wintaxt Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Καλήμερα Εμείς έχουμε ενα μεγάλο community στο Zaviel server όλοι είναι ευπρόσδεκτοι whisper Eldolil! ~Eldolil
wintaxt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 <Rift Shifters> Οι μεγαλύτερη Hellenic Community(200+ppl) στο Zaviel Server Έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετα την συνένωση με την Hellenic MMO Community των Argonauts! Σκοπός/Στόχος μας: Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μικρή «online κοινωνία» η οποία μπορεί να μας προσφέρει χαλάρωση, είτε αυτή έρχεται μέσα από το gaming είτε απλά μέσα από την φιλική επαφή με τα μέλη. Οι Shifter αποτελούνται από ένα πυρήνα ατόμων οι οποίοι έχουν καθημερινές υποχρεώσεις και αποζητούν λίγες ώρες διασκέδασης και φυγής από την καθημερινότητα. Αυτό συνεπάγεται ότι είμαστε συνειδητοποιημένοι players και κινούμαστε ΠΑΝΤΑ με γνώμονα τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ’ την real life. Επικοινωνηστε ingame με τους Eldolil, Reedemerr,Tebori,Elsyea για Invite! Σας Περιμένουμε! Site :http://rift-shifters.enjin.com FB: https://www.facebook.com/groups/549754428396166/ Eldolil@Zaviel
xaikman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα. Επειδη θα ξεκινησει κ ενας φιλος μαζι μου, μηπως εχει ξεμεινει κανενα key storm legion απο raptr σε κανενα??
wintaxt Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 <Rift Shifters> Οι μεγαλύτερη Hellenic Community(200+ppl) στο Zaviel Server Έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετα την συνένωση με την Hellenic MMO Community των Argonauts! Σκοπός/Στόχος μας: Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μικρή «online κοινωνία» η οποία μπορεί να μας προσφέρει χαλάρωση, είτε αυτή έρχεται μέσα από το gaming είτε απλά μέσα από την φιλική επαφή με τα μέλη. Οι Shifter αποτελούνται από ένα πυρήνα ατόμων οι οποίοι έχουν καθημερινές υποχρεώσεις και αποζητούν λίγες ώρες διασκέδασης και φυγής από την καθημερινότητα. Αυτό συνεπάγεται ότι είμαστε συνειδητοποιημένοι players και κινούμαστε ΠΑΝΤΑ με γνώμονα τις υποχρεώσεις που απορρέουν απ’ την real life.Επικοινωνηστε ingame με τους Eldolil,Gatta,Arpaxtiko,Avadar ή καντε in game Apply στο Guild.Σας Περιμενουμέ.Site: http://riftshifters.guildlaunch.com Facebook : RShiftersEldolil@Zaviel Οτι θελετε παιδια Εδω ειμαστε να σας βοηθησουμε
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Το description αλλαχτε το παιδες , ειναι κριμα να ειναι copy pasted απο αλλη guild..
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Nαι ακριβως και ειναι αντιγραφη απο τους Oneironauts που προυπηρχαν της δικης σας guild..
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Σωστος κ ακομα πιο σωστος αλλα ουτε το μηνυμα εκανες τον κοπο να αλλαξεις , ουτε να απαντησεις στα πμ.. Τουλαχιστον βαλτε κατι δικο σας , ειναι κριμα να κανεις application στο guild του αλλου , να παιρνεις το guild info να το κανεις copy paste κ μετα να κανεις τον ανηξερο στα forums.. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Σωστος κ ακομα πιο σωστος αλλα ουτε το μηνυμα εκανες τον κοπο να αλλαξεις , ουτε να απαντησεις στα πμ.. Τουλαχιστον βαλτε κατι δικο σας , ειναι κριμα να κανεις application στο guild του αλλου , να παιρνεις το guild info να το κανεις copy paste κ μετα να κανεις τον ανηξερο στα forums.. Σωστος 1
wintaxt Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Σωστοτατος.... Καταρχας το descritipon των παιδων εκει ειναι τεραστιο και δεν ειναι μονο αυτο που γραφουμε δανειζομαστε εμεις! 2ον εγω δανειστικα ενα κομματι-αποσπασμα απο τα παιδια που με αντιπρωσοπευει σαν ιδεα και φιλοσοφια! 3ον Δεν χρειαζετε να σε κανουν inv ωστε να μπεις να το δεις και να το παρεις ειναι σε ΔΗΜΟΣΙΑ θεα! και φυσηκα ποτε δεν εχω κανει appycation και ειδικα με σκοπο στο να <<κλεψω>> κατι. 4ον Δραστηροποιουμαστε σε διαφορετικα παιχνιδια και δεν μπενουμε στα χωραφια τους ωστε αυτο που υπονοεις να το εχουμε ωστε να παιρνουμε κοσμο απο εκει. 5ον Φυσικα αν τα απιδια εχουν προβλημα απο τον ιουλιο που εχουμε αυτο το αποσπασμα θα επρεπε να με ενοχλησουν και φυσηκα θα το αλλαζα(με). 6ον Παράθεση αποσπασμάτων Επιτρέπεται χωρίς άδεια του δημιουργού και χωρίς καταβολή αμοιβής η αναπαραγωγή σύντομων αποσπασμάτων έργων με σκοπό την υποστήριξη της γνώμης αυτού που αναπαράγει το απόσπασμα ή την κριτική της γνώμης του αρχικού δημιουργού και μόνο στο βαθμό που η αναπαραγωγή δικαιολογείται από το σκοπό αυτόν. Η εξαίρεση αυτή δεν αφορά μόνο έργα του λόγου. Δικαιολογείται από το γεγονός ότι τα πνευματικά δημιουργήματα συνήθως στηρίζονται σε προγενέστερά τους (η πνευματική δημιουργία αποτελεί συνέχεια και ο κάθε δημιουργός χτίζει στην προϋπάρχουσα γνώση ή δημιουργία), οπότε πρέπει να είναι δυνατός ο διάλογος μεταξύ των δημιουργών. Για να εξασφαλιστεί το ηθικό δικαίωμα του αρχικού δημιουργού, ο νόμος ορίζει ότι η παράθεση του αποσπάσματος πρέπει να συνοδεύεται από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού και του εκδότη, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή.εν κατακλειδη φιλε δεν ειμαι υποχρεωμενος να απανταω σε προσωπικα μυνηματα και οπως ο καθενας που δεν με ξερει μπορει να με γραψει εκει που δεν πιανει μελανι ετσι μπορω και εγω να το κανω. Αν καποιο παιδι απο το συγκεκριμενο guild εχει καποιο προβλημα στο οτι μου αρεσε το αποσπασμα αυτο και μπορει να μου το πει και εγω το αλλαζω αμεσα.Σορρυ για το offtopic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα