Anastazio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δε θυμαμαι σε πιο lvl ακριβως παιρνεις το 3o soul ακολουθα τα quest και θα στο δωσει σε καποιο chain,στα 11 μπορεις να πας warfront,να δεις για κανα rift/invasion,να πας ακομα και στην πολη τους και εκει που xparoun για gank,στα 15-16 μπορεις να πας RoF που ειναι το πρωτο instance.
Skia11 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Είχα να καώ έτσι απο το launch του WoW. Το πιο polished MMORPG που έχει βγεί μετά το WoW. Στα πολλά + του βάζω και το ότι 'εχει ένα old school feel RPG που πλέον δεν το βρίσκεις στα σημερινά MMos.
Bspus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Εχει κανεις παιξει με 2GB RAM που ειναι το minimum? Πως παει απο επιδοσεις?
Skia11 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Με το PC της υπογραφής μου παίζω 1980χ1200 σε ultra αναλυση όλα τιγκαρισμένα και ακόμα και σε φάσεις με 50+ άτομα fights δέν έκανε κιχ, γενικά πολύ σταθερός client. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2011 από Skia11
SomnusRX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Είχα να καώ έτσι απο το launch του WoW. Το πιο polished MMORPG που έχει βγεί μετά το WoW. Στα πολλά + του βάζω και το ότι 'εχει ένα old school feel RPG που πλέον δεν το βρίσκεις στα σημερινά MMos. Φοβαμαι 2 πραγματα. Το balance μεταξυ των κλασσεων και δευτερον το support εναντια σε hacks/spams/exploits/gold sellers etc etc . Θα δειξει..
telegamesvg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Φοβαμαι 2 πραγματα. Το balance μεταξυ των κλασσεων και δευτερον το support εναντια σε hacks/spams/exploits/gold sellers etc etc . Θα δειξει.. Πραγματικα ευστοχο post ..Θιγεις πολυ σημαντικα θεματα .
Xorxhs! Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 ασχοληθηκα μαζι του στη beta για 10 μερες, ενας ακομα κλωνος wow/aion/war που ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα καταληξει οπως πολλα αλλα, σε βαθος χρονου, στον κουβα. Το εργο το χω ξαναδει, δεν αξιζει να ασχοληθειτε περισσοτερο
Anastazio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Φοβαμαι 2 πραγματα. Το balance μεταξυ των κλασσεων και δευτερον το support εναντια σε hacks/spams/exploits/gold sellers etc etc . Θα δειξει.. Balance οπως σε αλλα mmo που εχουν 5-10 class δεν νομιζω να δεις,εδω υπαρχουν built και counterbuilt,κανενας δε μπορει να τους ριξει ολους.Το support αν μη τι αλλο μεχρι τωρα ειναι αψογο ας ελπισουμε οτι θα συνεχισει να ειναι,καθε μερα ξεπηδανε και απο 2 σερβερ,οπως ειπε κ καποιος παραπανω ισως ενα απο τα πιο polished mmo.
SomnusRX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Balance οπως σε αλλα mmo που εχουν 5-10 class δεν νομιζω να δεις,εδω υπαρχουν built και counterbuilt,κανενας δε μπορει να τους ριξει ολους.Το support αν μη τι αλλο μεχρι τωρα ειναι αψογο ας ελπισουμε οτι θα συνεχισει να ειναι,καθε μερα ξεπηδανε και απο 2 σερβερ,οπως ειπε κ καποιος παραπανω ισως ενα απο τα πιο polished mmo. Το προβλημα ξεκιναει οταν ο παικτης χανει το αισθημα της δικαιοσυνης. Εγω δεν περιμενω να βρω το τελειο balance , θα θελα ομως να νιωσω πως οτι class και να παιξω εναντιον οποιουδηποτε αλλου class αν εχω ικανοτητες και παρομοιο gear θα νικησω η αν θα χασω, θα χασω επειδη ο αλλος επαιξε καπως καλυτερα. Χαιρομαι πολυ παντως για αυτο που λες με το support..μακαρι να ειναι ετσι . Περιμενω τον κωδικο μου σημερα να μπουκαρω, ανα δουμε :!$%@!%
Anastazio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Το προβλημα ξεκιναει οταν ο παικτης χανει το αισθημα της δικαιοσυνης. Εγω δεν περιμενω να βρω το τελειο balance , θα θελα ομως να νιωσω πως οτι class και να παιξω εναντιον οποιουδηποτε αλλου class αν εχω ικανοτητες και παρομοιο gear θα νικησω η αν θα χασω, θα χασω επειδη ο αλλος επαιξε καπως καλυτερα. Χαιρομαι πολυ παντως για αυτο που λες με το support..μακαρι να ειναι ετσι . Περιμενω τον κωδικο μου σημερα να μπουκαρω, ανα δουμε :!$%@!% Φιλε μου αν πχ εχεις ενα warrior aoe spec και πετυχεις πχ εναν αλλο warrior singe target spec η ranged,απλα θα περασεις δυσκολα,εχεις παντα ομως τη δυνατοτητα επιλογης,απλα ο καθενας εχει το ρολο του,εμενα το pvp του με ενθουσιαζει,ανα πασα στιγμη μπορει να προκυψει,ακομα κ χωρις να χεις stealth μπορεις να εκμεταλευτεις το περιβαλλον κ να κρυφτεις να την πεσεις στον οποιονδηποτε διχως να σε προδιδει καποιο ρανταρ ακα aion ,γενικα εγω το γουσταρω ,γουστα ειναι αυτα!
cmi30 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Όπως είπε και ένας φίλος πριν το παιχνίδι είναι πολύ polished και ευχάριστο να ασχοληθείς μαζί του.Ποτέ δεν ήμουν hardcore παίκτης σε τέτοια παιχνίδια,άλλα όταν παίζω ομολογώ ότι με περνάω καλά! Τώρα το ότι μπορεί να είναι (αν και έχω τις αμφιβολίες μου) κλώνος του wow , αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αφού όταν παίζω RIFT ψυχαγωγούμαι,που τελικά αυτός είναι ο σκοπός,έτσι δεν είναι; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2011 από cmi30
Skia11 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Φοβαμαι 2 πραγματα. Το balance μεταξυ των κλασσεων και δευτερον το support εναντια σε hacks/spams/exploits/gold sellers etc etc . Θα δειξει.. Δυστυχώς δεν έχω δεί σύγχρονο mmo (WoW included) πω να έχει πετύχει balance στα classes. Δε Νομίζω ότι είναι εφικτό πρός το παρόν ή και αν τελικά είναι αυτό πού θέλουμε 100%, τουλάχιστον μπορούν να προσπαθήσουν να είναι μικρές οι διαφορές. Σε αυτό που είπε ο χορχης θα του πω ότι απ´ οτι έχω καταλάβει και το WoW έχει ξεπεράσει το όριο του κουραστικού, και έχοντας δοκιμάσει σχεδόν ότι έχει κυκλοφορήσει απο ΜΜΟ, το Rift είναι η πιό αξιόλογη προσπάθεια στο χώρο και δίνει μαθήματα σε κάτι overbudget overhyped πατάτες που κυκλοφορούν.
LuxJaja Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Άρα αξίζει; Περνάω κρίση με τα MMO's και το σκέφτομαι σοβαρά.
Skia11 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Άρα αξίζει; Περνάω κρίση με τα MMO's και το σκέφτομαι σοβαρά. Ναί, νομίζω ότι θα σε ικανοποιήσει.
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 στα παπακια μας αν σας θυμιζει το wow noobidia. μερικοι παιζαμε mmos οταν παιζατε με μπλεστεσο, παιχτε τον glorified chat client σας που το λετε wow και καιτε εκει. μην τα πρήζετε σε αλλους. αν ειναι να μπαινουμε στο thread σας και να λεμε πωπω γιατι παιζετε wow, get a life και αλλα τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα