Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 463
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ μια αλλη ερωτηση προς το παρον παιζω με το trial για 7 μερες αν αποφασισω να αγορασω το παιχνιδι σιγουρα θα συνεχισω απο το lvl που ειμαι στο trial ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ μια αλλη ερωτηση προς το παρον παιζω με το trial για 7 μερες αν αποφασισω να αγορασω το παιχνιδι σιγουρα θα συνεχισω απο το lvl που ειμαι στο trial ετσι δεν ειναι;

Yep ετσι ακριβως

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει αρκετό κοσμο.Εγω που ειμαι Bloodiron εχω πετυχει αρκετα ατομα αν και δεν εχω δει ακομη ελληνες.Βεβαια μπορει να φταει οτι ειμαι 13lvl.Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο και βελτιωνετε συνεχως.Τa random events Rift και Invasions εχουν πολυ πλακα :D

Δημοσ.

Εχει αρκετό κοσμο.Εγω που ειμαι Bloodiron εχω πετυχει αρκετα ατομα αν και δεν εχω δει ακομη ελληνες.Βεβαια μπορει να φταει οτι ειμαι 13lvl.Το παιχνιδι ειναι πολυ ωραιο και βελτιωνετε συνεχως.Τa random events Rift και Invasions εχουν πολυ πλακα :D

Αν εισαι απο την μερια των Guardians και ψαχνεις ελληνικο guild με mature ατομα τσεκαρεις εδω http://commando.rift.gr/index.php

Δημοσ.

Αν εισαι απο την μερια των Guardians και ψαχνεις ελληνικο guild με mature ατομα τσεκαρεις εδω http://commando.rift.gr/index.php

.Οντως guardian ειμαι.Παιζω warrior.Επειδη το game μου το χάρισαν,εαν αποφασισω να ασχοληθώ κανονικά τοτε θα κάνω και επισημα ενα ποστ στο application forum του guild :D.Ευχαριστώ για την πρόταση φιλε μου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλημερα φιλοι.

Σε ποιο σερβερ υπαρχουν Ελληνικα guilds?Προτιμω τους PVE servers.

Eυχαριστω.

Παρα το οτι εχω καιρο να παιξε δεν ακουσα ποτε για ελληνικο guild σε PvE server

Δημοσ.

Παρα το οτι εχω καιρο να παιξε δεν ακουσα ποτε για ελληνικο guild σε PvE server

Ναι το ειδα κι εγω.Οι Ελληνες θελουν να χτυπιουνται αλυπητα :P

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...