Skia11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Downloading client...για να δούμε λέει κάτι η θα το πνίξει ο κατακλυσμός?
SlackulatoR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Και εγώ πήρα beta invite για αύριο... για να δούμε
Don.Matis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Downloading client...για να δούμε λέει κάτι η θα το πνίξει ο κατακλυσμός? Έτσι και αλλιώς το 2011 που είναι να κυκλοφορήσει θα έχει χαλαρώσει ο πανικός του κατακλυσμού οπότε θέλω να πιστεύω πως θα την γλιτώσει. Client έτοιμος....αν έκανα σωστά την μετατροπή σήμερα 20.00 το απόγευμα θα ανοίξει....21.00 σχολάω και let the party begin..
Don.Matis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Η Beta ξεκίνησε αλλά δεν μπορώ να κάνω connect με τίποτα.....ωραία αρχίσαμε...
SlackulatoR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Προβλέπεται μεγάλη επιτυχία το Rift, εαν συνεχίσουν έτσι
Don.Matis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Κάηκα εχθές μέχρι τις 4.00 το πρωί το έλιωσα το παιχνίδι. Μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση πάντως για πρώτη beta εκτός από πρόβλημα σύνδεσης και σχετικά πεσμένα fps σε μέρη με πολύ κόσμο, δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα. Μέχρι στιγμής το customazation στα classes φαίνεται να είναι το κάτι άλλο. Έχουν κάνει καλή δουλειά.
SlackulatoR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Είναι σαν συνδιασμός του EQ + WAR + WOW
Don.Matis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά, με λίγο παραπάνω ψάξιμο...ανακαλώ τα καλά λόγια που είπα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος: Γραφικά: Η μηχανή γραφικών του Warhammer με προσθήκες (κυρίως neon χρώματα), τα οποία από κάποιο σημείο και μετά γίνονται εκνευριστικά και ζαλίζουν. Μάχη: Παρόλο που υπάρχουν αρκετά abilities αναλόγως το class, ως επί το πλείστον οι περισσότεροι μηχανισμοί είναι μια αντιγραφή του Warcraft (ειδικά οι roques), μερικά ταλέντα μάλιστα μοιάζουν απίστευτα. Το AI των εχθρών είναι άθλιο και γενικότερα μέχρι το 18 lvl που έφτασα δεν χρειάστηκα τίποτα παραπάνω από 2-3 επιθέσεις. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχει ένα εκνευριστικό Global Cooldown. Rifts: Η φοβερή ιδέα (new age mmo, όπως αυτοαποκαλείται) των rifts δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια απλή έκδοση των public quests του warhammer. Quests: Και εδώ τα πράγματα δεν καλυτερεύουν, πήγαινε εκεί δώσε αυτό, μάζεψε τόσα από αυτά κ.λ.π. Πραγματικά περίμενα κάτι πιο αξιόλογο από τα συγκεκριμένα άτομα όχι ένα remix από διάφορα παιχνίδια σε ένα, χωρίς καμία καινοτομία. Το μόνο άξιο λόγου στο παιχνίδι είναι η σταθερότητα όπου εκτός από μερικά lag spikes και μια σχετική δυσκολία στο πρώτο login γενικότερα δεν φαίνεται να έχει buggs και μάλλον είναι έτοιμο για κυκλοφορία. Γενικότερα και στο forum της beta υπάρχει μια απογοήτευση. Εγώ προσωπικά πέραν της Παρασκευής και 2 ώρες το Σάββατο σταμάτησα να παίζω...πραγματικά βαρετό, κατά την γνώμη μου πάντα.
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ο κόσμος του έιναι ανοιχτός η κλειστός με loading screen?
Don.Matis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ανοικτός είναι με εξαίρεση το tutorial 1-6 level
Don.Matis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ξαναέχει beta αυτό στο Σαββατοκύριακο και θα του ρίξω μια δεύτερη ματιά αλλά και πάλι απ' ότι διάβαζα στο forum του παιχνιδιού μια από τα ίδια....
Daemonos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Guild wars 2 ας μήν ψάχνουμε αλλού... και είναι και τσάμπα!
Don.Matis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Είπα έτσι γιατί το παρακολουθούσα καιρό να ρίξω άλλη μια ματιά αλλά τίποτα το ιδιαίτερο και η 2η beta....δεν αξίζει τον κόπο το παιχνίδι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα