Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://eu.riftgame.com/en/

Νέο MMORPG,και με έχει ψήσει να το ξεκινήσω...δυστηχώς δεν πρόλαβα το beta και free trial φυσικά δεν έχει βγεί ακόμα οπότε για να ξεκινήσει κάποιος θέλει 50€.Για να μην τα χαλάσω έτσι θα ήθελα μερικές γνώμες από άτομα που έχουν παίξει beta.Να πω οτι απο MMORPG έπαιζα παλιά WOW και μου άρεσε σαν στυλ παιχνιδιού απλά βαρέθηκα λίγο και τώρα καίγομαι LoL.

http://www.youtube.com/watch?v=ldI3ypm1gHg

1) Κοίτα αναστάτωση που προκάλεσες.

2) WoW/Aion το Game.. Χάλι, μη μπεις στον κόπο. Ξέρεις ότι αξίζεις περισσότερα.

3) Μπορεί να κάνω και λάθος, δεν σε ξέρω αρκετά καλά.

• Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εμένα δε μου πολυάρεσε...

έφτασα level 23 έπαιξα τις προηγούμενες (closed) beta, στην open beta μπήκα λίγο και μόνο για pvp.

Δεν τα αξίζει τα λεφτά του με την καμία. (κι έχει κάνει και πουστιά να κοστίζει η συνδρομή 14 δολ. στην αμερική και 14 ευρώ σε ευρώπη - αρα κοροϊδεύει τους ευρωπαίους).

Δημοσ.

Αυτο με τα λεφτα το κανουν ολοι.

Εγω ημουν μεσα σε 3 κλειστες και στην ανοιχτη beta και μου αρεσε πολυ. Το αγορασα μαλιστα και περιμενω το head-start να ξεκινησω κανονικα. Για λιωσιμο δεν υπαρχει χρονος αλλα τουλαχιστον βρηκα κατι να περναω ευχαριστα την ωρα μου.

Δημοσ.

Καταρχάς, όσοι έχουν βαρεθεί το WoW και δεν ψάχνουν κάτι νέο και φρεσκαρισμένο, λογικό να μην το αρχίσουν.

Όσοι ψάχνουν κάτι σε αυτό το στυλ αλλά καινούργιο και εξίσου δυνατό, είναι ό,τι πρέπει. Ήδη πολλοί από το WoW σκοπεύουν να αλλάξουν στρατόπεδο ή το έχουν ήδη κάνει.

Ναι, είναι copy λίγο από όλα, αφού από κάθε γνωστό MMO έχει πάρει τα καλά στοιχεία και μόνο και τα έχει μιξάρει σε ένα, με λίγα στοιχεία που έχουν προσθέσει οι ίδιοι.

Δεν κατάλαβα δηλαδή, το WoW δεν έκανε κι αυτό αντιγραφές από άλλα games? Όλα στην Blizzard τα σκέφτηκαν, αυτοί δεν έκλεψαν καμιά ιδέα? Το θέμα είναι να ξέρεις να αντιγράφεις έξυπνα.

Σίγουρα δεν είναι next-gen, με την καμία δεν είναι, αλλά και μόνο το dynamic world και το souls system που έχει σε παρακινούν να το ψάξεις. Συν ότι αναμένονται κάποιες πρωτοποριακές προσθήκες.

Daemonos κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι το Guild Wars 2 είναι πατάτα χωρίς να το έχω παίξει (ιδίως ξέροντας ότι εμπλέκεται η NCSOFT) αλλά τότε η κριτική μου θα είχε μηδενική αξία, γιατί θα μίλαγα για κάτι το οποίο δεν έχω δοκιμάσει και έχω δει μόνο από video. Αν και δεν έχω ασχοληθεί, είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα λέγανε πατάτα το WoW όταν πρωτοβγήκε και θα το λέγανε αποτυχία κι αντιγραφή του EQ ή δεν ξέρω ποιου άλλου.

Η κοπελιά το συγκρίνει με το AION όταν όλοι ακούγοντας αυτό το game βγάζουν σπυριά. Ρε παιδιά ειλικρινά, το παίξατε? Κι αν το παίξατε και δεν ανήκετε στην κατηγορία "παίζω 6 χρόνια Wow - μπούχτισα πια", ποιο είναι το πρόβλημα?

Ψάχνετε το super duper MMO που θα αλλάξει μια για πάντα τον συγκεκριμένο χώρο? Κι εγώ το ψάχνω αλλά δεν νομίζω ότι θα βγει σύντομα κάτι. Οπότε πορευόμαστε με ό,τι επιλογές έχουμε. Και μεταξύ των παιχνιδιών που υπάρχουν τώρα, φαντάζει η καλύτερη. Δεν το λέω εγώ, το λέει η πλειονότητα των παικτών που δεν είναι κολλημένοι αποκλειστικά σε ένα μόνο game.

We're not in Azeroth anymore, λέμε...

Δημοσ.

Καταρχάς, όσοι έχουν βαρεθεί το WoW και δεν ψάχνουν κάτι νέο και φρεσκαρισμένο, λογικό να μην το αρχίσουν.

Όσοι ψάχνουν κάτι σε αυτό το στυλ αλλά καινούργιο και εξίσου δυνατό, είναι ό,τι πρέπει. Ήδη πολλοί από το WoW σκοπεύουν να αλλάξουν στρατόπεδο ή το έχουν ήδη κάνει.

Ναι, είναι copy λίγο από όλα, αφού από κάθε γνωστό MMO έχει πάρει τα καλά στοιχεία και μόνο και τα έχει μιξάρει σε ένα, με λίγα στοιχεία που έχουν προσθέσει οι ίδιοι.

Δεν κατάλαβα δηλαδή, το WoW δεν έκανε κι αυτό αντιγραφές από άλλα games? Όλα στην Blizzard τα σκέφτηκαν, αυτοί δεν έκλεψαν καμιά ιδέα? Το θέμα είναι να ξέρεις να αντιγράφεις έξυπνα.

Σίγουρα δεν είναι next-gen, με την καμία δεν είναι, αλλά και μόνο το dynamic world και το souls system που έχει σε παρακινούν να το ψάξεις. Συν ότι αναμένονται κάποιες πρωτοποριακές προσθήκες.

Daemonos κι εγώ θα μπορούσα να πω ότι το Guild Wars 2 είναι πατάτα χωρίς να το έχω παίξει (ιδίως ξέροντας ότι εμπλέκεται η NCSOFT) αλλά τότε η κριτική μου θα είχε μηδενική αξία, γιατί θα μίλαγα για κάτι το οποίο δεν έχω δοκιμάσει και έχω δει μόνο από video. Αν και δεν έχω ασχοληθεί, είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα λέγανε πατάτα το WoW όταν πρωτοβγήκε και θα το λέγανε αποτυχία κι αντιγραφή του EQ ή δεν ξέρω ποιου άλλου.

Η κοπελιά το συγκρίνει με το AION όταν όλοι ακούγοντας αυτό το game βγάζουν σπυριά. Ρε παιδιά ειλικρινά, το παίξατε? Κι αν το παίξατε και δεν ανήκετε στην κατηγορία "παίζω 6 χρόνια Wow - μπούχτισα πια", ποιο είναι το πρόβλημα?

Ψάχνετε το super duper MMO που θα αλλάξει μια για πάντα τον συγκεκριμένο χώρο? Κι εγώ το ψάχνω αλλά δεν νομίζω ότι θα βγει σύντομα κάτι. Οπότε πορευόμαστε με ό,τι επιλογές έχουμε. Και μεταξύ των παιχνιδιών που υπάρχουν τώρα, φαντάζει η καλύτερη. Δεν το λέω εγώ, το λέει η πλειονότητα των παικτών που δεν είναι κολλημένοι αποκλειστικά σε ένα μόνο game.

We're not in Azeroth anymore, λέμε...

Όσο αναφορά το WoW όταν βγήκε έκανε πάταγο για δύο λόγους, Ήταν Worcraft και ήταν Blizzard...

Το Aion είναι κινεζογιαπονέζικο lineage clone με φτερά....

Εγώ έπαιζα Conan και ήταν πάρα πολύ καλό...

Αλλα ο κάθε ένας ψάχνει κάτι διαφορετικό... εμένα π.χ. μου αρέσουν τα MMO να βασίζονται σε καθαρά skill του χειριστή και όχι να σπαμάρεις κουμπιά και να πολεμάει ο παίχτης μόνος του... Ξαναλέω αυτά είναι γούστα και το τι θέλει ο κάθε ένας.....

Δημοσ.

Υπάρχουν παιχνίδια που έχουν βγει μερικά χρόνια νωρίτερα κι έχουν πολύ καλύτερα γραφικά... Ελεος τα γραφικά θυμίζουν warhammer. Ναι το gameplay είναι το βασικό, αλλά περιμένω από ένα παιχνίδι του 2011 να έχει καλύτερα γραφικά από ένα του 2008 (πχ age of conan).

Δημοσ.

Όσο αναφορά το WoW όταν βγήκε έκανε πάταγο για δύο λόγους, Ήταν Worcraft και ήταν Blizzard...

Το Aion είναι κινεζογιαπονέζικο lineage clone με φτερά....

Εγώ έπαιζα Conan και ήταν πάρα πολύ καλό...

Αλλα ο κάθε ένας ψάχνει κάτι διαφορετικό... εμένα π.χ. μου αρέσουν τα MMO να βασίζονται σε καθαρά skill του χειριστή και όχι να σπαμάρεις κουμπιά και να πολεμάει ο παίχτης μόνος του... Ξαναλέω αυτά είναι γούστα και το τι θέλει ο κάθε ένας.....

Συμφωνώ μαζί σου. Αλλά για πες ένα αντίστοιχο MMO που βασίζεται καθαρά σε skill?

Δημοσ.
Η κοπελιά το συγκρίνει με το AION όταν όλοι ακούγοντας αυτό το game βγάζουν σπυριά. Ρε παιδιά ειλικρινά, το παίξατε?

Σαφώς και το έπαιξα. Τα κοινά του WoW με Rift τα φαντάζεσαι. Τα κοινά Aion-Rift, είναι καθαρά in terms of graphics (μικρό θέμα;) τα οποία συγκρίνονται άνετα με αυτά του Aion μιας και είναι πιο ρεαλιστικά από άλλων γνωστών και άθλιων, σε γραφικά, παιχνιδιών όπως το WoW για παράδειγμα.

ποιο είναι το πρόβλημα?

Ψάχνετε το super duper MMO που θα αλλάξει μια για πάντα τον συγκεκριμένο χώρο? Κι εγώ το ψάχνω αλλά δεν νομίζω ότι θα βγει σύντομα κάτι.

Κοίτα Έλληνα που έχεις κάνει διατριβή στο Online Gaming κοίτα, μόλις βγήκαν 3 καινούρια classes και ξεκίνησα 4ο character στο MMORPG που ήδη υπάρχει 2 χρόνια και δεν θα βγει καλύτερο από αυτό τα επόμενα 4 χρόνια.

http://www.youtube.com/watch?v=HQ7o7h9T1eU&feature=related

Είμαι 14 level, πιθανότατα θα πάω για Slayer όπως τον τυπά του παραπάνω vid. Ξέρω ότι σε ενδιαφέρει η σταδιοδρομία μου, γι'αυτό και σε ενημερώνω. :)

Απ' ότι βλέπεις, στο Rift μπήκα καθαρά για να έχω άποψη για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Πες ότι αύριο γίνομαι Game Editor βρε παιδάκι μου.. ντροπή δεν είναι να μη ξέρω ακόμη ένα σκουπίδι που βγήκε στας αγοράς; ^_^

Δημοσ.

<offtopic

αυτό δεν είναι μμο. Να σολάρω boss, where is the fun? 12 παίκτες μαξ pve και 24 pvp? Μαζεύω σπίτι μου τα φιλαράκια και παίζουμε κάτι άλλο.

Βέβαια γούστα είναι αυτά. Εσύ μπορεί να γουστάρεις λίγους και καλούς παρά πολλούς και νούμπια ανάμεσά τους. Απλά τόσα λίγα άτομα at the same time δεν είναι mmo imho..

/>

Δημοσ.

Σαφώς και το έπαιξα. Τα κοινά του WoW με Rift τα φαντάζεσαι. Τα κοινά Aion-Rift, είναι καθαρά in terms of graphics (μικρό θέμα;) τα οποία συγκρίνονται άνετα με αυτά του Aion μιας και είναι πιο ρεαλιστικά από άλλων γνωστών και άθλιων, σε γραφικά, παιχνιδιών όπως το WoW για παράδειγμα.

Κοίτα Έλληνα που έχεις κάνει διατριβή στο Online Gaming κοίτα, μόλις βγήκαν 3 καινούρια classes και ξεκίνησα 4ο character στο MMORPG που ήδη υπάρχει 2 χρόνια και δεν θα βγει καλύτερο από αυτό τα επόμενα 4 χρόνια.

http://www.youtube.com/watch?v=HQ7o7h9T1eU&feature=related

Είμαι 14 level, πιθανότατα θα πάω για Slayer όπως τον τυπά του παραπάνω vid. Ξέρω ότι σε ενδιαφέρει η σταδιοδρομία μου, γι'αυτό και σε ενημερώνω. :)

Απ' ότι βλέπεις, στο Rift μπήκα καθαρά για να έχω άποψη για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Πες ότι αύριο γίνομαι Game Editor βρε παιδάκι μου.. ντροπή δεν είναι να μη ξέρω ακόμη ένα σκουπίδι που βγήκε στας αγοράς; ^_^

Μουτρο αυτο που προσφερει το Rift δεν εχει καμια σχεση με τα κορεατικα grindfest που ασπαζεσαι,ναι το Rift ειναι ενα remake του wow με στοιχεια απο aion-warhammer και αλλα games αλλα η παρθενογεννεση στα games εχει πεθανει χρονια τωρα οποτε δεν βρισκω καθολου κακη την προσπαθεια του η οποια εμπεριεχει κ αρκετες καινοτομιες,ναι τα γραφικα και τα animation ειναι so 2007 αλλα το design και το artwork του κοσμου του για μενα προσωπικα ειναι πολυ καλο και με max details προσωπικα εγω ειμαι καλυμενος,τεσπα γουστα ειναι αυτα!

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει διατριβή ούτε έχω όρεξη να τσακωθώ για τα γούστα του καθενός.

Όταν το λες τόσο εύκολα από την beta κιόλας "σκουπίδι" ενώ άλλοι λένε ότι είναι το πιο stable που έχουν δει σε beta, νομίζω δεν υφίσταται καν ως άποψη.

Δημοσ.
κορεατικα grindfest που ασπαζεσαι,ναι το Rift ειναι ενα remake του wow με στοιχεια απο aion-warhammer και αλλα games αλλα η παρθενογεννεση στα games εχει πεθανει χρονια τωρα οποτε δεν βρισκω καθολου κακη την προσπαθεια του η οποια εμπεριεχει κ αρκετες καινοτομιες,ναι τα γραφικα και τα animation ειναι so 2007 αλλα το design και το artwork του κοσμου του για μενα προσωπικα ειναι πολυ καλο και με max details προσωπικα εγω ειμαι καλυμενος,τεσπα γουστα ειναι αυτα!

Κορεάτικο GRINDFEST το Continent of the Ninth;! Ο άλλος μου έκανε την ερώτηση, "το έπαιξες και μιλάς;" και η απάντησή μου ήταν θετική και ήταν και ο λόγος που μπήκα στον κόπο να το παίξω.

ΕΣΥ το έπαιξες και λες τέτοιες ασυναρτησίες; Άσε που βάζεις στην ίδια πρόταση την λέξη καινοτομία μαζί με το Rift και σαν να μη φτάνει αυτό επιχειρηματολογείς έτσι απέναντι στο C9!

6 Level έριξε 20άρη με άλλο Class στο C9. Τα πολύ καλά Gears, είναι εμφάνιση και +10% παραπάνω bulk damage στο PvP, υπάρχει όριο* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για το πόσο μπορείς να XPάρεις (GrindFESTIVAL κανονικό δηλαδή :rolleyes:), και δεν σε πιέζει το Game να XPάρεις παραπάνω τον character σου διότι πρέπει πραγματικά να δώσεις προσπάθεια για να βρεις άτομα πάνω από 3 level μεγαλύτερά σου ώστε να πεις "Ω, πρέπει να καώ να τα φτάσω" όπου και αυτά τα 3 level είναι πραγματικά ανύπαρκτη διαφορά.

*Το όριο μπήκε για τον εργαζόμενο Gamer (στην Κορέα οι νέοι εργάζονται) για να μην κάθετε το σχολιαρόπαιδο της Guild πρωί-βράδυ κάνοντας instances, ξεφεύγοντας έτσι από το υπόλοιπο crew. Όλο το Day boost υπολογίζεται περίπου για 4 ώρες XP την ημέρα.

Φαντάσου πως έχω έναν 20 level Warrior, μόνο για PvP. Θα μπω, θα PvPάρω με 20ριδες και θα βγω.. Δεν τον XPάρω ποτέ, και κανείς δεν έχει άλλο κίνητρο για XP πέρα από το ότι θέλει να ξεκλειδώσει περισσότερα στο χαρακτήρα που γουστάρει. (skills/weapons/abilities etc)

Όλα αυτά μαζί όχι Grindfest δεν αποτελούν, αλλά μοναδικές ιδέες πρώτη φορά όλες μαζί υιοθετημένες από ένα MMORPG αφήνοντας ένα καθαρά αρχιδοκρατικό Policy. Πραγματικά δεν μπορούσες να αφήσεις πιο άκυρο σχόλιο, πρέπει να έδωσες όλο σου το είναι για να το επιτύχεις.

@ktiniatros, Google: Τι είναι MMO;. Όλο και κάποιος θα στο διασαφηνίσει, εγώ βαριέμαι. Αν σου αρέσει το Open World, παίξε TERA (της ίδιας εταιρίας είναι το παίζω και το γουστάρω και με χίλια) αλλά μην μου τα θέλετε όλα σε dream-package διότι το TERA έχει ανοιχτό κόσμο μεν, αλλά τα policies του είναι ακριβώς σαν αυτά των γνωστών MMORP όπου ο άνεργος ή ο έτοιμος απ' το πατέρα του Gamer, στο τέλος κερδίζει αν σε πετύχει στο δρόμο του και δε σε γουστάρει.

Δεν έχω κάνει διατριβή ούτε έχω όρεξη να τσακωθώ για τα γούστα του καθενός.

Όταν το λες τόσο εύκολα από την beta κιόλας "σκουπίδι" ενώ άλλοι λένε ότι είναι το πιο stable που έχουν δει σε beta, νομίζω δεν υφίσταται καν ως άποψη.

Το ότι είπαν τη γνώμη τους πέντε, οχτώ ή δεκαοχτώ άτομα (και Έλληνες MMO-Gamers, αξίζει να σημειώσουμε), δε σημαίνει τίποτα για εμένα. Θα σήμαιναν κάτι καλές πωλήσεις στην ΝΑ. Επίσης, μπορεί να πεταχτεί ένας από αυτούς τους άλλους και να μου πει σε πόσες και ποιες beta μπήκε;

Ακούς εκεί "το C9 κορεάτικο grindfest", πραγματικά σκάλωμα η δήλωση.. :P Σε Ελληνικό Forum θα σου βγάλουν και τον Χριστό Gay. Έτσι, δώσε πόνο.

Δημοσ.

Ρε τσακαλακο πλακα μας κανεις?Ανεφερα εγω πουθενα στα πλαισια του grindfest το c9?Σε αλλο θρεντ ειδα οτι ασχολεισαι κ με το terrα που ειναι ταπα grindfest και αυτο αφορουσε το σχολιο μου.Το c9 απο οτι βλεπω στα βιντεο και απο οτι εχω ακουσει για το concept του παιχνιδιου δεν ειναι καν mmo.Οπως ειπε και ενα παλικαρι παραπανω 12 ατομα για pve και 24 για pvp δεν κανουν mmo...αλλα παρεα για lanparty.Και πληζ ασε τα σχολια με το υφος 200 καρδηναλιων γιατι αυτα που καναμε εμεις στη σταση τα εκανες εσυ στο λεωφορειο...

Δημοσ.

Ρε τσακαλακο πλακα μας κανεις?Ανεφερα εγω πουθενα στα πλαισια του grindfest το c9?Σε αλλο θρεντ ειδα οτι ασχολεισαι κ με το terrα που ειναι ταπα grindfest και αυτο αφορουσε το σχολιο μου.Το c9 απο οτι βλεπω στα βιντεο και απο οτι εχω ακουσει για το concept του παιχνιδιου δεν ειναι καν mmo.Οπως ειπε και ενα παλικαρι παραπανω 12 ατομα για pve και 24 για pvp δεν κανουν mmo...αλλα παρεα για lanparty.

Σου παρέθεσα το C9 και η απάντηση σου ήταν η παραπάνω, έπρεπε να φανταστώ ότι παραθέτεις αόρατα Games που έχω ασχοληθεί;

Δεν γνωρίζεις τι σημαίνει MMO. Όλα αυτά τα νούμερα είναι για Instances ενώ στην πόλη βλέπεις χιλιάδες άτομα, ενώ αυτά τα χιλιάδες ανά channel χωρίζοντε σε εκατοντάδες χιλιάδες, και ανά server σε εκατομμύρια λόγου χάριν. Λοιπόν πως σκατά γίνεται να μην είναι MMO ένα Game με χιλιάδες παίκτες που παίζουν στο ίδιο channel; Το ότι δεν τους βλέπεις όλους εκτός πόλης δε σημαίνει πως παίζεις LAN.. σημαίνει πως μπορείς να κάνεις Invasion σε 1000 dungeons στα οποία είναι 3000 παίκτες, πράγμα που αμφιβάλω πως γίνεται στο LAN multiplayer.

Συνοψίζοντας λοιπόν, έμαθες πως αυτές οι διαφορές δεν είναι διαφορές MMO με Local Multiplayer, αλλά από Open World σε Instanced based τα οποία έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους ενώ είναι ανάλογα τα γούστα του έκαστου Gamer. Μην μπερδεύεις όμως τους ορισμούς γιατί άλλοι σε παρακολουθούν και έτσι ξεκινάει η legendary παραπληροφόρηση.

Και πληζ ασε τα σχολια με το υφος 200 καρδηναλιων γιατι αυτα που καναμε εμεις στη σταση τα εκανες εσυ στο λεωφορειο...

Δε περιμένω σε στάσεις, ούτε μπαίνω σε λεωφορεία. No offense ε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...