wintaxt Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Καλημρα φιλε..εχουμε ενα ελληνικο guild στον icewatch γυρω στα 70 ατομα και ανεβαινουμε..whispare in gameEldolil/Mateous/Ventouza η στο looking for guild για invite!
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Θα ξεκινήσω και εγώτο κατεβάζω τώρατι class λέτε να παίξω? προτιμώ ή summoner (πχ necro με minions να τρέχουν γύρω γύρω ) ή κάτι σαν τον hunter του wowστην χειρότερη κάτι fast + deadly όπως ο rogue αρκεί να αξίζει end game , δεν με πειράζει να είναι ζόρι στο ανέβασμα , το μετά με νοιάζει .
wintaxt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Κοιτα Rogue για εμενα αν δεν ειχα cleric θα ηταν Must!κανει τα παντα το class αυτο!και στα ραιντς ειναι απαραιτητος οτι θες /w με στο παιχνιδι στο server icewarch ~Eldolil!
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 rogue , αλλα τι class? έχει και πολλά πανάθεμα το και δεν θέλω να φτιάξω κάτι που αργότερα δεν θα είναι καλόδεν με παίρνει για reroll, δεν θα την παλέψωo huntsman αξίζει ? είδα οτι έχει companion και μου μπήκαν ιδέες !! με τα factions τι παίζει ? εχει σημασία τι θα διαλέξω? ή δεν είναι σαν το wow που δεν μπορούσες να παίξεις με το αντίπαλο faction??
wintaxt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 με τα faction γιλε εισαι κομπλε οτι θες κανεις γτ παιζουν μαζι πλεον!Αποψη μου ξεκινα με καποιο premade spec ειναι πολυ καλα για το λβλ απ..μολισ πας 50 τοτε ξεκηνας τα καστομ..και το ρεσπεκ δεν ειναι ακριβο!
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Thanks αν γίνω huntsman μετά μπορώ να κάνω respec σε ότι rogue θέλω? το παιχνίδι ειναι φοβερό πάντως , δεν σε αφήνει σε ησυχία , εκεί που κάνεις τα quest σου σκάει ενα event και σπάει και την μονοτονίαπήρα το full game + expansion απο raptr (fk yeah) και θα μπορώ σήμερα να σου κάνω /wcya ingame (κατα τις 12 θα μπω)
aliakas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 μόνο το expansion πόσο πάει ξέρετε ? έχω βαλει και κατεβαίνει ο client μέχρι το lvl 20 μπορώ να παίξω λέει για healer τι φτιάχνω ?
Nihilist Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τώρα το δα και το γούσταρα άσχημα yay http://eu.riftgame.com/en/promo/freetoplay.php
wintaxt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 καλησπερα!κοιτα αν δεις τη γινετε με healer...αν θες καθαρο heal (τανκ αοε)πας κλερικ αν θες dps με heal πας ρογκ η μαγο
aliakas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ναι το ξέρουμε υπάρχει και thread για το Rift μπορείς να ξεκινήσεις από τώρα μιας και 1-20 lvl είναι δωρεάν μέχρι να ανεβάσεις 1-2 chars θα μπει και το patch για το F2P
Nihilist Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν κατεβάσω τώρα το lite version, μετά θα πρέπει να κατεβάσω από την αρχή το rift ή θα έρθει σαν patch;
aliakas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 θα το πάρεις όπως όλοι μας σαν major patch απλά θα κατεβάσεις και τα επιπλέον δεδομένα που σου λείπουν αν λείπουν και γω την lite version έχω κατεβάσει που είναι κλειδωμένη μέχρι το 20 lvl
wintaxt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερα! Ολα Τα Παλαια Account Μπορουν Να logαρουν χωρις να περιμενουν της 12/6! See you in game! http://rift-shifters.enjin.com/home ~~Eldolil/Icewatch Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2013 από wintaxt
aliakas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 εντάξει όλος ο πλανήτης μπήκε τώρα να παίξει Rift o icewatch έχει 4αμισι ώρες queue
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα