Atallos1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Η ομαδα του Rift.gr εχει στην κατοχη της εναν πολυ περιορισμενο αριθμο VIP κλειδιων για οποιο ενδιαφερεται να συμμετασχει στην beta του παιχνιδιου.Για περισσοτερες πληροφοριες στο http://www.rift.gr/rift-news/76-rift-vip-beta-keys- *
StigmaX Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Απ'ότι βλέπω τα παλικάρια του Rift.gr ανοίξανε πόλεμο με τους Ιταλούς... Τα beta keys που λέει ο Attalos όντος δουλεύουνε και είναι VIP beta keys, που σημαίνει guaranteed access στα επόμενα beta events.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Λαβαμε σημερα 500 κλειδακια για οποιον θελει να δοκιμασει το παιχνιδι Επισκεφθειτε το http://www.rift.gr/ για περισσοτερες πληροφοριες
Toufas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 δεν μπορω τα contests που λενε κανε 10 posts κλπ, το θεωρω κοροιδια να spammaro :/
StigmaX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Στις 20/1/2011 στις 4:53 ΜΜ, Toufas είπε δεν μπορω τα contests που λενε κανε 10 posts κλπ, το θεωρω κοροιδια να spammaro :/ Το οτι σου ζητά ο άλλος να κάνεις 10 post είναι εν μέρη για να βεβαιωθεί οτι είσαι Έλληνας, και κυριότερο οτι θέλει τα άτομα που θα λάβουν τα κλειδιά να θέλουν να προσφέρουν στο ελληνικό community. Γιατί να στερήσει ας πούμε το κλειδί απο κάποιο fanboi και να το δώσει σε έναν "περαστικό" αν μου επιτρέπεις τον όρο. Δεν ζητάει λεφτά, σου εξηγεί απο την αρχή οτι τα κλειδιά είναι περιορισμένα, και θα δοθούν σε άτομα που γουστάρουν το game και το ελληνικό community του.
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Παιδια επειδη λαβαμε περισσοτερα VIP κλειδια,τωρα μπορειτε να παρετε ολοι ΜΟΝΟ με ενα απλο register!! Πληροφοριες εδω http://www.rift.gr/forum/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/1014-RIFT-VIP-BETA-GIVEAWAY-RELOADED#1014
StigmaX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ξεκίνησαν χτές, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά τα invitations για το beta 5 του Rift. Το όνομα αυτής "Battle of the Ascended" και ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη στις 8:00 μ.μ. Όσοι έχετε κάνει apply beta key από το Rift Greece ή κάποιο άλλο site που έδινε VIP Beta Keys, πρέπει να έχετε λάβει e-mail από την Trion να σας προσκαλεί στο event. Αν δεν έχετε λάβει e-mail ακόμα, δεν χάνετε τίποτα με το να κάνετε login στο riftgame.com και να τσεκάρετε από εκεί αν έχουν ενεργοποιηθεί τα download links μέσα από το Trion Account σας. Βασικότερη αλλαγή είναι η αύξηση του level cap από 27 στο 30, πρόσβαση σε μία νέα περιοχή με το όνομα Scarlet Gorge και ένα νέο instance Foul Cascade Dungeon. Ενδέχεται η νέα ζώνη να είναι κοινή για τα 2 factions οπότε αναμένεται χαμός. Επίσης το anti-aliasing έχει πλέον ενεργοποιηθεί, και έχει 3 options, καιρός λοιπόν να δούμε τα γραφικά του rift σε όλο τους το μεγαλείο! Περισσότερα εδώ Πηγη; http://www.rift.gr
Spyrus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Μου έχει έρθει και εμένα invite... οπότε θα μπω να ρίξω μια δεύτερη ματιά!
aposperittis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Το είδα σήμερα στην ΒΕΤΑ προσωπικά δεν μου άρεσε, μου θύμισε αφάνταστα το warhammer και το animation των χαρακτήρων μέτριο. Ειδικά στο βάδισμα τους. Ενώ πάταγαν στο έδαφος μου έδινε την αίσθηση πως παρόλα αυτά "αιωρούνταν!" ή αν θέλετε σαν να "γλίστραγε" στο έδαφος, μια περίεργη αίσθηση τέλος πάντων! Δε ξέρω δεν με συγκίνησε.... Βέβαια γούστα είναι αυτά!
sofiathereal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Το talent tree φαίνεται να μετράει άσχημα δίνοντας πραγματικά εκατοντάδες επιλογές του πως θα παίξεις τον Char σου. Όσο για τα γραφικά και την κίνηση...μην ξεχνάς ότι είναι ΜΜΟ το wow και lineage2 Που παίχτηκαν σαν τρελά είχαν/έχουν γραφικά?
aposperittis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Στις 26/1/2011 στις 9:44 ΜΜ, sofiathereal είπε Το talent tree φαίνεται να μετράει άσχημα δίνοντας πραγματικά εκατοντάδες επιλογές του πως θα παίξεις τον Char σου. Όσο για τα γραφικά και την κίνηση...μην ξεχνάς ότι είναι ΜΜΟ το wow και lineage2 Που παίχτηκαν σαν τρελά είχαν/έχουν γραφικά? To talente tree με τράβηξε και εμένα για να του ρίξω μια ματιά αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να κάνει την διαφορά! Είναι σαφέστατα ένα πολύ καλό στοιχείο αλλά ως εκεί. Όσο για τα γραφικά σαφέστατα κατά την γνώμη μου είχαν καλύτερα γραφικά γιατί πολύ απλά βγήκαν για πρώτη φορά ΠΡΙΝ 7 χρόνια!!!! Τώρα τα βλέπουμε 7 χρόνια μετά και γελάμε για σκέψου όμως τότε τι οπτασία ήταν! Απλά αυτά είχα όλο το πακέτο και επικράτησαν μέχρι και τώρα! Ένα παιχνίδι που βγαίνει όμως εν έτη 2011 δεν μπορεί να έχει τέτοια γραφικά! Δες πχ το ΑΙΟΝ ή το ΤΕΡΑ που θα βγει, αυτά μάλιστα ήταν άξια της εποχής τους, απλά το ΑΙΟΝ δεν είχε το υπόλοιπο πακέτο για να σε κρατήσει (αλλά έχει προοπτικές και από τι φαίνεται θα τις αξιοποιήσουν στο έπακρο αφού ετοιμάζουν 2 τεράστια Updates το 2.5 και το 3.0 όπου εκτός από HD γραφικά σε ΟΛΟ το παιχνίδι βάζουν και άλλα πολλά αλλά μην βγαίνουμε Off topic δες το αντίστοιχο thread που έχω βάλει βίντεο!) όσο για το ΤΕΡΑ φαίνεται να τα έχει όλα! Βέβαια αν δε βγει να το δούμε ας κρατάμε και εκεί μικρό καλάθι!
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρα ειναι τα γραφικα,αναλογα τι μηχανημα εχει κανεις και ποσο high τα εχει.Το Tera δεν θα εχει καλυτερα γραφικα,απλα διαφορετικο στυλ.Korean δηλαδη οπως και το Aion που με τοσα παιχνιδια που βγαινουν αν δεν κλεισει εντελως θα ειναι επιτυχια...
aposperittis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Από μηχάνημα είμαι οκ αν μη τι άλλο 8 χρόνια ως στέλεχος στα Multirama εννοείτε ότι θα είχα ότι πιο high end! (Και μην φανταστείτε τσάμπα 3700 έδωσα) τα γραφικά του Rift δεν ήταν άσχημα απλά όχι για την εποχή τους! Το Tera θα έχει και μάλιστα κατά πολύ καλύτερα γραφικά μιας και θα είναι HD εξαρχής και το ΑΙΟΝ τα κάνει HD σε 2 μήνες με το 2.5. Το Rift ούτε κατά διάνοια για HD!!!!!Απλά είναι καλοσχεδιασμένα και ως εκεί.Όσο για το ΑΙΟΝ ξέρεις παρατηρώ κάτι πολύ αστείο! Έχει καταντήσει το θέμα του λίγο σαν του wow.....Όλοι το κράζουν και όλοι παίζουν!!!!! Διάβαζα στα forum για το άδοξο τέλος του Αιον, για τις διαμαρτυρίες των παικτών για το unbalance του και μπήκα για λίγο να δω την παλιά μου Legion και ήταν φίσκα.Πολύ φοβάμαι πως δε θα χαθεί το Αιον έτσι εύκολα γιατί έχει δυνατότητες που ποτέ δεν είχε αξιοποιήσει! Και τώρα το κάνει!
Bspus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Πως θα το κανουν HD δηλαδη? O ορος εχει νοημα σε ταινιες και εικονες αλλα σε τρισδιαστατους κοσμους που σχεδιαζονται εκεινη τη στιγμη οπως τα παιχνιδια μπορεις να βαλεις οτι αναλυση θελεις. Και τωρα δηλαδη δεν μπορεις να το παιξεις σε 1920χ1080?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα