Dosas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Σαν spriest είναι o mage warlock/necro, defile spec.
babis76 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ μια αλλη ερωτηση προς το παρον παιζω με το trial για 7 μερες αν αποφασισω να αγορασω το παιχνιδι σιγουρα θα συνεχισω απο το lvl που ειμαι στο trial ετσι δεν ειναι;
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω πολυ μια αλλη ερωτηση προς το παρον παιζω με το trial για 7 μερες αν αποφασισω να αγορασω το παιχνιδι σιγουρα θα συνεχισω απο το lvl που ειμαι στο trial ετσι δεν ειναι; Yep ετσι ακριβως
filetos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 25 με 31 Αυγούστου εχει προσφορά το κανονικό 9.99€ και η collector 14.99€ Link
fever25 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παίδες ψάχνω server με Έλληνες.. Τί προτείνετε?
Atallos1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Παίδες ψάχνω server με Έλληνες.. Τί προτείνετε? Ειτε BloodIron ειτε Whitefall
Atallos1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οι περισσοτεροι servers εχουν αρκετο κοσμο ακομα,εκλεισε 6 μηνες το παιχνιδι και παει καλα
raxanas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει αρκετό κοσμο.Εγω που ειμαι Bloodiron εχω πετυχει αρκετα ατομα αν και δεν εχω δει ακομη ελληνες.Βεβαια μπορει να φταει οτι ειμαι 13lvl.Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο και βελτιωνετε συνεχως.Τa random events Rift και Invasions εχουν πολυ πλακα
Atallos1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει αρκετό κοσμο.Εγω που ειμαι Bloodiron εχω πετυχει αρκετα ατομα αν και δεν εχω δει ακομη ελληνες.Βεβαια μπορει να φταει οτι ειμαι 13lvl.Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο και βελτιωνετε συνεχως.Τa random events Rift και Invasions εχουν πολυ πλακα Αν εισαι απο την μερια των Guardians και ψαχνεις ελληνικο guild με mature ατομα τσεκαρεις εδω http://commando.rift.gr/index.php
raxanas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αν εισαι απο την μερια των Guardians και ψαχνεις ελληνικο guild με mature ατομα τσεκαρεις εδω http://commando.rift.gr/index.php .Οντως guardian ειμαι.Παιζω warrior.Επειδη το game μου το χάρισαν,εαν αποφασισω να ασχοληθώ κανονικά τοτε θα κάνω και επισημα ενα ποστ στο application forum του guild .Ευχαριστώ για την πρόταση φιλε μου.
sakisRho Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Kαλημερα φιλοι. Σε ποιο σερβερ υπαρχουν Ελληνικα guilds?Προτιμω τους PVE servers. Eυχαριστω.
Atallos1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Kαλημερα φιλοι. Σε ποιο σερβερ υπαρχουν Ελληνικα guilds?Προτιμω τους PVE servers. Eυχαριστω. Παρα το οτι εχω καιρο να παιξε δεν ακουσα ποτε για ελληνικο guild σε PvE server
sakisRho Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Παρα το οτι εχω καιρο να παιξε δεν ακουσα ποτε για ελληνικο guild σε PvE server Ναι το ειδα κι εγω.Οι Ελληνες θελουν να χτυπιουνται αλυπητα
babis76 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα Τι γίνετε με το Rift ρε παιδιά πως πάει το παιχνίδι;Αυξάνετε σε παίχτες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα