Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά άστο στο Terra πρέπει να αφήσεις τα κόκαλά σου έστω για να πας max lvl

εγώ που έχω το Rift χωρίς το expansion απ ότι καταλαβα παίζω κανονικα

και δεν χρειάζεται να αγοράσω το exp αλλά δεν θα έχω αυτό το soul που λέει

ξέρει κανείς τι είναι αυτό ?

και αν είναι μεγάλο μειονέκτημα ?

για ελληνικό guild να μην ρωτήσω αν υπάρχει

λογικά την έχουν κάνει όλοι προ πολού

• Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι φιλε μου, εσυ που εχεις το RIFT χωρις το expansion, απο 12-6 παιζεις κανονικα. ο μονος περιορισμος ειναι οτι δεν θα εχεις σε καθε class το τελευταιο soul. καθε class εχει 9 souls, εσυ θα εχεις 8, οσα και πριν το expansion.

οσο για το αν υπαρχει ελληνικο guild δεν εχω ιδεα. παντως ο κοσμος γυριζει μαζικα απ οτι βλεπω και ειμαι σιγουρος οτι ειδικα με την φτωχεια που μας δερνει πολλοι ελληνες θα παιξουν RIFT. ειδικα απο 12-06 που γινεται free θα εχει παρα πολυ κοσμο αν κρινω απο το τι γινεται ηδη.

παντως οσον αφορα εμενα ηδη σταματησα να πληρωνω συνδρομη στο wow (ειμαι horde στον twilight's hammer) και μαζι με καποιους real life friends και παιδια απο το guild, εχουμε ηδη παει στο RIFT

Δημοσ.

ρε παιδιά...

αν ξεκινήσω τώρα το trial θα μπορώ να συνεχίσω τον χαρακτήρα κανονικά όταν γίνει free;

Γνωρίζει κάποιος;

Δημοσ.

ναι κανονικά
και στο raptr με 14 ώρες αν είσαι on στο game παίρνεις το full game μαζί με το expansion και 30 μέρες.

Μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ αυτό ?(raptr)

Δημοσ.

Μπορείς να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ αυτό ?(raptr)

το raptr έχει ένα πρόγραμμα κάτι σαν το xfire που κανεις chat ,έχει Communities για κάθε game και διαφορα αλλα.
και έχουν μια προσφορα τώρα εφόσον έχεις κατεβάσει το raptr app και το έχεις και τρέχει την ώρα που τρέχεις το rift έχει κάποια ranks ανάλογα με τις ώρες και κάποια δωράκια, μέσα σε αυτά είναι και το full game με το expansion και 30 μέρες για καινούργια account μονο η 30 μέρες και στο δίνει όταν συμπλήρωσης 14 ώρες στο παιχνίδι.
Δημοσ.

το raptr έχει ένα πρόγραμμα κάτι σαν το xfire που κανεις chat ,έχει Communities για κάθε game και διαφορα αλλα.
και έχουν μια προσφορα τώρα εφόσον έχεις κατεβάσει το raptr app και το έχεις και τρέχει την ώρα που τρέχεις το rift έχει κάποια ranks ανάλογα με τις ώρες και κάποια δωράκια, μέσα σε αυτά είναι και το full game με το expansion και 30 μέρες για καινούργια account μονο η 30 μέρες και στο δίνει όταν συμπλήρωσης 14 ώρες στο παιχνίδι.

ty τεσπα εγω αγορασα το exp+game time γτ μου αρεσει να υποστηριζω τις σοβαρες εταιρειες,οποτε εχο 4 ωρες ακομα να παρω το code Οποτε οποιος θελει να το ανταλλαξουμε με καποιο αλλο code.

Δημοσ.

Παιδια εχουμε ξεκινησει μια προσπαθεια να ξαναμαζευτουμε παλια members απο τους Interlancing inc στον icewatch!To Guild μας λεγετε Rift Shifters! καντε /w στο παιχνιδι Eldolil καθαρο Ελληνικο community εχουμε! Τα λεμε ingame!

Δημοσ.

μακάρι να φτιαχτεί ένα ελληνικό guild

έχω παρατήσει πολλά f2p

γιατί δεν υπήρχε ελληνικό guild

τώρα ασχολούμαι με το neverwinter

αλλά μόλις μπει το patch για το f2p

τα παρατάω όλα και σας έρχομαι

Δημοσ.

Καλως να ερθεις! Ειαμστε (μεσα σε 2 μερες ανοικτου recruit)50 άτομα,ως ωρας δεν εχουμε βαλει κανενα περιορισμο αφου ολοι μας ειμαστε <<νεοι>> θα ηταν καπως ουτοπικο να ζηταμε πραγματακια...ενα ειναι ο κανονας μας μεχρι στιγμη καλη παρεα και ατμοσφερα!

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να έχει κάνεις κάνα κωδικό οι οποίοι σε αφήνουν να παίξεις για 30 μέρες??

είχα παίξει για λίγο καιρό όταν βγήκε έφτασα 42 lvl και το σταμάτησα μετα από περίπου 2 χρόνια σκέφτομαι να αρχίσω πάλι

Δημοσ.

υπαρχει ενα θεμα με το rptr οι κωδικοι που δινει δεν ισχυουν ποια καποιο προβλημα η τελειωσανε..αν θες και εχεις υπομονη κατεβασε το παιξε το trail κ ανοιξε ticket!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...