ... Γιατι τους τι φερανε πισωπλατα τοσο καιρο και ειδικα στον Dean που ειναι και οξυθυμος ... Μαλλον τα αδερφια θα ξαναενωθουνε και θα τους κατσουνε π****@ ολονων ολομοναχοι . :-) Δικη μου αποψη .

Τα αδερφια "ξαναενωθηκαν" οταν μπουκαρε μεσα ο Ντιν και τον κοιταξε ο Σαμ που ηταν η αιτια που ειχε ελευθερωθει ο Λουσιφερ λεγοντας του "Sorry" B)

Αν δε μπει στο σωμα του Σαμ ο Lucifer (που δε μου φαινεται και τοσο πιθανο), θα δρουν μαζι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ξερω οτι ξαναενωθηκαν στο season finale . Απλως πιστευω οτι θα στρεφουν εναντιων ολονων και θα τους γραψουν τους αγγελους .

Δημοσ.
Το ξερω οτι ξαναενωθηκαν στο season finale . Απλως πιστευω οτι θα στρεφουν εναντιων ολονων και θα τους γραψουν τους αγγελους .

Δεν ειναι ολοι οι Αγγελοι διεφθαρμενοι... Μαλλον δε θα τους γραψουν ολους λοιπον.

Δημοσ.

Ειδαν και χορτασαν και απο τους αγγελους που υποτιθεται οτι ειναι και οι "καλοι" της ιστοριας.Οτι κανει με τον Καστιηλ απ'οτι μας εδωσε να καταλαβουμε και τους αλλους θα τους γραψει στα τετοια του ο Ντην κυριως

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μεινει στον 2ο κυκλο,με προμηθευε μια φιλη μου με τα ντιβιντια-χωρις υποτιτλους βεβαια,πολυ καλυτερο :) -αλλα σταματησε και εχω ξεμεινει....που μπορω να δω τα επεισοδια??

• Super Moderators
Δημοσ.

κατεβάζεις τα επεισόδια με torrent...τώρα από που απαγορεύεται να πούμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...