Athanasios2104 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Έχω 585v7 από Conn-x και ήθελα να μάθω: 1) Η θύρα STB (Set To Box) τι είναι; Δεν είναι κανονική θύρα ethernet; Στο manual δεν λέει τίποτα. 2) Το Wireless το έβαλα "via registration". Αν κατάλαβα σωστά από το manual, με αυτόν τον τρόπο έστω και άν κάποιος βρει το SSID δεν θα μπορεί να συνδεθεί, αν δεν πατήσω το κουμπί στο router (για να γίνει εγγραφή), σωστά; Και αυτό γίνεται εφάπαξ υποθέτω για κάθε συσκευή (laptop/pda), όχι κάθε φορά... 3) Αν υπάρχει καινούργιο firmware, θα είναι εντάξει με το conn-x; Αυτά τα ολίγα
ArisG88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Η θυρα ειναι για την IP TV του ΟΤΕ. Λογικα με το via registration ισχυει αυτο που λες, δεν το εχω δοκιμασει. Παντως σιγουρα να το κλειδωσεις με wpa2. Ποιο firmware εχεις; Ολα τα καινουργια ειναι ενταξει με το connx. Αν θες ομως και IP TV θα πρεπει να κρατησεις το user.ini απο αυτο που εχεις τωρα. Αλλιως δεν θα δουλεψει η ip tv.
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Το δικό μου έχει 8.2.1.5 από το κούτί.
ArisG88 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Αν δεν εχεις κανενα προβλημα κρατας αυτο. Παντως γενικα η εκδοση 7.4.4.7 ειναι απο τις πιο σταθερες.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 απλα στηυν 7.κατι το wireless απενεργοποιειται απο το κουμπακι μπροστα αν το πατησεις για 15 μεσα ενω στο νεο firmware ειναι αν θυμαμε καλα για να κανει register καποιο ασυρματο.επισης το stb ειναι μια κανονικη ethernet που απλα την παραμετροποιησαν για την tv.
theodorafwtiou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 γεια σας παιδια... εχω ένα προβλημα εμ τιν συνδεση μοθ κ αν μπορει καποιος να με βοηθησει. εχω συνδεση forthnet 2-play τους τελευταιους 3 μηνες δουλευε μια χαρα μεχρι που πριν απο τρεις μερες σταματησε να δουλευει το ιντερνετ μου. η τηλεφωνικη γραμμη δουλευει μια χαρα αλλα το μοντεμ σενδεετε με τον υπολογιστη μου μονο τοπικα. εχω κανει ρεσετ τη συσκευη αλλα παλι το ιδιο. εχω αναφερει το προωλιημα στη φορθνετ κ δεν μπορεσαν να με βοηθησουν τηλεφωνικα κ να μου στειλουν τεχνικο στοιχιζει τουλαζ=χιστον 60 ευρω... το θεμα ειναι ότι αναβει η λαμπα του wireless αλλα δεν μπορει να συγχρονιστει με την γραμμη. το προβλημα μου είανι στην τηλεφωνικη γραμμη, στη συσκευη ή στην εγκατασταση μου. ευχαριστω για την ανταποκριση.
poulinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 γεια σας παιδια...εχω ένα προβλημα εμ τιν συνδεση μοθ κ αν μπορει καποιος να με βοηθησει. εχω συνδεση forthnet 2-play τους τελευταιους 3 μηνες δουλευε μια χαρα μεχρι που πριν απο τρεις μερες σταματησε να δουλευει το ιντερνετ μου. η τηλεφωνικη γραμμη δουλευει μια χαρα αλλα το μοντεμ σενδεετε με τον υπολογιστη μου μονο τοπικα. εχω κανει ρεσετ τη συσκευη αλλα παλι το ιδιο. εχω αναφερει το προωλιημα στη φορθνετ κ δεν μπορεσαν να με βοηθησουν τηλεφωνικα κ να μου στειλουν τεχνικο στοιχιζει τουλαζ=χιστον 60 ευρω... το θεμα ειναι ότι αναβει η λαμπα του wireless αλλα δεν μπορει να συγχρονιστει με την γραμμη. το προβλημα μου είανι στην τηλεφωνικη γραμμη, στη συσκευη ή στην εγκατασταση μου. ευχαριστω για την ανταποκριση. αν δεν αναβει το λαμπακι του broadband ενα απο τα παρακατω γινετε. α.προβλημα ο ρουτερ. β.προβληματο καλωδιο. γ.προβλημα στην γραμμη.το broadband δεν αναβει καθολου αναβοσβηνει για λιγο τι κανει?δοκιμασε με αλλο τηλ καλωδιο και μονο το ρουτερ στην πριζα απευθειας χωρις splliter φιλτρα οτιδηποτε.μην εχει χαλασει κανα splitter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.