Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς κανα preordered code που να μην θέλει μέχρι να πάρω το δικό μου λογικά αύριο?Γιατί στο play.com είναι ότι να ναι....

Δημοσ.

Μετα απο 6 χρονια WoW και εχοντας δοκιμασει AoC , Lineage 1, Warhammer Online, Aion και κανα 2 ακομα (οχι πολυ γνωστα) προπαραγγειλα απο το πλαισιο σημερα το rift και αυριο που θα ανοιξουν οι servers θα εχω και τους κωδικους για να το δοκιμασω. Θα σας μεταφερω τις πρωτες εντυπωσεις για να δουμε...

κόντεψες ν'αφήσεις τα γέρικα σου κόκαλα στο wow και στα καπάκια ορμάς στον κλώνο του, και μάλιστα προπ χωρίς να δεις μπετα ? Εγώ πάντως είμαι στην αποτοξίνωση μέχρι να δω στον ορίζοντα κάτι που να μην βρωμοζέχνει δισέγγονο του everquest.. τοο ολντ φορ δις σιτ

Δημοσ.

Κοίτα από το Warhammer όλα τα μεγάλα guild του σερβερ έχουν πάει προς το RIFT, οπότε δεν το βρίσκω απίθανο μαζέψει πάνω από 1.000.000.Το καλό με το παιχνίδι είναι ότι δεν είδα σε άλλα φόρουμ πολύ hype και σχόλια τύπου Rift το υπέρτατο ,WoW killer ,όπως έγινε με άλλα game(aion) οπότε του δίνω ελπίδες.

Δημοσ.

Μολις εκανα την προπαραγγελια μου :) Θελω να παιξω ενα MMO, στο WoW δεν θελω να γυρισω και voila! περιμενω το code μπας και μπω στο head start

Παντως το παιχνιδι δειχνει εκπληκτικο. Αν προσεξουν το balance και το support νομιζω θα τα παει καλα..εως και παρα πολυ καλα.

Εδω και μερικες πρωτες εντυπωσεις για οποιον ενδιαφερεται να παρει μια ιδεα , πως φαινεται πανω κατω. Ειναι απο ατομο που παιζει WoW ενεργα και στην ουσια το βλεπει απο αυτη την οπτικη γωνια.

Δημοσ.

Εγώ είμαι από εχθές στο headstart και μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος...

Το μόνο πρόβλημα είναι η αναμονή για να μπεις, μια και γίνεται ο κακός χαμός στους servers...

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι ακομα περιμένω να μου στειλουν το code γιατι το πηρα απο το thehut.com που δεν μου εστειλαν code με την αποδειξη προπαραγγελιας. Επικοινωνησα με το support τους (Trion) γιατι ειπαν πως θα δωσουν και σε αυτους που δεν πηραν απο τον retailer. Αντε να δουμε..

Δημοσ.

Ειμαι lvl11, αλλα εχω μονο 2 souls. Εχω παει στην 2η περιοχη μετα το teleport. Θα επρεπε να εχω 3? Τι μπορω να κανω τωρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...