Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαιζα για κανενα 6μηνο οταν ειχε βγει και μπορω να πω οτι προκειται για ενα πολυ καλο παιχνιδι. μετα τελιωσαν τα φραγκα! ευκαιρια να ξανασχοληθω λιγο! αν κ βγαινει κ η 4.0 του aion σε κανενα 2μηνο κ θα υπαρχει φορτωμενο προγραμμα!

• Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αξίζει να ασχοληθεί κανείς? αυτό σε σχέση με το swtor και το tera τι λέει?

ψάχνω mmorpg για να αρχίσω με παρεάκι,το swtor σαν f2p έχει πολλούς περιορισμούς?

ποιο mmo γενικά σήμερα αξίζει ώστε να αφιερώσεις χρόνο?(πέρα απο το gw 2)

κάποιος να με διαφωτήσει περι mmo rpgs?

Δημοσ.

Δοκιμάστε το Neverwinter καλύτερα. Πιο απλό και πιο διασκεδαστικό κατά την γνώμη μου. Βέβαια είναι πιο πολύ pve αλλά είπαν πως θα προσθέτουν συχνά περιεχόμενο.

Δημοσ.

Δοκιμάστε το Neverwinter καλύτερα. Πιο απλό και πιο διασκεδαστικό κατά την γνώμη μου. Βέβαια είναι πιο πολύ pve αλλά είπαν πως θα προσθέτουν συχνά περιεχόμενο.

το swtor τι στυλ είναι? πχ πες ξεκινάμε εγω με την παρέα μου,θα μας κάνει spawn όλους μαζί και ξεκινάμε farm,quests κλπ παρέα ή ο καθένας μόνος του?

στο neverwinter το ίδιο?

Δημοσ.

Νομίζω και στα δύο μπορείς να ξεκινήσεις με party κανονικά απλά να είστε στον ίδιο server.

Δεν ξέρω για το swtor αλλά στο neverwinter έχει instanced περιοχές δηλαδή πρέπει να είστε στο ίδιο channel για να βρεθείτε(όπως στο tera). Channel αλλάζεις πάνω δεξιά στο mini map.

Εγώ προτείνω να ξεκινήσετε κάποιο και μετά αλλάζεται αν δεν σας γεμίσει, αλλά μην ψάχνεις να βρεις το τέλειο όλα έχουν προβλήματα ή άτομα που παραπονιούνται για τα πάντα.

Δημοσ.

Rift ΣοΥ ΞαΝαΕρΧοΜαΙ!!!!Το ΚαΛυΤεΡο ΜΜΟ ΜεΤα Το WoW ΚαΤα ΤηΝ ΑπΟψΗ ΜοΥ ΠαΝτΑ!Η ΕτΑιΡεΙα Το Supportare ΠοΛυ Το ΠαΙχΝιΔι!

Δημοσ.

Νομίζω και στα δύο μπορείς να ξεκινήσεις με party κανονικά απλά να είστε στον ίδιο server.

Δεν ξέρω για το swtor αλλά στο neverwinter έχει instanced περιοχές δηλαδή πρέπει να είστε στο ίδιο channel για να βρεθείτε(όπως στο tera). Channel αλλάζεις πάνω δεξιά στο mini map.

Εγώ προτείνω να ξεκινήσετε κάποιο και μετά αλλάζεται αν δεν σας γεμίσει, αλλά μην ψάχνεις να βρεις το τέλειο όλα έχουν προβλήματα ή άτομα που παραπονιούνται για τα πάντα.

λεω να δώσω μια ευκαιρία στο neverwinter αφού υποστηρίζει party ;)

Δημοσ.

Ναι το Rift ήταν παιχνιδάρα και αν το συνέχισαν έτσι σίγουρα θα έχει παραμείνει.Φοβερό pve για μένα καλύτερο απτου WoW.

Ήθελε όμως πολύ χρόνο και χρήμα και για αυτό το σταμάτησα.

Αν κάποιος γουστάρει raiding και dungeon pve με ωραία mechanics δεν υπάρχει καλύτερο game από αυτό.

Δημοσ.

Ναι το Rift ήταν παιχνιδάρα και αν το συνέχισαν έτσι σίγουρα θα έχει παραμείνει.Φοβερό pve για μένα καλύτερο απτου WoW.

Ήθελε όμως πολύ χρόνο και χρήμα και για αυτό το σταμάτησα.

Αν κάποιος γουστάρει raiding και dungeon pve με ωραία mechanics δεν υπάρχει καλύτερο game από αυτό.

μα δεν έγινε free2play το rift?

Δημοσ.

μα δεν έγινε free2play το rift?

ΘΑ γίνει :)

On June 12 with the release of Update 2.3: Empyreal Assault, RIFT will be free to play

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο 12-06 το RIFT γινεται f2p. Αν κοιταξετε το site του game http://eu.riftgame.com/en/ θα δειτε οτι πραγματικα προκειται για το καλυτερο ισως free to play model που υπαρχει στο game market. Καμια σχεση με το fail model του SWTOR κλπ.

Επιπλεον για τα καινουρια accounts υπαρχει προσφορα μεσω raptr http://raptr.com/game/Rift το οποιο δινει δωρο το game + expansion + 30 days game time! Οποτε το free ξεκιναει αμεσα κι οχι στις 12-06.

Στα παλια accounts δινει δωρο το expansion (Storm Legion) οχι ομως και τις 30 ημερες.

Το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο και με το expansion εχει βελτιωθει ακομα περισσοτερο. Νομιζω οτι τουλαχιστον σαν free to play (και οχι μονο) ειναι κορυφαια επιλογη.

Οσοι πιστοι προσελθετε.

Ευχαριστω :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδια το neverwinter ειναι τελειως fail. επισης fail ειναι και το free to play model που εχουν. το ιδιο ισχυει και για το swtor για οσους ρωτανε. οι περιορισμοι ειναι απειροι και επι της ουσιας το παιχνιδι χωρις συνδρομη δεν παιζεται καν. π.χ. εχεις συγκεκριμενα dungeons (3) και battlegrounds (5) που μπορεις να μπεις καθε εβδομαδα ή δεν μπορεις να φορεσεις epic gear ακομα κι αν το εχεις κανει loot. μονο αν πληρωσεις συνδρομη μπορεις να το φορεσεις. αστεια πραγματα.

το rift δεν εχει κανενα απ αυτους τους αστειους περιορισμους. μπορεις να παιξεις ολο το game χωρις πραγματικα κανενα περιορισμο. σαν κανονικος συνδρομητης.

κατα την αποψη μου λοιπον το παιχνιδι ειναι ετσι κι αλλιως απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν και σε συνδοιασμο με το τελειο free to play model που βαζουν το κανει αμεσως τοπ επιλογη.

Δημοσ.

Στο swtor γίνεται αυτό με το epic gear; γιατί στο NW δεν ισχύει. Το ΝW όντως έχει περιορισμούς κτλ αλλά εγώ μια χαρά παίζω και δεν έχω ακουμπήσει το shop. Βέβαια θέλει δουλειά ακόμη, και στα bug fixes κτλ, αλλά δεν μπορείς να το συγκρίνεις με το Rift που βγήκε το 2011 σε αυτόν τον τομέα.

Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε στο Rift ήταν τα tree skills και τα τόσα classes, βέβαια για άλλους είναι καλό αυτό. Γενικά θέλει αρκετό ψάξιμο το συγκεκριμένο, και επίσης αυτό που δεν μου άρεσε είναι η φάση WoW με τα addons κτλ.

Όλα κάπου χωλαίνουν, το TERA π.χ έχει καταπληκτικά boss fights/μηχανισμούς αλλά γενικά πρέπει να γίνεις bot για να είσαι ανταγωνιστικός στο pvp π.χ το οποίο στα gvg δεν έδινε και τίποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...