Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτη τη στιγμη αυτος ειναι ο πιο γεματος. Εχουμε και ελληνικη ομαδα εκει με αρκετα ατομα πολυ καλη συννενοηση οποτε αν καποιος ψαχνει guild μπορει να μου πει.

• Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγω blood ειμαι Eldolil nickname αν θες /w να τα πουμε Ingame.Ειμαι σε μια ελληνικη γκιλντ με πολυ σοβαρα παιδια!

ΥΓ.Υπαρχουνε κ icewatch Που ειναι καλο σερβερ και ο blight Ενταξει αν φανταστει οτι ειναι 6 ευρωπαικοι σερβερς και οι 3 ειναι τιγκα καλα ειναι!

Δημοσ.

Εντάξει, το trailer του 1.8 είναι απλά κάβλα, συγχωρήστε με για την έκφραση αλλά δεν κρατήθηκα! Και από όσα φαίνονται και έχουν ακουστεί, τα fights στο ID πρέπει να βρίσκονται πραγματικά σε άλλο επίπεδο.

Προσωπικά βρίσκομαι στον Icewatch σε semi-hardcore guild και έχοντας κάνει clear όλο το raiding content και δει σε βάθος το Hammerknell, πιστεύω ότι όποιοι κάνουν progression στο νέο 20-man θα είναι αρκετά τυχεροί! Εδώ στον Akylios πας που έχει υποστεί τρελά nerfs (λογικό, για να ετοιμάσουν πιο πολλούς για το ID) και πάλι νιώθεις δέος την ώρα της μάχης.

Όσον αφορά τους servers, από PvP ο Blοodiron πρώτος και από PvE o Icewatch είναι σε υψηλά επίπεδα επίσης. Υπάρχει population, κι ιδίως τώρα που καταλάβανε πολλοί ότι το SWTOR είναι πατάτα και αξίζει μόνο για το leveling, τους βλέπω και γυρνάνε πίσω. Όπου ακούς πολλά κεράσια... Μας τα είχανε πρήξει, "η παιχνιδάρα το SWTOR" και "θα τα σκίσει όλα" και μπλα μπλα. Τουλάχιστον έτσι φύγανε αρκετοί "noobs" ή να το πω καλύτερα "αδιάφοροι" παίκτες, οι οποίοι είτε χορτασμένοι από WoW είτε απογοητευμένοι από τα 2 πρώτα 20άρια raids που ήταν καθαρά εισαγωγικά και όχι hardcore φάση (κι όμως, ακόμη κι αυτοί που μας το παίζανε οι γαμιάδες του WoW ήταν ανίκανοι να τα κάνουν clear), εγκατέλειψαν.

Έχει πολύυυυυυυ content το game.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια ασχολητε κανεις με το παιχνιδι?Λεω να το ξεκινησω παλυ!

μπες τωρα που για μερικες μερες ειναι free για ολους , να δεις τι παιζει και αν σου αρεσει τοτε ξεκινησε το , δικια μου αποψη το παιχνιδι εχει πεθανει , κοσμο δεν εχει καθολου και με το GW 2 βλεπω να γινετε free to play!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...