Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα επρεπε να εχεις ηδη καταλαβει οτι ειμαι ενας απο τους officers του Guild αλλιως δεν θα μιλουσα γιατι δεν θα ηταν δουλεια μου να το κανω

Δεν εχω κανενα προβλημα προσωπικα να δανειστεις κατι αν σε αντιπροσωπευει

Απλα πρωτα μπορουσες να ρωτησεις

Εχει κανει application καποιος με το ιδιο ονομα με το δικο σου , μπορω ακριβως να σου κ ποτε αν θελεις 

Αν ειναι καποιο γνωστο nick κ δεν το ξερω συγχωρεσε με αλλα δεν πιστευω σε συμπτωσεις..

Στειλαμε κ μηνυμα στο site σας κ μεχρι τωρα δεν ειχε απαντησει κανενας

Δεν υπονοησα ποτε οτι πηρατε/παιρνετε κοσμο . Δεν με ενδιαφερει καν γιατι δεν ειναι προβατο ο κοσμος . Παιζει εκει που θελει να παιξει κ εκει που περναει καλα .

Δεν εχουμε φτιαξει καποια ταινια για να εχουμε το copyright ουτε καθομαστε να τσεκαρουμε τι εχουν ως guild info αλλα guilds 

Απλα πρωτα μπορουσες να ρωτησεις . Και δεν με πειραξε εμενα προσωπικα το guild info , οσο το οτι κανεις τον ανηξερο 

Whatever , δεν προκειται να ασχοληθω αλλο . Καλη συνεχεια

• Like 1
  • Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας εχω λιγο καιρο που παιζω Rift και δεν εχω δει αρκετους ελληνες και εχω την απορια αμα υπαρχει κανενα ελληνικο Guild και server???

images?q=tbn:ANd9GcRmocD5r9m-yvQ5Ucv3zv1

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

υπάρχει αυτή τη στιγμή Ελληνική guild @ zaviel ? μου αρέσει το game , έφτιαξα εναν 51lvl mage και γενικά λέω να συνεχίσω αλλα δε βλέπω Ελληνες κ χωρίς guild βαριέμαι ..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω είμαι σε ενα που εχει πολλούς Ελληνες, αλλά μιλάμε Αγγλικά ως επι το πλήστον 

αν σε ενδιαφερει πες

Καλησπέρα. Μόλις το εγκατέστησα και εγώ. Στον Zaviel να επιλέξω Guardian ή Defiant ?

Δημοσ.

Guardian παίζω εγώ. αν και έχω καιρό να παίξω λόγω Archeage... Αν σε ενδιαφέρει με τον ίδιο launcher (Glyph) του Rift μπορείς να κατεβάσεις και αυτό... 

Είναι πολύ καλό. εγώ είμαι στο server : Orchidna και race : Nuian

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψαξε για τους Interlacing στον Zaviel κ για τους Heroic Few στον Bloodiron

Δεν ξερω αν παιζουν ακομα αλλα ειναι οι τελευταιοι που θυμαμαι να παιζουν

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...