aposperittis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πως θα το κανουν HD δηλαδη? O ορος εχει νοημα σε ταινιες και εικονες αλλα σε τρισδιαστατους κοσμους που σχεδιαζονται εκεινη τη στιγμη οπως τα παιχνιδια μπορεις να βαλεις οτι αναλυση θελεις. Και τωρα δηλαδη δεν μπορεις να το παιξεις σε 1920χ1080? Μπορείς να το βάλεις σε όποια ανάλυση θες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το βλέπεις και HD! Γιατί πολύ απλά δεν είναι φτιαγμένο για τέτοιες αναλύσεις! Για παράδειγμα όταν βάζεις μια ταινία dvd στο pc σου και βάλεις ανάλυση 1920χ1080 την βλέπεις όπως ένα Blue Ray που είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για τέτοιες αναλύσεις? Έτσι είναι και εδώ. Εν ολίγοις θα του δώσουν λεπτομέρεια και βάθος που πριν δεν το είχε. Δες τα λινκ που έχω βάλει θα σου λυθούν οι απορίες γιατί θα σου δείχνουν πως ήταν πριν και πως θα το κάνουν! Αυτά είδα εγώ και το ξεκίνησα πάλι!
telarin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Για να τελειώνουμε με ανούσιες συγκρίσεις, τα Tera και C9,(και αν δεν κάνω λάθος και τα Vindictus, GW2), χτίστηκαν με Unreal engine 3 που είναι ότι καλύτερο παίζει για ΜΜΟ, αν σκεφτούμε ότι θα κληθεί να σηκώνει κάμποσες 100δες παίκτες στην ίδια περιοχή - όποιος έχει παίξει πχ Singularity ξέρει την δύναμη της με ταυτόχρονα απαιτήσεις "χώμα". Ναι οκ, και εγώ θα πάθαινα ντελίριο αν το Τερα το "παντρεύανε" με την cryengine 2, έστω και διαίτης, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές . Το Rift παίζει με παραλλαγή της engine του Warhammer δλδ Aion και βγάλε, άσε που αν βάλεις ΑΑ έστω και 2χ ψάχνεις για τα χαμένα frames - μιλάμε για τις μισές επιδόσεις, τσεκαρισμένο σε ατι και nvidia με τελευταιους drivers (gtx480, 4870X2, 4870, E8500, I7 960, 8 GB). Και χλωμό το κόβω να διπλασιάσουν (τουλάχιστον) το frame rate στα ξαφνικά Πάμε τώρα και στο ζουμί του game. Interface μπάνικο, full custoμια, σαν να λέμε wow με καμία 30ριά από τα τοπ αδονς φορτωμενο, αν και σαν εμφάνιση είναι για μήνυση από την ncsoft, για τέτοια ξεπατικωσούρα του aion μιλάμε. Πάντως είναι κομπλέ οπότε δεν με χάλασε ιδιαίτερα. Οτι έχει σχέση με quests, items κλπ πάλι μια από τα ίδια με wow και τα συναφή. Γενικά τα πάντα όλα όχι απλώς θυμίζουν, ΕΙΝΑΙ ίδια και απαράλλαχτα με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα από τα old school (πλέον) mmo. Ακομη και την super ρεκλάμα που έπεσε για τα rift, τον 1 από τους 2 κράχτες (ο άλλος είναι τα ταλεντ τρις) τσάμπα την έκαναν, τα είδαμε στο Warhammer σε έκδοση public quests. Για warfronts πας προς scenarios μεριά και είσαι κομπλεζαδόν. Αρα τι μένει? τα talent trees, ή καλύτερα το ότι μπορείς να έχεις πολλά trees ταυτόχρονα, μιας και σου δίνει αρκετούς πόντους για να παίξεις. Εδώ όντως ξεφεύγει από τα στερεότυπα του wow και των ακολούθων του, μιας και οι δυνατοί συνδυασμοί χωρίς κυρίαρχο tree (εδώ είναι η ουσία), είναι μπόλικοι. Μέχρι στιγμής δεν έχω char άνω του 20 lvl οπότε κρατάω (πολλές) πισινές για το αν παίζει ρόλο ή τελικά είναι άλλο ένα gimmick, όπως λένε κάποιοι που πλησιάζουν το cap. Και είμαι περίεργος να δω τι pvp balance θα πετύχουν με τα "ανοικτά" trees εκεί που απέτυχαν άλλοι με "κλειδωμένα". Και με τις αλλαγές με κάθε πατσ των ταλεντς να έρχονται σαν χιονοστιβάδα, ακόμη κανείς δεν μπορεί να πει που θα βγάλει αυτή η ιστορία. Πάντως και στα ταλεντς οι επιροές βγάζουν μάτια, πάρα πολλά σκιλσ ήρθαν αυτούσια από aion ,wow κλπ με άλλα ονόματα. Pet elemental, polymorph κ.α και μάλιστα στο αντίστοιχο spec (frost mage), ε είναι too much ρε παιδιά. Αν ψάχνεις για υποκατάστατο των wow, aion, eq κλπ γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις το χαρμάνι που απολαμβάνεις χρόνια τώρα, το ριφτ με το γνώριμο περιβάλλον, τα εύκολα και πασίγνωστα mechanics, και την αξιοσημείωτη σταθερότητα (σαν να παίζεις Live, τόσο σταθερό είναι) είναι μια λύση, τουλάχιστον μέχρι να δούμε και τα άλλα 5-6 triple A mmo που θα βγουν μέσα στο 11. Προσωπικά επειδή το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν είναι του γούστου μου, θα συνεχίσω την μπετα μέχρι το release κυρίως από περιέργεια για το που το πάνε με τα trees αλλά να τα χώσω για συνδρομή, σε μια χρονιά πλούσια σε πρωτοκλασάτα release δεν το κόβω. Και στην τελική δεν μου κάθεται καθόλου καλά να βγαίνουν τα φαβορί (GW2 και Diablo 3), μαγαζιά γωνία με στρωμένη πελατεία και να μην ζητάνε συνδρομή, και να ζητάει ένα αουτσαιντερ..
aposperittis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πολύ σωστά τα είπες και με κάλυψες απόλυτα! Όχι ότι είχα και αντίθετη άποψη απλά εσύ το ανάλυσες στο έπακρο αφού έπαιξες αρκετά. Εγώ απλά μπήκα έκανα μερικές κινήσεις την "μυρίστηκα" την δουλειά και το έκανα delete. Όπως πολύ σωστά λέγανε και οι παλιοί "Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει".
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη Εγω προσωπικα εφτασα εως το lvl 30 μιας και ημουν 27 απο την προηγουμενη. Ο καθενας λεει οτι το Rift μοιαζει σε κατι,στην guild καποιος ελεγε οτι ειναι ιδιο με το Vanguard,αλλοι λενε με WoW,Warhammer κι αλλοι λενε με Aion. Τωρα πως γινεται να μοιαζει με ολα εγω προσωπικα δεν το καταλαβαινω αλλα anyway Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ο κοσμος εχει κορεστει απο τα τοσα MMO που ολα σε καποιους φαινονται ιδια με κατι. Το game το γουσταρω γιατι εχω παντα κατι να κανω Ειτε Rifts,ειτε να παω στην περιοχη των defiants να παιξω φαπες η να κανω Instance. Οσον αφορα αυτο που λετε με τα skills,δηλαδη αν ειχαν αλλο ονομα θα ηταν οκ?Τα skills λιγο πολυ σε καθε MMO τα ιδια ειναι.Πουθενα δεν υπηρξε παρθενογενεση και ουτε θα υπαρξει Μην ξεχναμε οτι ακομα ειναι σε beta και μενουν αλλες 2 και οπως ειδαμε αρκετα αλλαζουν Εγω δεν θα το συγκρινω με κανενα,ο καθενας κρινει και κανει τις επιλογες του
Anastazio Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 το γκειμ ειναι καλο,καινοτομιες δε ξερω αν χωρανε κ πολλες σε αυτο το ειδος,συνηθως ενα μμο ξεχωριζει απο το support που του κανει η εκαστοτε εταιρια,ναι οκ ξαναζεσταμενο φαι,δεν ξερω αν μπω στον κοπο να το παιξω,το μονο που με χαλασε απιστευτα ειναι τα animation που πραγματικα ηρθαν απο το 2000 και τα τρελα drop στο frame rate.
Toufas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Καλο το παιχνιδι δεν λεω, αλλα τα γραφικα ειναι χαλια. Το gameplay ειναι καλο παντως.
nicoc89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το έπαιξα και όντως είναι μια μίξη από wow κλπ.. μου φάνηκε αδιάφορο και βαρετό . Τώρα μένει να δούμε το tera online που είναι πρωτότυπο σε gameplay , skills κλπ και ξεφεύγει από τις κλασικές βλακείες που κυκλοφορούν. Το μονο που ίσος να έπαιζα τώρα από mmo θα ήταν το dc universe online μου φαίνεται πολύ ωραίο από τα video που έχω δει αλλα επιφυλάσσομαι να δώσω τόσα λεφτά και να μου βγει καμια μάπα.
Bspus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα μένει να δούμε το tera online που είναι πρωτότυπο σε gameplay , skills κλπ και ξεφεύγει από τις κλασικές βλακείες που κυκλοφορούν. Μονο τα κουνελακια και αρκουδακια που ειδα στα βιντεο αρκουσαν για να ξενερωσω. Αν το βγαλουν για την ευρωπαικη αγορα με αυτα μεσα πιστευω δεν θα ειμαι ο μονος
nicoc89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μονο τα κουνελακια και αρκουδακια που ειδα στα βιντεο αρκουσαν για να ξενερωσω. Αν το βγαλουν για την ευρωπαικη αγορα με αυτα μεσα πιστευω δεν θα ειμαι ο μονος Είπαν ότι θα προσαρμόσουν τα πάντα στην eu/na αγορά πριν κυκλοφορήσει εδώ.
Atallos1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν περάσαν παρά μερικές μόνο μέρες, και είμαστε εδώ, ενα εικοσιτατραωρο από την έκτη closed beta του Rift, 20 μέρες πριν από το headstart. Το level cap για ακόμη μια φορά ανεβαίνει και φτάνει το 35. Ξεκινάει αυριο,στις 8:00 το βράδυ και τελειώνει την ίδια ώρα την δευτέρα 7 Φεβρουαρίου. Πρόσβαση θα εχουμε σε μία νέα περιοχή, ένα νέο dungeon και ένα νέο Warfront στην Beta 6. Η περιοχή λέγεται Scarwood Reach και το dungeon King’s Breach ενώ το Warfront ονομάζεται Whitefall. To Rift Greece και γενικότερα το Ελληνικό Community θα βρίσκεται και για αυτήν τη Beta στον server Cloudborn EN PvP. Αν δεν έχετε λάβει συμμετοχή σε προηγούμενα beta events και ψάχνετε ακόμα για VIP Beta key, μπορείτε να βρείτε στα forums μας εδω
kostacurtas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Rift open beta announced Forthcoming MMO Rift: Planes of Telara gets an open beta test later this month, developer Trion has announced. It will run from 3.00pm GMT on 15th February until 3.00pm on 21st February, offering access to two playable factions, the first 42 levels of play, three PvP warfronts, and several zones and dungeons. Sign-up is open now on the game's official site. The full game then launches on 1st March. Subscription will cost you £8.99/€12.99/$14.99 a month, or £5.99/€9.99/$9.99 if you commit to six months.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλύτερα γραφικά από το WoW, ίδια γελοία characters (σε θέμα εμφάνισης, η Κ.Α. με χαλάει), το ίδιο αναμασημένο Gameplay. Μου άρεσε η πληθώρα των classes, και δεν τσιγκουνεύεται skills.. Even though, δε παίζει να ξαναμπώ προσωπικά.. το έχω σιχαθεί το P&C και tbh ενώ το κ___δάχτυλο μου τελειώνει σε W, ο δείκτης σε D, και το τρίτο σε A.. ποτέ δεν συμπάθησα το WASD με το P&C.. μόνο μπελάς και awkward combat είναι (βλ. WoW, Requiem και τα συναφή).
Atallos1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δεν υπαρχει αλλος τροπος να παιξεις MMORPG,δεν νομιζω τα οτι click and go system ηταν καλυτερο στυλ L2 δηλαδη Προσωπικα με βοηθαει πολυ το WASD σε πολλα παιχνιδια Anyway ειμαι offtopic Η Open Beta αρχιζει σε λιγες μερες,κλειδια δεν χρειαζονται πλεον οποτε μπορουν ολοι να το δοκιμασουν
altair Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 απο ότι διαβάζω το βράδυ σήμερα ξεκινάει η open beta και θα κρατήσει μία εβδομάδα. 7 γίγα dl είναι Το δοκιμάζουμε και βλέπουμε...
leftis95 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 http://eu.riftgame.com/en/ Νέο MMORPG,και με έχει ψήσει να το ξεκινήσω...δυστηχώς δεν πρόλαβα το beta και free trial φυσικά δεν έχει βγεί ακόμα οπότε για να ξεκινήσει κάποιος θέλει 50€.Για να μην τα χαλάσω έτσι θα ήθελα μερικές γνώμες από άτομα που έχουν παίξει beta.Να πω οτι απο MMORPG έπαιζα παλιά WOW και μου άρεσε σαν στυλ παιχνιδιού απλά βαρέθηκα λίγο και τώρα καίγομαι LoL. http://www.youtube.com/watch?v=ldI3ypm1gHg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα