Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημρα φιλε..εχουμε ενα ελληνικο guild στον icewatch γυρω στα 70 ατομα και ανεβαινουμε..whispare in gameEldolil/Mateous/Ventouza η στο looking for guild για invite!

• Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω και εγώ
το κατεβάζω τώρα
τι class λέτε να παίξω? προτιμώ ή summoner (πχ necro με minions να τρέχουν γύρω γύρω B) ) ή κάτι σαν τον hunter του wow
στην χειρότερη κάτι fast + deadly όπως ο rogue αρκεί να αξίζει end game , δεν με πειράζει να είναι ζόρι στο ανέβασμα , το μετά με νοιάζει .

Δημοσ.

Κοιτα Rogue για εμενα αν δεν ειχα cleric θα ηταν Must!κανει τα παντα το class αυτο!και στα ραιντς ειναι απαραιτητος οτι θες /w με στο παιχνιδι στο server icewarch ~Eldolil!

Δημοσ.

rogue , αλλα τι class? έχει και πολλά πανάθεμα το και δεν θέλω να φτιάξω κάτι που αργότερα δεν θα είναι καλό
δεν με παίρνει για reroll, δεν θα την παλέψω

o huntsman αξίζει ? είδα οτι έχει companion και μου μπήκαν ιδέες !! :whistle:

με τα factions τι παίζει ? εχει σημασία τι θα διαλέξω? ή δεν είναι σαν το wow που δεν μπορούσες να παίξεις με το αντίπαλο faction??

Δημοσ.

με τα faction γιλε εισαι κομπλε οτι θες κανεις γτ παιζουν μαζι πλεον!Αποψη μου ξεκινα με καποιο premade spec ειναι πολυ καλα για το λβλ απ..μολισ πας 50 τοτε ξεκηνας τα καστομ..και το ρεσπεκ δεν ειναι ακριβο!

Δημοσ.

Thanks B)

αν γίνω huntsman μετά μπορώ να κάνω respec σε ότι rogue θέλω? :whistle:
το παιχνίδι ειναι φοβερό πάντως , δεν σε αφήνει σε ησυχία , εκεί που κάνεις τα quest σου σκάει ενα event και σπάει και την μονοτονία
πήρα το full game + expansion απο raptr (fk yeah) και θα μπορώ σήμερα να σου κάνω /w
cya ingame (κατα τις 12 θα μπω)

Δημοσ.

μόνο το expansion πόσο πάει ξέρετε ?

έχω βαλει και κατεβαίνει ο client

μέχρι το lvl 20 μπορώ να παίξω λέει

για healer τι φτιάχνω ?

Δημοσ.

καλησπερα!κοιτα αν δεις τη γινετε με healer...αν θες καθαρο heal (τανκ αοε)πας κλερικ αν θες dps με heal πας ρογκ η μαγο 

Δημοσ.

ναι το ξέρουμε υπάρχει και thread για το Rift

μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα μιας και 1-20 lvl είναι δωρεάν

μέχρι να ανεβάσεις  1-2 chars θα μπει και το patch για το F2P

Δημοσ.

θα το πάρεις όπως όλοι μας σαν major patch

απλά θα κατεβάσεις και τα επιπλέον δεδομένα που σου λείπουν αν λείπουν

και γω την lite version έχω κατεβάσει που είναι κλειδωμένη μέχρι το 20 lvl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...