Προς το περιεχόμενο

Rift: Planes of Telara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά νομίζω αυτό το darkfall μου έχει κάνει ζημιά με τα mmorpg. οσό και να προσπάθησα να συνιθήσω το rift δεν το κατάφερα με τπτ. το βαρέθηκα γρήγορα και ιδίως αυτά τα quest του πήγαινε και σκότωσε τόσα mob σε περιοχές που είναι ασφυκτικά γεμάτες με mob Τελικά το παράτησα..

Μπορώ να παραδεχτώ όμως ότι είναι ένα πολύ καλογιαλυσμο mmorpg που σίγουρα σε κάποιον που του αρέσουν τα story driven pve game θα το αγαπήσει. Εντομεταξή μου έγινε και μια μλκ με το account καθώς ξέχασα την secret question και δεν μπορώ να μπω στην διαχείριση του.

Και εκεί στην trion για support έχουν μόνο τηλεφωνικό και όχι με email!

Δημοσ.

τελικά νομίζω αυτό το darkfall μου έχει κάνει ζημιά με τα mmorpg. οσό και να προσπάθησα να συνιθήσω το rift δεν το κατάφερα με τπτ. το βαρέθηκα γρήγορα και ιδίως αυτά τα quest του πήγαινε και σκότωσε τόσα mob σε περιοχές που είναι ασφυκτικά γεμάτες με mob Τελικά το παράτησα..

Μπορώ να παραδεχτώ όμως ότι είναι ένα πολύ καλογιαλυσμο mmorpg που σίγουρα σε κάποιον που του αρέσουν τα story driven pve game θα το αγαπήσει.

έτσι είναι check... με μία διαφορά

στο rift μπρορείς να είσαι ένας μικρός θεος που δεν χάνει τα πραγματάκια του και σκοτώνει και δυο και τρείς, ακόμα και τέσσερις παίκτες για πλάκα ... στο df όσο και να θέλεις να είσαι ένας funny kichu δεν πα να θές....

ρόλαρε guardian στον sagespire και μπες στους SUN, είναι καλοί παικτες. Δυστηχώς οι guardians ston σερβερ είναι λίγοι και τους πάμε καροτσάκι στην ανηφόρα :/ Πάντως μονο μην πεις ότι είσαι lux arcana sto df χαχαχ

Δημοσ.

Σιγά μην πάω στους Δανούς τους Sun ένας ταγμένος lux να παίξω μαζί τους.. :P έτσι και αλλιώς το παράτησα το game. Θα ξεκινήσω πάλι κανά καμένο sandbox mmorpg με στόχους το earthrise η το xsyon θα δω..

Δημοσ.

Μπορώ να παραδεχτώ όμως ότι είναι ένα πολύ καλογιαλυσμο mmorpg που σίγουρα σε κάποιον που του αρέσουν τα story driven pve game θα το αγαπήσει. Εντομεταξή μου έγινε και μια μλκ με το account καθώς ξέχασα την secret question και δεν μπορώ να μπω στην διαχείριση του.

Και εκεί στην trion για support έχουν μόνο τηλεφωνικό και όχι με email!

Ας μην λεμε ανακριβειες...

Μεσα απο το site της εταιρειας υπαρχει το Ask a Question,σαν να στελνεις email δηλαδη,που απαντανε σχετικα γρηγορα

Ιδου https://trionworlds.custhelp.com/app/ask

Δημοσ.

Ναι αλλά για να μπεις εκεί πρέπει να κάνω login με τον λογαριασμό μου που με πετάει στο να δώσω την secret question!! Πως θα ρωτήσω κάτι αφού αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ με τον λογαριασμό μου?!! Πρώτη φορά βλέπω εταιρεία στο διαδίκτυο να έχει κόψει κάθε ηλεκτρονική μορφή επικοινωνίας και να επιμένει μόνο σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Δημοσ.

Έπαιξα λίγο το trial και επειδή ήθελα κάτι WoW-like με PvE, αλλά το WoW το ίδιο το βαρέθηκα, μπορώ να πω ότι μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον.

18 ευρώ το έχει το g2play

Επειδή στο internet δεν διάβασα και τα καλύτερα για αυτό το site, δεν θέλω να το ρισκάρω και να μου ζητάνε CD-key μετά από X μέρες και να ψάχνομαι... Ξέρει κανείς κάποια προσφορά για digital download; Το βρήκα φθηνά σε amazon κλπ, αλλά δυστυχώς μόνο το retail. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το digital download να έχει διπλάσια τιμή από το retail! Και εκτός από αυτό, τα αμερικάνικα sites με digital download δεν αφήνουν να το αγοράσεις εκτός Αμερικής. Το καλύτερο που έχω βρει μέχρι τώρα είναι από το gamedownloads.com που το έχει $40, δηλ 28 ευρώ (την κανονική έκδοση) και δεν έχω δει να έχει κώλυμα (μέχρι τώρα δηλαδή) με τα εκτός Αμερικής. Υπάρχει αυτόν τον καιρό κάποια άλλη προσφορά; Αξίζει να περιμένω και άλλο, μέχρι να τελειώσω το trial δηλαδή; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για πείτε ρε σεις μπας και το αρχίσω από Σεπτέμβριο

1-φτάνω lvl 50. Τα t1 και τα t2 υπάρχουν σε όλα τα instances (5+5) ή πρώτα μαζεύουμε όλα από το 1ο, μετά το 2ο και πάει λέγοντας

2-Πόσες φορές πρέπει να τα κάνω για να μοβιάσω?

3-Με 2 φορές raiding τη βδομάδα βγαίνει?

4-Οι Guild Leaders απαιτούν end game experience από άλλα MMO?

5-Pve servers για μας τους άμπαλους υπάρχουν?

Kαι το trial που το βρίσκω?

Δημοσ.
After hearing a lot of people complain about the grind for gear in dungeons, I decided to look more into it. I'm amazed at what I found:

Tier 1 (with full daily bonuses): 34 to 38 runs per set

Tier 1 (without bonuses): 50 to 60 runs per set

Tier 2 (with full daily bonuses): 63 to 78 runs per set

Tier 2 (without bonuses): 89 to 125 runs per set

Tier 1 (for tier 2 set with full daily bonuses): 139 to 156 runs per set

Tier 1 (for tier 2 set without bonuses): 208 to 250 runs per set

That's... a lot of runs. Especially for us who have more than one role. This means for tanking and DPS, for example, and running one tier 2 a day, you're looking at anywhere from 126 to 156 days to get both sets (or half that to get one set). Talk about a grind.

Don't get me wrong... I don't think gear should be *easy* to get, but I also completely disagree with how long it honestly takes to get geared up with how it is. I didn't even realize it (I've geared up three characters with t2). Just felt like I'd look into it since I've seen the complaints.

Full breakdown of calculations and more located here: Rift Dungeon Grind Breakdown

http://forums.riftgame.com/rift-general-discussions/general-discussion/228904-dungeon-grind-gear.html

Βεβαια αν διαβασεις ολο το thread υπαρχουν αρκετοι που διαφωνουν. Εμενα δεν με νοιαζει. Θελω απλα να παω 50 για να παιζω pvp συνεχεια.

Δημοσ.

Για πείτε ρε σεις μπας και το αρχίσω από Σεπτέμβριο

1-φτάνω lvl 50. Τα t1 και τα t2 υπάρχουν σε όλα τα instances (5+5) ή πρώτα μαζεύουμε όλα από το 1ο, μετά το 2ο και πάει λέγοντας

2-Πόσες φορές πρέπει να τα κάνω για να μοβιάσω?

3-Με 2 φορές raiding τη βδομάδα βγαίνει?

4-Οι Guild Leaders απαιτούν end game experience από άλλα MMO?

5-Pve servers για μας τους άμπαλους υπάρχουν?

Kαι το trial που το βρίσκω?

1)Υπαρχουν 5 T1 και 5 T2 Instances.Θεωρητικα πρωτα μαζευεις τα items απο T1 και μετα συνεχιζεις με τα T2.Aν ομως κανεις craft καποια items η αγορασεις και καποια BoE items απο T2 και εχεις και ενα καλο grpaki τοτε μπορεις να πας και T2

2)θελει αρκετες φορες,πιο πολλα items θα παρεις με τα plaques παρα απο drops ετσι οπως εχει γινει

3)Τι εννοεις αν βγαινει?Raid κανεις οποτε εσυ θες η οποτε κανονιζει το guild σου

4)Αναλογα σε τι guild εισαι,γενικα ομως δεν θα ελεγα οτι το ιδιο το παιχνιδι απαιτει προηγουμενη εμπειρεια.Ολα ειναι θεμα τακτικης και συγκεντρωσης στα raid

5)Υπαρχουν PVE Servers αλλα δεν θα στους συνιστουσα,βεβαια μπορεις να μπεις εκει για αρχη και μετα να κανεις transfer σε καποιον PvP

Το trial θα το βρεις μεσα απο το official site της Trion

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οταν λες craft τι εννοείς;

Τα plaques είναι σαν τα valor points, emblem points του WOW;

Με το 2-3 φορές την εβδομάδα εννοώ αν μπορείς να δεις end game content

Και το transferring πόσο κοστίζει; Θα είναι ότι πρέπει για μας που δεν μας αρέσει το ganking

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οταν λες craft τι εννοείς;

Τα plaques είναι σαν τα valor points, emblem points του WOW;

Με το 2-3 φορές την εβδομάδα εννοώ αν μπορείς να δεις end game content

Και το transferring πόσο κοστίζει; Θα είναι ότι πρέπει για μας που δεν μας αρέσει το ganking

Φτιαχνεις καποια items που ειναι ισαξια με t1 αντικειμενα,ετσι ωστε να εχεις το απαραιτητο focus/hit cap

Οταν σκοτωνεις καποιο boss σε T1/T2 παιρνεις καποια plaques.Με αυτα τα plaques αγοραζεις αντικειμενα απο npc,απο drops μην περιμενεις πολλα πραγματα.

Για να ετοιμασεις gear για raid θελει δουλεια.Αλλα τα 10αρια raids ειναι σχετικα ευκολα.Βγαινουν δηλαδη με T2 gear

Το transferring ειναι free και μπορεις να μεταφερεις καθε χαρακτηρα 1 φορα την εβδομαδα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Παίζω WoW εδώ και χρόνια και θά ήθελα να ρίξω και μια ματιά στο RIFT .Στο WoW εχω ένα shadow priest μηπως ξερει κανεις να μου πει ποια ειναι τα αντιστοιχα souls στο RIFT για να τον παρομοιασω με τον shadow priest;Και επίσης καποια σελιδα που να προτεινει πως να βαλεις τα talents στο καθε soul tree για καλυτερο dps ας πουμε για την κλαση σου.

Βεβαια απο μια αναζητηση που εκανα και πειραματα με ενα soul tree calculator βρηκα ενα spec που θα μου ταιριαζε σε Cleric Cabalist-Inquisitor-Purifier τι γνωμη εχετε για αυτο;

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Το πιο κοντινο soul που μοιαζει με τον shadow priest ειναι ο cabalist , ο οποιος εχει τρομερο aoe damage. Βεβαια το απολυτο dps o cleric το κανει σε melee με druid-shaman-inquisitor. Τωρα αν θελεις να σολαρεις χωρις προβλημα και να μην πεφτεις κυριολεκτικα με τιποτα ειναι ενας συνδυασμος inquisitor-justicar-sentinel ο γνωστος inquisicar ! Παντως μην φοβασαι να πειραματιστεις , εχει ενδιαφερον τι μπορεις να ανακαλυψεις. It's up to you !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...